- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Nasıp kısmet bu işler canımdevlete mi gitsem. kimi diyor devlet ilgilenmiyor kimi diyor özel paracı kime güvenecem şaşırdım. aileler bi halta yaramıyoo çar çar çeneleri
Aminnnaminn cümlemizi olanlarada saglık shatt versin. ilk kez bu kadar çaresiz kaldım
Erkekte problem olduğunda 2 aşılama şartı istenmiyorSat canım. Devlet hastanelerinin belirli prosedurleri var ama 3 olumsuz asilama yaşamış olmak iste bilmemkac gun sgk nin yatmış olmasi vs oyle biliyorum ben. Aşılama olmus muydun?
Sat bence üzme kendini.
maşallah işin rast gidince ALLAH doğruyu çıkarıyor. eşim kendi kurumunda çekebiliyor ama kirayı ödüyemem iyice sarpa sarar diye el kol bağlıCanım özele git. Devlet hastanelerinde cogu zaman insan rezillik çekiyor. Benim dahiliye uzmani doktorum devlette mecburen gidiyorum ama kadin dogumcum ozelde,ilgi alaka fazla. Telefonla ulasabiliyorum. Gerekli her bilgiyi veriyor. Paraci diye bisey yok. Evet bazıları öyleler ama devletten ozele gecen bazi hekimler var oyle degiller. Benim doktorum bana sonucta bura ozel hastane anestezi almana gerek yok vs demisti rahim filmi için. Aşılama icinde ben sana ayarlicam merak etme 3 bin liralik ilaci gerekirse rapor saaparim vs biseler dedi 200 300 e ayarlariz dedi. Cok babacan sagolsun. Doktor önemli cidden. Uzme kendini hiç. Baska kredi cekemiosunuz dimi suan kredi borcu var die
Istanbulda süleymaniye kadın doğumda yaptırdımsiz ünv hastanesi mi normal hastanede mi yaptrdınız
Oyle biliyorum ben yazdim zaten emin oldugum bir konu değil zaten gordum simdi este sorun varmışErkekte problem olduğunda 2 aşılama şartı istenmiyor
Yanlış bilgi vermiyelim
eşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dediAminnnEşinizin yaşı kaç ? Doktor hemen olmalı gibi bir direktif verdi mi ? Belirli bir süre sundu mu eğer ki acele edilecek bişey yoksa bitmesini bekleyin inanın maddi manevi her açıdan hazır olmak çok önemli
ayy inşallahh çok mu isyankarım bilmiyorum ki can boğazmdaNasıp kısmet bu işler canım
Özelde
2asilama
2tüp bebek tedavisi oldum negatifle sonuçlandılar
Devlette son tedavimi oldum çok şükür pozitif oldu
Kendini şartlandırma devlet ilgilenmez diye
Çokta güzel ilgileniyorlar hastanesine denk gelirsen
Dogru ama o da var geçim durumu. Esin ne dio peki bu durum icinmaşallah işin rast gidince ALLAH doğruyu çıkarıyor. eşim kendi kurumunda çekebiliyor ama kirayı ödüyemem iyice sarpa sarar diye el kol bağlı
sperm var hasta hepsideHaksiz sayılmaz ama belli de olmaz esinde sperm sorunu varsa cok mu düşük sayısı
Tam olarak sorun nedireşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
Bu doktoru değiştir canım. Degerlerin neden dusme ihtimali varmis birsuru kişinin yükseliyor benim esiminde yükseldi değerieşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
Sperm sayısı kac ileri hiz vs ?sperm var hasta hepside
bilmiyorum ki. canım skılınca kulaklarım sağır oluyor anladığım bunlardı çok şey konuştudaBu doktoru değiştir canım. Degerlerin neden dusme ihtimali varmis birsuru kişinin yükseliyor benim esiminde yükseldi değeri
Allah yardımcınız olsun diyorum ya maddi manevi zor inşallah Allah size de bir çıkış yolu gösterireşim 31 yaşında doktor bunun için net konuşmadı değerler dahada düşme ihtimali var dedi. yol uzun ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi
Sperm sayısı kac ileri hiz vs ?
amin inşallahAllah yardımcınız olsun diyorum ya maddi manevi zor inşallah Allah size de bir çıkış yolu gösterir
canım onu tam hatırlamıyorum ileri hızda sıkıntı yoktu amaSperm sayısı kac ileri hiz vs ?
Canım sperm parametreleri degiskenlik gösteriyor ve kendini 3 ayda bir yeniler spermler. Daha once esinin sigara ictigini söylemiştin sanırım yanlış mi hatırlıyorum? Degerler daha da düşebilir diye yorum yapan bir doktor görmedim varikoselmi varbilmiyorum ki. canım skılınca kulaklarım sağır oluyor anladığım bunlardı çok şey konuştuda
Çok iyi anlıyorum canım seni 7 senedir neler çektim benayy inşallahh çok mu isyankarım bilmiyorum ki can boğazmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?