Çocuk meselesi

Çocuk mu aman aman diye tahtalara vuruyorsunuz, Allah isteyene versin bana uzak olsun diyorsunuz, üzerine hiçbir ovülasyon vs takip etmiyor ve eşiniz korunuyor ise hamile kalıyorsunuz.

Benimkiler böyle oldu, bir deneyin
Peki şimdi nasıl korunuyorsunuz

Şer efsanesi
Sonuçta sevişen bir insansın ...
Dr en fazla ne sokabilir ki ? Zaten jel sürüyor , çok rahat ol , ağrı acı yok , milyonkere muayene olmaK zorunda kaldım ,Acı yok

Bariz bir sağlık probleminiz yoksa bebeğin keyfini beklemekten başka yapmanız gereken bir şey de yok.
bence 5 ay doktora gitmek için yeterli. Ön kontrol gibi düşünüp yumurtalıklarınıza vs baktırabilirsiniz. (ki ona bile çok bel bağlamayın, bana biraz zorlanabilirsin dendi ilk seferde oldu)
Eğer tedavi olmanız gereken bir sorun gözükmüyorsa kendinizi rahat bırakın zaten o istediği zaman gelecek. Baksanıza çift korunma yöntemiyle ikiz gebelik yaşayan varken.. taktik maktik yok

Şer efsanesi
Sonuçta sevişen bir insansın ...
Dr en fazla ne sokabilir ki ? Zaten jel sürüyor , çok rahat ol , ağrı acı yok , milyonkere muayene olmaK zorunda kaldım ,Acı yok
İnsanın korkuları nasıl mantığının önüne geçiyor işte insan hayret ediyor

Kontrol için alttan muayeneden deli gibi korkuyorum ama 2 sn önce gaza getirildim acımadığına dair biraz heveslenmedim değil

Ne erkekler var heyt be

Ya da ne doğurgan kadınlar var
Yok benımkı o seks de seks diyen adamlardan degıldı ama ben seks için geberen kadınlardandım fekat dogurgan degıldım dedım ya tamamen yumurtlama bozuklugu. Anormalden normal çıkartmak fiyuuuuu

Kontrol için alttan muayeneden deli gibi korkuyorum ama 2 sn önce gaza getirildim acımadığına dair biraz heveslenmedim değil
Asla acı yok, hatta heyecan ve gerginlikten dokunduklarını hissetmiyorsunuz bile. Hamilelik ve doğum sürecinde sürekli alttan muayene yaşayacaksınız, ön hazırlık gibi düşünün

Asla acı yok, hatta heyecan ve gerginlikten dokunduklarını hissetmiyorsunuz bile. Hamilelik ve doğum sürecinde sürekli alttan muayene yaşayacaksınız, ön hazırlık gibi düşünün
Tansiyonum sıfır oldu bu haberle

dr a giderseniz 1 yil denemenizi soyleyecek ama bu surecte esiniz hic sperm örnegi verdimi?
tamam sizde sorun yok belki ama esinizde olabilir ve zaman aleyhinize isliyor olabilir

Taktik maktik yok bam bam bam diye bol bol sevişin. 5 ay gerçekten erken, yaş da genç. Olur elbet. Olmazsa da kader kısmet.
Sigara kullanıyorsanız azaltmayı ya da mümkünse bırakmayı deneyin. Bi de tatile gidin tatilde sevişin bence. Ben zor yorucu ve stresli bi işte çalışıyordum. Yıllık izindeyken kafa rahatken mutluyken bir sevişmede hamile kaldım

bana hamileyken neredeyse hic alttan muayene yapmadilar desem
sadece bir kez cok kasindigim icin acile gittim orda baktilar
bir kerede dr doguma alacagi gun bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…