çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

öyle tabi herşey nasip bu vesveselerim ne olacak zindan ettim evi kendime nasıl çıkıcam o psikolojden hiç bilmiyorum

aminnn Allah razı olsunn :) çoçuk lafı duyunca tüylerim ürperiyor

öyle tabi herşey nasip bu vesveselerim ne olacak zindan ettim evi kendime nasıl çıkıcam o psikolojden hiç bilmiyorum
O sana cocuk soranlarla görüşmeyeceksin
Diyelim ki cok darda kaldin ve görüşmek zorunda kaldın ağızlarının payini vereceksin
Ben veremediğim icin,çünkü politik bir insan degilim cevap verirsem dostlugum biter. Gorusmemeyi tercih ettim.
Kitap okuyacaksin
Bol su iceceksin
Ve cocuklarindan biricik paşalarından prenseslerinden bahsedenlerle görüşmeyeceksin
Esine bazi kurler ve aspardik asid kullandirtacaksin aspardik asidi de herkes bilmiyor bizim oyle duzeldi degerler
Kendine bakacaksin yiceksin icceksin
Ben suanda oyle yapiyorum yoksa ben kafayi yemek uzereydim gecen aya kadar Allah bizimle bunu unutma
Bizimde olur çocuğumuz

Kuzum bak ben 7 senelik evliyim bizim ikimizde de sorun olmadığı halde olmuyor dr tüp bebek dedi dedim maddi durumum müsait değil onun maddiyatını karşılamak için kredi çekmem lazım ki zaten borç içindeyiz bekleyelim dedim 7 senedir olmadı hala ve ben çok ağladım hala da ağlıyorum dün ablam doğum yaptı inan içimden birşeyler koptu kıskandığım için değil neden benimde olmuyor diye bebek özleminden sana o psikolojiden çıkman lazım diyemiyecem biliyorum çıkılamadığını ama en azından evi hayatı kendine zindan etme diyebilirim çünkü daha 2 senelik evlisiniz çok yeni sayılır besin takviyesi çok önemli hem sana hem eşine git aktarlara git sor onlar macun çay bilirler verirler mesela keçiboynuzu kürü var bu tarz kürler çok etkili inanmak önemli alternatif tıbba sonuçta eczane ilaçları da bitkilerden yapılıyor en nihayetinde

nasıl kendini toparladn peki buna çok ihtiyaçım var evimin düzeni bozuldu

o zaman ömrüm yeterse kendime 1 yıl daha müddet mi vereyim onları deneyim bide mübarek aylardayız

o zaman ömrüm yeterse kendime 1 yıl daha müddet mi vereyim onları deneyim bide mübarek aylardayız
Aynen öyle canım hiç üzme kendini olmuyor diye elbet birgün olacak sadece biz acele ediyoruz onlar vakitlerini bekliyorlar meyveler bile mevsimi gelmeden olmuyor evlatlarımız da zamanını bekliyor biz onların önündeki engeli kaldıralım sadece ve dua edelim üzme kendini

içimi çok rahatlatın çok sağol inşallah öyle olur :)

nasıl kendini toparladn peki buna çok ihtiyaçım var evimin düzeni bozuldu
Gülüm sana yemin ederim 16 aydir istiyorum bende kac defa agladim sayamam bile evi de hayatıda kendime zehir ettim esimle bile muhattap olmak istemiyordum o derece yani onun ne sucu varsa hep kitap okudum
Sonra dua etmesini öğrendim. Diceksinki biz bilmiyo muyuz evet bilmiyoruz bu konuda da sana fikir vercem özelden.
En son gecen ay idrarda gebelik testleri pozitif cikti kan verdim negatif 8 9 gun sonra adet oldum
Dedim ki kendi kendime yeter artik esimle kahvalti ederken ben rahim filmi cekilcem dedim. Esim erteliodu bunu kendisi doktora gitmeyi vs sevmeyen bir insan bende acikcasi korkuyordum da filmden. Doktorum da istemişti. Esim dediki tamam hayatim çektir.
Doktora mesaj cektim
Adetin bitsin gel konusalim dedi. Bide geçen ay sag kasigimda hep kelebek ucmasi gibi bisey yasadim bise oynuodu. Kurdum da kurdum kafamda apandisit dedim bobrek tasi dedim neler neler adetimin son gunu ultrosona girdim bakti hicbise yok yumurtaliklar temiz cok guzel dedi rahim filmi.icin gun verdi gittim geçen hafta cektirdim. Antibiyotik verdi onu da ictim.
Havalar ısındı. Kuafore gittim..butik bir abla var evimin burda ona gittim alisveris yaptim kahve ictim
Kendime hedef koydum haftada 2 kahve icmeye gidicem bi yerlere diye. Cafe vs
Bide haftada 2 temizlik yapcam dedim.normalde de yapan biriyim zaten ama duzensiz bicimde yada bazen o derece sinirim bozuk oluodu ki kendimi odaya kapatiodum yemekte yapmiodum. Yapiyorumda rahim filmi cekildim eve geldim banyoyu temizledim düşün. Inanki ozel hicbise yapmadim kendime hayati zindan etmeme karari aldim
Simdi okuycak kitap kalmadi yenisini siparis edicem
Her gun evden çıkıp geziyorum sukredecek cok sey var cok şükür
Bunun icinde cok paraya gerek yok yürüyüş yapiyorum kopegimi de alıyorum. Yoksa cekilcek gibi degil bu enerjiden de cikmayi düşünmüyorum.

içimi çok rahatlatın çok sağol inşallah öyle olur :)
Çok sevindim üzülmek yok bol bol ballı çerez yedir muz yedir keçiboynuzu yedir pekmezini içir eşine sende ye iç hatta ama biraz açık konuşacam çocuk için ilişkiye girmeyin zevk için girin yani ilişki sırasında kesinlikle düşünme bebeği tamam mı stres yapma sadece seviş

bende bunu yapıcam inşallah fıkır fıkır olucam aylardır evdeyim sanki ayağıma kelepçe vurulmuş.

bide öyle yapayım

bide öyle yapayım
Aynen öyle çünkü bende inşallah hadi bu sefer olacak gibi düşünceler dolaşırdı kafamda sonra amaan başlarım çocuğuna da hamileliğine de olmazsa olmasın hazır ilişkiden zevk alamıyorum dedim ve en azından o sıralarda düşünmeyip çıkarıyorum aklımdan

bende bunu yapıcam inşallah fıkır fıkır olucam aylardır evdeyim sanki ayağıma kelepçe vurulmuş.
Ol ol tabiki bak havalar ısınıyor git kendine bikac parca elbise al birgun kirmizi ruj sur oteki gun pembe ruj sür gamsiz ol bende evden çıkmıyordum dedim başlarım böyle işe. Yasimiz daha genc bizim

hahah iyi yaptın valla bizle sonuç tartışmayla sonuçlanıyor gerçi ben kendi kendime kavga ediyorum da

Bence devlet hastanelerine gidin önce
Ama orda da tıkanırsanız satın gitsin
Yaşınız genç ama sorun olduğunu biliyorsunuz sonuçta
Sürecin ne getireceği ne zaman olacağı belli değil
Ne kadar erken başlarsanız o kadar kar

hahah iyi yaptın valla bizle sonuç tartışmayla sonuçlanıyor gerçi ben kendi kendime kavga ediyorum da
Hıh işte kafanda düşünce olduğu için oluyor geriliyorsun ödev gibi hissediyorsun ondan oluyor dediğim gibi sevişmek için seviş hamile kalmak için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…