- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Rapor cikardiktan sonra ilaçlar 1800 tutmaz cok fazla bu fiyatAnkara'da Zekai tahirde tüp bebek yaptırmış bir arkadaş 3000 TL yıl buluyor dedi sizin niye bukadar uygun fiyat anlamadım.İlaclar 1800 tuttu 900 de hastaneye yatırdık dedi.Arada bikac da gidenle 3 bunu buluyor dedi şaşırdım su böyle deyince.Sigortali bunu söyleyen ve hemşire de bana aynısını dedi
Yaşın gençmiş sigortalıysanız devlet karşılıyor 3 denemeye kadar ne bileyim yüzde yüz başarı oranı yok ben de önceden 3 defa denedim tüp bebek olmazsa arabayı satmak mantıklı gibi gelmedi yaşınız ileri olsaydı satın derdim de inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınızarkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Rapor nasıl çıkartılıyor peki bilmiyorum ben.Aiyle söyleyin benim bir kızım var ilk esimden ikinci evliliği yaptım 4 yol oldu bebeğimiz olmuyor 3 aşılama geçirdim devlette şimdi tüp bebek hakkı kazandım Zekai tahirde yardımcı olur musunuz rapor konusunda bana daRapor cikardiktan sonra ilaçlar 1800 tutmaz cok fazla bu fiyat
Iki kere raporlu ilaç aldim
birinde 600
Birinde 500 lira ödedim
Bana öyle dedi yaptıran ve tıp bebek sekreteri de 2000 civarında olur dedi sigortalı idi yaptıran kadın sigorta yoksa 12 bunu buluyor burda dedi bana bildiklerinizi nolur yazın olur muRapor cikardiktan sonra ilaçlar 1800 tutmaz cok fazla bu fiyat
Iki kere raporlu ilaç aldim
birinde 600
Birinde 500 lira ödedim
Celalettin peruya gidin. Elit istanbul hastanesinde.erkek ve bayan infertilitede uzman. Dahiliye doktoru ama bu alanda gelıstırmıs kendısını. Belkı tüpe bile gerek kalmaz. Bende ona gitmedim ama arkadaslar gitti onlara önerdıgı tedavıyı uyguladım. 6 aylık ıkız kızlarım var. Asılama yada tüp değil. Yumurta takibi sadecesorun var işteeşimden kaynaklı
Merhaba doktorunuz bayan mı erkek mitdıIstanbul süleymaniye kadın doğumda yaptirdim
ErkektiMerhaba doktorunuz bayan mı erkek mitdı
TesekkurederimErkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?