Çocuk meselesi

Eşine sperm testi yaptırın.maalesef erkek kısırlıpı çok fazla. İnş ondan değildir ama yaptırın içiniz rahat etsin

Ay çok gülerek okudum yazdıklarınızı
Anlatım biçiminiz çok şeker

Bana geçmişimi hatırlattın. Ne para dokmustum ovulasyon testlerine.
Bir sürü kürler.

Adet 1 gün geçse 4 tane test yapmalar falan ben senden bin beter takıntılıydim.

Bu da benim tüm hormon degerlerimi tepe taklak etmişti.

.
Stres o kadar iğrenç bir şey ki tatlım
Hic unutmuyorum doktor yumurta takibinde 3 güne bir çağırıp bilgi veriyordu.
Büyüme cok güzel falan derken 13. Gün hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum senin yumurtalarin geri küçülmüş dedi.

Sen çok mu taktın bu çocuk işini dedi baya fırça atmıştı bana.

Kendimi şuna inandirdim benim normal yoldan çocuğum olmayacak.

Gerçekten olmadı o yüzden tedavi olduk.

O yüzden oldum olası stresten nefret ediyorum.
Olumlama hayatımda kazandığım en güzel yaşama biçimi oldu.

Senin de inşallah olacak. Olumlamamdan sana da yolladım

Sabunlu bir yıkamadan mı bahsediyorsunuz yoksa normal suyla da mı yıkamayalım benim de ilK işim yıkamak oluyor çünkü

Sabunlu bir yıkamadan mı bahsediyorsunuz yoksa normal suyla da mı yıkamayalım benim de ilK işim yıkamak oluyor çünkü

Yapma, yıkama, yat
Sabahına yıkarsın (Sabunla da yıkama zaten), acele etme işte bırak

Ay inşallah ya

Yani bazen dusunuyorum minicik bir bebek karnimda filan içim bir garip oluyor duygusallasiyorum sanki.
Galiba ben de normalde çocuk sevmeyip kendi cocuguna bitenler kervanına katılacağım

Siz şuan ne durumdasınız var mı hamilelik?
Yazdıysanız da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın

Yumurtlama zamanlarınızı takip edin az çok anlarsiniz zaten değişimlerden .O dönemde iki günde ilişkiye girin .İlişki sonrasında da hemen kalkmayın .Bu arada doktora gitme konusunda da belli başlı bazi testler var onları kesin yaptırın .Karar verdi iseniz folik asite de başlayabilirsiniz doktorunuza sorun ve gidin gitmekten korkmayın .Mesela doktorlar bizi çok sağlıklı bulup onemsemediler hiçbir zaman ama iki kezkayıp yaşadım ilkinden sonra da araştırılmasını çok istemiştim .İyi bir jinekologa gidersenz sizi yonlendiricektir .

Bu sistemi uyguluyorum ben de işte 4 5 aydır henüz bi aksiyon yaşamadın psikolojik olanlar dışında.

Korkumu aşabilirsem bi doktora görünsem iyi olabilir

Korkunuzun yersiz olduğunu söyleyebilirim ,çünkü bende çok korkuyordum :)
Kaskatı kasılır da doktor beni kovarsa diye de korkuyorum
Küçükken dişçiden de kovulduğum çok olmuştu

Valla ben yumurtlama günlerinde sadece bebek için seviştim
Yaşıt sayılırız b12 d vitamini omega3 bal polen arı sütü herşey kullandım. Bi sürü kür yaptım. Kürler işe yaramadı bende. Bende pco var yalnız oda hormon testinde çıktı muayenede gözükmedi. Eğer yumurta bebek olacak kadar kaliteliyse oluyor ben ona inandım. Gidin eşinizde sizde muayene olun bi sorun varsada ona göre yol alırsınız.

Ben 6 ay önce ilk denememizde hamile kalmıştım ama doktora gidemeden kanama oldu, yani adet oldum buna da kimyasal gebelik diyorlarmış ilk defa duymuştum son 3 aydır da tekrar uğraşıyoruz ama henüz olmadı

Merhaba 2018de evlendim 1ay sonra myom ameliyatı oldum. Doktor bana 6ay içinde hamile kal dedi. Ama kalamadım çok taktım kafaya. Ben de sıkıntı yoktu eşimde ben de kontrol olayım dedi tamam dedim. Onda da sıkıntı yok. 2019kasımda hamile kaldım ama nasıl kaldım aklımdan çıkardım beynimi sürekli kandırdım aman henüz erken zaten diye. Soran oldumu da daha var erken düşünmüyoruz diyodum. Yani gerçekten henüz deneme aşamanız az ve baskı kalkması lazım. Sen baskı altında olmasan bile eşin olabilir o da etkiler. Eşime ne zaman söylenmeyi bıraktım ben de kafadan attım oldu

Eşim baskıdaysa herhalde benim yüzümdendir
Adamın bi suçu yok
Hatta ben doktora mı gitsek acaba deyince bile daha erkendir kafandan at şu işi filan diyor
Benim eşim gibi rahat olsam şimdiye kaç kere olurdu herhalde

Canım hamile kalmak için streste çok büyük engel, kafandan 4 ü 5 i at .akışına bırak. Zamanı vardır olacaktır. En sağlıklı insanın bile her ay %25 şansı olan bir durumdan bahsediyoruz. Bunu yakalayabilmekte şans, stres yapmadan akışa bırak kendini.allah gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…