Ex olmasaydı demek ki bi takım çıkarırdınızBende alkışlamıştım benim ex öküzü
Olur olur merak etme, koca yokken daha eğlenceli değil miBende koca varken de sevişmiyordum şimdi yok bir değişiklik olmadı
7 24 evdeler yahuuuuOlur olur merak etme, koca yokken daha eğlenceli değil mi
Hatununki gitti diyorum, temelli diyorum.7 24 evdeler yahuuuu
Çok teşekkür ederim ama ankarada değilim. Yine de çok yardımseversiniz. Sağ olunMerhaba sadece sizin gitmeniz yetmez bence eşinizde bi baktırsın. Eğer ikinizde de herhangi bi sorun yoksa yumurtlama zamanlarını yanlış ayarlıyor olabilirsiniz. Ben ilk çocuğuma hemen hamile kaldım. Baya ilk seferde. Aslında öyle olacağını düşünmemiştim evet planlı bi hamilelik isteğiydi ama bu kadar erken olacağını beklemiyordum. Regl sonrası oldu mesela. İkinciyi aralarında az yaş farkı olsun diye hemen istedim,yumurtlama günlerimi kendim ayarlamaya çalıştım ama olmadı. Sonra hamile olduğumu öğrendim muhtemelen yine regl sonrası hemen oldu. Yani ya ben hesaplayamadım yada her insanın farklı bilemiyorum. Folik asit takviyesi alın mutlaka. Bide eşiniz görünsün doktora. Yumurtlama günleriniz içinde bence doktorla görüşmekte bi problem yok. Eğer Ankara’da filansanız kendi doktorumu önerebilirim bunun için tv programlarına filan çıkan oldukça iyi bi doktordur.
Bence hiç stres yapmayın akışına bırakın.Merhabalar
Uzun zamandır açmayı düşündüğüm konumu 5. Başarısızlıktan sonra açayım dedim artık. Müthiş önlemlerle korunan korunmayan herkesi cevap vermeye davet ediyorum
Yaşım daha 30 olmadı 5 aydır çocuk denemeleri yapıyoruz ama henüz hiç ilerleme yok. Düzenli regl olurum, daha önce gittiğimde doktor yumurtalık rezervlerimi filan gayet iyi bulmuştu, yumurtlamamı takip edip ona göre deneme yapıyorum 4-5 aydır. Ne bileyim bana göre her şey normal. Biraz sistematik bakıyorum olaya doğru şeyi doğru anda yapıyorsak niye olmuyor moduna girdim
Yaşım geçti filan modunda değilim ve uzun süre çocuğu olmayan insanları da gayet iyi anlıyorum çünkü aile içinde de deneyimledik o süreci. O yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Sadece 4 ne ki bizim 5 oldu bizim 7 oldu bu ne acele diyecek olan varsa şimdiden yorulmasınlar. Süre yarıştırmıyoruz sonuçta. Benim gibi olanlar var mı veya yaşadığım bu süreç normal mi onu merak ediyorum. Buraları okuyunca veya çevremde konuşunca filan mesela herkes hep korunmuş ama olmuş e biz korunmayanlar nerede hata yapıyoruz diyorum. Acaba bilerek isteyerek yapıp sonradan kazara mı diyorlar diye düşünmeye bile başladım
Bir yandan da acaba kadın doğuma mı gitsem diye düşünüyorum ama 1 yıl beklenmesi gerek diyenler oldu. Diğer yandan da deliler gibi ödüm kopuyor muayene yöntemlerinden.
Sanırım yine derleşesim geldi.
Hangi ilaçları folik asit mi dediğiniz?1 yıldır doğru olan. Doktora gitseniz bile rutin muayeneden başka bişey yapmaz. Tedavi için erken. O ilaçları gereksiz yere hemen kullanmaya başlamayın.
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize.
Hayır folik asiti gebelik isteyen herkes kullanmalı zaten. Bahsettiğim şey tedavi ilaçları. Aşılama tüp bebek için vs kullanılan ilaçlar. Normal yolla olmadığında başvurulan yöntemler.Hangi ilaçları folik asit mi dediğiniz?
Her şey normaldi 14. Ayda geldi :)Merhabalar
Uzun zamandır açmayı düşündüğüm konumu 5. Başarısızlıktan sonra açayım dedim artık. Müthiş önlemlerle korunan korunmayan herkesi cevap vermeye davet ediyorum
Yaşım daha 30 olmadı 5 aydır çocuk denemeleri yapıyoruz ama henüz hiç ilerleme yok. Düzenli regl olurum, daha önce gittiğimde doktor yumurtalık rezervlerimi filan gayet iyi bulmuştu, yumurtlamamı takip edip ona göre deneme yapıyorum 4-5 aydır. Ne bileyim bana göre her şey normal. Biraz sistematik bakıyorum olaya doğru şeyi doğru anda yapıyorsak niye olmuyor moduna girdim
Yaşım geçti filan modunda değilim ve uzun süre çocuğu olmayan insanları da gayet iyi anlıyorum çünkü aile içinde de deneyimledik o süreci. O yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Sadece 4 ne ki bizim 5 oldu bizim 7 oldu bu ne acele diyecek olan varsa şimdiden yorulmasınlar. Süre yarıştırmıyoruz sonuçta. Benim gibi olanlar var mı veya yaşadığım bu süreç normal mi onu merak ediyorum. Buraları okuyunca veya çevremde konuşunca filan mesela herkes hep korunmuş ama olmuş e biz korunmayanlar nerede hata yapıyoruz diyorum. Acaba bilerek isteyerek yapıp sonradan kazara mı diyorlar diye düşünmeye bile başladım
Bir yandan da acaba kadın doğuma mı gitsem diye düşünüyorum ama 1 yıl beklenmesi gerek diyenler oldu. Diğer yandan da deliler gibi ödüm kopuyor muayene yöntemlerinden.
Sanırım yine derleşesim geldi.
Anladım. Biraz daha bekleyeyim zaten. Bu stresle ne yaparsam tutmayacak belli ki zatenHayır folik asiti gebelik isteyen herkes kullanmalı zaten. Bahsettiğim şey tedavi ilaçları. Aşılama tüp bebek için vs kullanılan ilaçlar. Normal yolla olmadığında başvurulan yöntemler.
Ay büyük konuşmak istemiyorum 5 aya böyle davul gibi gerildiysem 14 ayda bayılırım sanırımHer şey normaldi 14. Ayda geldi :)
Stres büyük engel kendi kendinize bunu yapmayın ben 3.5 senedir evliyim olmuyor ne yapalım kısmet.Anladım. Biraz daha bekleyeyim zaten. Bu stresle ne yaparsam tutmayacak belli ki zaten
Düşünmeden nasıl duruyorsunuz mesela? Kafanızı neyle meşgul ediyorsunuz?Stres büyük engel kendi kendinize bunu yapmayın ben 3.5 senedir evliyim olmuyor ne yapalım kısmet.
Düşünmeden duramıyorum tabi arada aklıma geliyor meşguliyetim temizliğe falan veriyorum kendimi uzun uzun yemek yapıyorum. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, ders çalışıyorum sınav dönemlerimde. Bazen saçma olacak ama yaprak dökümü açıp izliyorum. İnsanın evladıyla olan sınavını görünce bazen düşündürüyor. Bazen aşırı takıyorum o ayrı. O zaman da eşime sarıyorum malesef.Düşünmeden nasıl duruyorsunuz mesela? Kafanızı neyle meşgul ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?