- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Gamzecikkk
-
Hiç komik değilsiniz millet vızık vızık iş arıyor Ken sizin takıldığınız şey bu mu. ihtiyacı olan birinin iş bulmasına sevinmeniz gerekirken aksine insanları bu durumdan yadırgıyorsunuz ne kadar kötüsün
Kamuda taşeron anladığım kadarıyla, kadrolu iş değilKamu kurumundan iş teklifi nasıl geldi merak ettim açıkçası. Zira o kurumlara sınavlarla giriliyor. Çok iyi bir eğitiminiz diliniz tecrübeniz varsa bile kimseye teklif gitmez kamu kurumlarında.
Taşeron bildiğim kadarıyla kalmadı. İşkur filan mı acaba. 5 ay 29 gün çalışıyorlar.Kamuda taşeron anladığım kadarıyla, kadrolu iş değil
Bir daha bulamam böyle iş yazmış ama.Taşeron bildiğim kadarıyla kalmadı. İşkur filan mı acaba. 5 ay 29 gün çalışıyorlar.
Hiç komik değilsiniz millet vızık vızık iş arıyor Ken sizin takıldığınız şey bu mu. ihtiyacı olan birinin iş bulmasına sevinmeniz gerekirken aksine insanları bu durumdan yadırgıyorsunuz ne kadar kötüsünüz
İş yeri eve yakın mı? Süt izniniz olacak mı? Bunlar önemli şeyler. Öğretmen arkadaşım işe başladı. Okulun yanında oturuyor. 8.30’da başlayan dersi 10’da bitiyor. 13.00 ile 15.30 arasında tekrar dersi var. Yani bu arada evine gidip bebeğini emziriyor rahatça. Böyle olsa ben de çalışırdım.1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
Şirket elemanı ne demekMemur olsa neyse sirket elemanıymıs kucucuk bebegınızden onemlı degıl
Şirket elemanı ne demekKamuda çalışıyorum. Çalışanların çoğu memur değil firma çalışanı ve çok düşük ücret alıyorlar. Eğer aileden biri bakmayacaksa ve bakıcıya emanet edecekseniz iyice düşünüp öyle karar verin. Elinize kalacak para bebeğinizi bırakmaya değecek mi iyi karar verin.
Bakıcıya verilecek miktarla alacağınız başa baş gelir, yıpranmaya değer mi bilemedim.Çok haklısınız uzun zamandır bu işi bekliyordum böle bi zamana denk gelmesi üzdü. Kararlı olup çalışcam... Çocuklarımın geleceği için.. Bide kim bakcak bu sorunumuz var tabi. Kayınvalide bakcağını sanmıyorum.. Annem hayatta değil bakıcıya nasıl güvenicem bilmiyorum
Çünkü iş giriş çıkış saatleri olan bir iş bida bulamam gibi geliyor özel sektördeAsgari ucretli vir is, neden bir daha boyle firsat gelmez diyorsunuz ki kinu sahibi?
Olmaz bu sartlarda 3 aylik cocuk birakilmaz. Neticede illa ki mamaya baslanacak, babanne bile baksa baska masraflar cikacak, sizin kendinizin de masraflariniz artacak calisan kisi olarak. Inanin degmez.
Boyle bir is sonra da bulunur. Kendinizs ve cocugunuza eziyet etmeyin.
Sanki torpille memur olmuşum gibi cevaplar geliyo ve çok komiksıradan bir iş asgari ücret tanıdık vasıtasıyla sağolsun nie böle kötü yorumlar geliyo anlamıyorum. Düzenli bi işim giriş çıkış saatim belli olan bi yer diye kamu sektöründe çalışmak istedim özel sektör denemedim bile çoğu tecrübe istiyo. Kaldı ki şu zamanda iş bulmak ne kadar zor bilirsiniz. Ekmek aslanın ağzında tek maaşla yetinmek çok zor. Geçen sene ki fikirlerimle yapmak istediklerimi bu sene asla yapamam kimse gidişatın böle olcagını tahmin edemezdi. Ama yine de çok şükür iyi kide doğurmuşum şuan ki şartlarla geçen sene ki şartlar nasıl bi herkes düşünsün bence tuzu kuru olan hep konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?