Kaç yaşındasın?arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
26Kaç yaşındasın?
inşallah orda fiyatlar nasıl bide hemen sıra geliyor muDevlet hastanesinde tüp bebek yaptirabilirsin
Ben devlette yaptirdim 7 seneden sonra çok şükür hamile kaldım
Darısı senin başına inşallah
O zaman sakinleş.İyi bir doktora gidip hem eşini hep kendini kontrol ettir.Hormon değerleri, yumurta rezervi,eşinin sperm değerleri..bunları bir öğren.Bir sorun yoksa borçların bitmesini gönül rahatlığıyla bekleyebilirsin bence.
sorun var işteO zaman sakinleş.İyi bir doktora gidip hem eşini hep kendini kontrol ettir.Hormon değerleri, yumurta rezervi,eşinin sperm değerleri..bunları bir öğren.Bir sorun yoksa borçların bitmesini gönül rahatlığıyla bekleyebilirsin bence.
aminn cümlemizi olanlarada saglık shatt versin. ilk kez bu kadar çaresiz kaldımBence satmayın borçlarınızın bitmesini rahatlamasını bekleyin ve üzülmeyin Allah büyüktür Allah kucağınızı boş koymasın
öylede tabi de ailerin baskını ne bilim bende tıkandım aylardırKredinin bitmesini bekle borç harçla nasıl çocuk bakacaksınız
Hastaneye 700 lirainşallah orda fiyatlar nasıl bide hemen sıra geliyor mu
devlete mi gitsem. kimi diyor devlet ilgilenmiyor kimi diyor özel paracı kime güvenecem şaşırdım. aileler bi halta yaramıyoo çar çar çeneleriHastaneye 700 lira
Ilaclara 500 lira verdim sadece
Toplam 1aydada tedavime başlandı canım
Öyle aylarca,senelerce sora beklenmiyor
Hangi sehirdesin
Benimde eşimden kaynaklısorun var işteeşimden kaynaklı
siz ünv hastanesi mi normal hastanede mi yaptrdınızBenimde eşimden kaynaklı
Senin raporun daha rahat çıkar ugraştirmazlar
yok özeldeki doktor direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı boşa para harcama olur dediSat canım. Devlet hastanelerinin belirli prosedurleri var ama 3 olumsuz asilama yaşamış olmak iste bilmemkac gun sgk nin yatmış olmasi vs oyle biliyorum ben. Aşılama olmus muydun?
Sat bence üzme kendini.
Haksiz sayılmaz ama belli de olmaz esinde sperm sorunu varsa cok mu düşük sayısıyok özeldeki doktor direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı boşa para harcama olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?