- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
Peki şimdi nasıl korunuyorsunuzÇocuk mu aman aman diye tahtalara vuruyorsunuz, Allah isteyene versin bana uzak olsun diyorsunuz, üzerine hiçbir ovülasyon vs takip etmiyor ve eşiniz korunuyor ise hamile kalıyorsunuz.
Benimkiler böyle oldu, bir deneyin
Çocuk isteyerek korunuyor bencePeki şimdi nasıl korunuyorsunuz
Şer efsanesiHangi kadınla konuşsam yok onu soktu yok bunu soktu diyorlar acıyor olmalıydı yani
Dediğim gibi küçükken de korkudan kaç kere dişçiden kovulmuştum
1 2 ay daha düşünmeden deneyeyim bakalım olmadı gözümü karartıp gideceğim sanırım
SüperÇocuk isteyerek korunuyor bence
İnsanın korkuları nasıl mantığının önüne geçiyor işte insan hayret ediyorŞer efsanesi
Sonuçta sevişen bir insansın ...
Dr en fazla ne sokabilir ki ? Zaten jel sürüyor , çok rahat ol , ağrı acı yok , milyonkere muayene olmaK zorunda kaldım ,Acı yok
SevişmiyoruzPeki şimdi nasıl korunuyorsunuz
Kontrol için alttan muayeneden deli gibi korkuyorum ama 2 sn önce gaza getirildim acımadığına dair biraz heveslenmedim değilBariz bir sağlık probleminiz yoksa bebeğin keyfini beklemekten başka yapmanız gereken bir şey de yok.
bence 5 ay doktora gitmek için yeterli. Ön kontrol gibi düşünüp yumurtalıklarınıza vs baktırabilirsiniz. (ki ona bile çok bel bağlamayın, bana biraz zorlanabilirsin dendi ilk seferde oldu)
Eğer tedavi olmanız gereken bir sorun gözükmüyorsa kendinizi rahat bırakın zaten o istediği zaman gelecek. Baksanıza çift korunma yöntemiyle ikiz gebelik yaşayan varken.. taktik maktik yok
Bende alkışlamıştım benim ex öküzüAyakta alkışlıyorum sizi o derece
Bende koca varken de sevişmiyordum şimdi yok bir değişiklik olmadıSevişmiyoruz
Ne erkekler var heyt beBende alkışlamıştım benim ex öküzü
Yok benımkı o seks de seks diyen adamlardan degıldı ama ben seks için geberen kadınlardandım fekat dogurgan degıldımNe erkekler var heyt be
Ya da ne doğurgan kadınlar var
Asla acı yok, hatta heyecan ve gerginlikten dokunduklarını hissetmiyorsunuz bile.Kontrol için alttan muayeneden deli gibi korkuyorum ama 2 sn önce gaza getirildim acımadığına dair biraz heveslenmedim değil
Tansiyonum sıfır oldu bu haberleAsla acı yok, hatta heyecan ve gerginlikten dokunduklarını hissetmiyorsunuz bile.Hamilelik ve doğum sürecinde sürekli alttan muayene yaşayacaksınız, ön hazırlık gibi düşünün
NedenSevişmiyoruz
bana hamileyken neredeyse hic alttan muayene yapmadilar desemAsla acı yok, hatta heyecan ve gerginlikten dokunduklarını hissetmiyorsunuz bile.Hamilelik ve doğum sürecinde sürekli alttan muayene yaşayacaksınız, ön hazırlık gibi düşünün
Ben sevişince doğuruyorum.
ex öküz mü?ayy koptumm beter olsunnn sitece lanetliyoruz kendisiniBende alkışlamıştım benim ex öküzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?