çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

Pia22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
1.833
6.753
108
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum

Kaç yaşındasın?

sorun var işte eşimden kaynaklı

Hastaneye 700 lira
Ilaclara 500 lira verdim sadece

Toplam 1aydada tedavime başlandı canım

Öyle aylarca,senelerce sora beklenmiyor

Hangi sehirdesin
devlete mi gitsem. kimi diyor devlet ilgilenmiyor kimi diyor özel paracı kime güvenecem şaşırdım. aileler bi halta yaramıyoo çar çar çeneleri

Sat canım. Devlet hastanelerinin belirli prosedurleri var ama 3 olumsuz asilama yaşamış olmak iste bilmemkac gun sgk nin yatmış olmasi vs oyle biliyorum ben. Aşılama olmus muydun?
Sat bence üzme kendini.

Sat canım. Devlet hastanelerinin belirli prosedurleri var ama 3 olumsuz asilama yaşamış olmak iste bilmemkac gun sgk nin yatmış olmasi vs oyle biliyorum ben. Aşılama olmus muydun?
Sat bence üzme kendini.
yok özeldeki doktor direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı boşa para harcama olur dedi

Yaşınız daha genç.
En azından kredilerinizin iki tanesi bitene kadar bekleyin bence, zaten zar zor geçinirken hamilelik, doğum, bebek vs iyice masraflı olacak. Elinizin darlığı daimi bir durum değil, biraz düze çıkınca başlarsanız daha iyi olur bence. Yoksa bu şartlarda ekstra stres olacak size.

Canım özele git. Devlet hastanelerinde cogu zaman insan rezillik çekiyor. Benim dahiliye uzmani doktorum devlette mecburen gidiyorum ama kadin dogumcum ozelde,ilgi alaka fazla. Telefonla ulasabiliyorum. Gerekli her bilgiyi veriyor. Paraci diye bisey yok. Evet bazıları öyleler ama devletten ozele gecen bazi hekimler var oyle degiller. Benim doktorum bana sonucta bura ozel hastane anestezi almana gerek yok vs demisti rahim filmi için. Aşılama icinde ben sana ayarlicam merak etme 3 bin liralik ilaci gerekirse rapor saaparim vs biseler dedi 200 300 e ayarlariz dedi. Cok babacan sagolsun. Doktor önemli cidden. Uzme kendini hiç. Baska kredi cekemiosunuz dimi suan kredi borcu var die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…