Çocuk meselesi

Bu aydan itibaren yeni yeni meşgaleler bulacağım artık kendime mecbur.
Yoksa kafam ister istemez oldu mu diye düşünüyor
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ben 6 ay önce ilk denememizde hamile kalmıştım ama doktora gidemeden kanama oldu, yani adet oldum buna da kimyasal gebelik diyorlarmış ilk defa duymuştum son 3 aydır da tekrar uğraşıyoruz ama henüz olmadı
İnşallah gönlünüze göre olsun her şey

giggles 5. deneme deyince inanin asilama ya da tup bebek sandim..

2 yildir anne olamamis biri olarak sizin bastan curuttugunuz tezleri sunmaktan baska carem yok. zaten her seyi kendiniz soylemissiniz ben sunu ekleyeyim; inancliysaniz eger tabi

o bebek de kendi kader cizgisinde yasiyor.. vaktini bekliyor.. ne bir dk erken dusecek rahime ne bir dk gec.. bir seyin olmasini murad ederse yaratici hicbir sebebe ihtiyaci yok. korunurken de hamile kaliyor insanlar. olmamasini da murad ederse butun sebepler bir araya gelse de olmaz o gebelik..

size tavsiyem sorun varsa sifasini aramaniz onun disinda sabrinizi genisletmeniz cunku stres de en buyuk engellerden biri sebepsiz infertilite de.. test almayin.. hem para dokmeyin hem hayalkirikligi yasamayin. ruhu cok yipratiyor. ne zaman regl gelmezse o gun alir testi yaparsiniz. mesgul tutmaya calisin kafanizi.

5 dediğim ay benim çok şükür.
Herkes kendi derdini dert sanıyor ya herhalde ondan kafama takılır oldu buradan farklı bakış açıları almak istedim

İnançlı biriyimdir ve aklım başımda olduğu zamanlar zaten kadere ve her şeyin aslında en doğru zamanda gerçekleştiğine ben de inanıyorum. Ama tabiatımda sabırsızlık var ne yazık ki. Ufacık bir taş bile alacak olsam hemen gidip şimdi almak isterim yani. Belki bu durumda bana sabrı öğretmenin başka bir yoludur tabi onu bilemiyorum.

Normak normal gayet normal. Hatta anormal olarak baktıgın seyler bıle bır sure sonra normal gelıyor ınsana. Misal ben. Yıllarca cocuk ıcın yandım tutustum, adetlıyken hamıleymısım megerse + ıkıncıyı 2 sene sonra yaparız dınleneyım ısıme gucume bakayım dıyordum kı duzensız yumurtlama sonucu hap+kondomla ıkızlere gebe kaldım. Kısacası bu ısın sıstematıgı yok keyfı gelırse oluyor bebeler

ben demeden siz demissiniz.. ayagim tasa degse ogrenmem gereken ne var diye bakarim ben. hayat insanin kafasina vura vura ogretiyor bazi seyleri. sen torpulemezsen o seni torpuluyor.. en kisa zamanda Rabbim gonlunuze gore versin.

1 sene bekleyin çok dert etmeyin en önemlisi de böyle bir dünyaya çocuk getirmenin sonrasini düşünün her yer mahşer yeri.Bu zamanda en son düşünülecek konu bence bu.

1 sene bekleyin çok dert etmeyin en önemlisi de böyle bir dünyaya çocuk getirmenin sonrasini düşünün her yer mahşer yeri.Bu zamanda en son düşünülecek konu bence bu.
Her yer mahşer yeri de ne yapalım mesela tüm dünya bir müddet üremeyelim mi?

Ayakta alkışlıyorum sizi o derece

sanki 5.çocuğu düşünüyorum dedin tövbe tövbe.elalemin suriyelileri hababam doğuruyor .benim vatandaşım neden evlat sahibi olmasın
Hangi ırk doğurur benim için fark etmez de sonuç olarak ben karar vermişim çocuk sahibi olmaya. Konu çocuk sahibi mi olayım değil yani. Yüksek müsaadeleriyle bu kötü dünyaya çocuk getirme bencilliğini yaşamak istiyorum

bencilliğini sonuna dek destekliyorum ben de

Her yer mahşer yeri de ne yapalım mesela tüm dünya bir müddet üremeyelim mi?
Offf bin kere katılıyorum. Forumda güne başlama andı oldu “bu dünyaya çocuk getirilmez bla bla...” Biyolojik saat bu durmuyor.... ahir ömrümüzde iki üç evlat büyütecez olup olancası bu. her sene doğurmuyoruz sonuçta

Offf bin kere katılıyorum. Forumda güne başlama andı oldu “bu dünyaya çocuk getirilmez bla bla...” Biyolojik saat bu durmuyor.... her sene doğurmuyoruz sonuçta
çocuk yapma dünya kötü ve pahalı .evlenme sakın biz evlendik de ne oldu bekarlık sultanlıkmış.ha bir de eşin sana gık dese hemen boşa çekme dünyaya bir daha mı geleceksin diyenler var.

İstemeyen getirmesin arkadaşlar.
Hepimiz aynı anda doğuralım demiyorum sonuçta.

Canım acı verdiğini de nerden çıkarttın ?
Eğer çocuk için strese giriyorsan bence derhal git Bi muayene ol, arkadaşın biri çok güzel anlatmış zaten
Muayene olmayacaksan acelem yok diyorsan sadece Seviş
Ben de yumurtlama günü takibi ile çok uğraştım olmadı , sonra tüp bebek kararı aldık , yaptırdık tutmadı , sonra iç defa gebelik yaşandı falan filan
Umursma, acelem var diyorsan da hemen Bi muayene ol, Bi sıkıntı varsa ona göre yol çizersiniz hemen ...

Hangi kadınla konuşsam yok onu soktu yok bunu soktu diyorlar acıyor olmalıydı yani
Dediğim gibi küçükken de korkudan kaç kere dişçiden kovulmuştum
1 2 ay daha düşünmeden deneyeyim bakalım olmadı gözümü karartıp gideceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…