Seni şanslı zenciEvet onun için o konuyu özellikle önerdimBen de aşırı aşırı isteyerek yapmadım korunmayı bıraktık sadece. Ne tahlil yaptırdım ne ovülasyon takip ettim. Zaten adetlerim düzensizdi. Olmaz benim çocuğum kafasındaydım. Bir de herkes min. 6 ay uğraşıyordu hemen olmaz zaten dedim. Bir baktım hamileyim.
Kınadığın inşallah başına gelirSeni şanslı zenci
İnsan hemen hamile mi kalır herşeyin bi adabı var diyip kınayayım da başıma gelsin
Zaten mantıklı düşününce yepyeni bir insan dünyaya geliyorİnsan sahip olduğunun nankörüdür derler ya biraz da o hesap sanırım. Kimse kolay olduğunu iddia etmez, hepimiz başımıza ne geleceğini az çok biliyoruz elbette. Ama bazı yorumlar çok korkunçtuBen korkmuyorum, benim çevremde hep iyi örnekler var çünkü. Kkdaki kadar şikayet edeni görmedim hiç. Eskisi gibi gezemiyoruz, her istediğimizi yapamıyoruz vs bunu diyen çok da dünyanın en korkunç şeyi gibi düşünene denk gelmedim henüz yine de hayatımızın değişeceği kesin. Bakalım neler olacak
Bu da herkesin lafı ama bakıyorsun herkes hamileYok hayatımız bitti öldük bittik bu zamanda çocuk yapana hayret ediyorum tarzı daha çok
Çocuğun göbeğini gömüyorlar ya ben de doğum öncesinden yatırım yapacağımÇok basit o
Ben yapıp göndereyim sen dağıt
Çinden başla uğraşmak istemiyorsan
Bizde korunuyorduk.Merhabalar
Uzun zamandır açmayı düşündüğüm konumu 5. Başarısızlıktan sonra açayım dedim artık. Müthiş önlemlerle korunan korunmayan herkesi cevap vermeye davet ediyorum
Yaşım daha 30 olmadı 5 aydır çocuk denemeleri yapıyoruz ama henüz hiç ilerleme yok. Düzenli regl olurum, daha önce gittiğimde doktor yumurtalık rezervlerimi filan gayet iyi bulmuştu, yumurtlamamı takip edip ona göre deneme yapıyorum 4-5 aydır. Ne bileyim bana göre her şey normal. Biraz sistematik bakıyorum olaya doğru şeyi doğru anda yapıyorsak niye olmuyor moduna girdim
Yaşım geçti filan modunda değilim ve uzun süre çocuğu olmayan insanları da gayet iyi anlıyorum çünkü aile içinde de deneyimledik o süreci. O yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Sadece 4 ne ki bizim 5 oldu bizim 7 oldu bu ne acele diyecek olan varsa şimdiden yorulmasınlar. Süre yarıştırmıyoruz sonuçta. Benim gibi olanlar var mı veya yaşadığım bu süreç normal mi onu merak ediyorum. Buraları okuyunca veya çevremde konuşunca filan mesela herkes hep korunmuş ama olmuş e biz korunmayanlar nerede hata yapıyoruz diyorum. Acaba bilerek isteyerek yapıp sonradan kazara mı diyorlar diye düşünmeye bile başladım
Bir yandan da acaba kadın doğuma mı gitsem diye düşünüyorum ama 1 yıl beklenmesi gerek diyenler oldu. Diğer yandan da deliler gibi ödüm kopuyor muayene yöntemlerinden.
Sanırım yine derleşesim geldi.
----------------------------------------------------
Geçen bi konu vardı kadın evini temizlemiyordu hamileydiBu da herkesin lafı ama bakıyorsun herkes hamile
Bir yerde bi çelişki var yani
Ben yaptım test bugünŞey mesela
Hiç sorun yoksa 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yaşansa illaki denk gelir dimi
Ama hergün atom yemek lazım insanda derman kalmaz
Ben telefon programıyla denedim dediğin gibi bişeye yaramıyor her kadın 14.günde yumurtlamıyor çünkü
Ovulasyon denicez bu sefer bakalım inşallah hemen gelir tospik :)
Yahu zaten 10-15 sene önce çocuk yapan şimdikilere sallıyor ama onun doğurduğu sene de ondan 10 sene önce yapan sallıyodur kesinBu da herkesin lafı ama bakıyorsun herkes hamile
Bir yerde bi çelişki var yani
Genetiğe bakıyor mu bilmiyorum ama genetik olsaydı ben de olmalıydım bence hemenBizde korunuyorduk.
Bir tek geçen sefer prezervatifte yırtık çıktı
Bebek isteyen biri değildim açıkçası
Ama dün hamile olduğumu öğrendim
İçiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yapın
Muayene olmak istiyorsanız olun
Sadece stres yapmamaya çalışın
Bizim sülalede kadınlar böyle hemen hamile kalıyor genelde
Yumurtlama yaklaşınca çift çizgi oluyo kuzum bi dur daha yeni bitti adetinBen yaptım test bugün
Ovülasyonda bile çift çizgi nasip olmadı
Gülesim geldi
Öyle dümdüz yaptık oldu diye bakıyorlar herhaldeGeçen bi konu vardı kadın evini temizlemiyordu hamileydi
Millet dedi çocuk doğacak evini temiz tut falan ona nasıl bakacaksın dediler
Çocuk bakmak kolay ki yedir içir altını temizle uyut dedi
Bazıları bu şekilde bilinçsiz malesef
Zaten bir bak etrafa herkesler hamileYahu zaten 10-15 sene önce çocuk yapan şimdikilere sallıyor ama onun doğurduğu sene de ondan 10 sene önce yapan sallıyodur kesininsanlar savaş görmüş de üremekten geri kalmamış. Dünya hiçbir zaman güzel bir yer olmadı. Biz çocukken anlamıyorduk sadece. Eskiden iyiydi de şimdi çok kötü gibi geliyor. Dün bir yeşilçam filmi vardı hatta, 70li yıllarda yapılmış muhtemelen. Bu zamanda dünyaya çocuk mu getirilir diyordu adam. değişen bir şey yok yani.
Tatlım denk gelir ama kadınlar bazı aylarda yumurtlamayabiliyor doktordan öğrendim. Adet görüyorum ama diyeceksin eski kanı atmış oluyorsun o ay. Sağlıksız sperm gelmiş de olabilir tutmaz. Ya da tutar hemen geri düşer anlamazsın bile düştüğünü normal adet görürsün. Yani gün aşırı ilişki olmak zorunda ama illa o ay tutacak diyemeyiz. Hormonlar sağlamdır ama o ay değişmiştir. Psikolojiniz de etkili.Şey mesela
Hiç sorun yoksa 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yaşansa illaki denk gelir dimi
Ama hergün atom yemek lazım insanda derman kalmaz
Ben telefon programıyla denedim dediğin gibi bişeye yaramıyor her kadın 14.günde yumurtlamıyor çünkü
Ovulasyon denicez bu sefer bakalım inşallah hemen gelir tospik :)
Sonuçta tek çizgi tek çizgidirYumurtlama yaklaşınca çift çizgi oluyo kuzum bi dur daha yeni bitti adetin
Sen bebeği düşünme olması için gerekenleri yap o zaten geliyor.Genetiğe bakıyor mu bilmiyorum ama genetik olsaydı ben de olmalıydım bence hemen
Annem ilk geceden hamile kalmış yani
Bi insta annesi olamasak da çocuğumuza bakarız zeyna gibi
Yalnız şey dikkatimi çekti
Öylesine yazdın ama komik oldu
9.25 kitap saati
9.26 kaka saati
Kitap okuma 1 dk ahaha
Kitap okuyunca kakası geliyor çocuğun
Düşünmeme kısmı sıkıntı işte bendeSen bebeği düşünme olması için gerekenleri yap o zaten geliyor.
Küçücük spermken bile inatlar valla
Ben cilt bakımına çok önem veririm meselaYa onu ironi olsun diye yazdım.
Hani hep saatleri var ya çocukların kakayı da araya sıkıştırdım
Çocuk çok zeki kitap okuyor beyin çalışıyor, beyin çalışınca kaka geliyor
Bakarız tabi ne olacak.
Aynı günde hem dip köşe temizlik, hem koca ilgisi, hem ev alışverişi, hem kişisel bakım, hem spor, hem kahve fotisi ohoo ne olacak ya hepsini yaparız
Tabi bebemize günümüzün en çok kısmını ayıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?