- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Sorun senden kaynaklanmıyorsa (rezerv düşüklüğü vs) bekleyebilirsin. Devlet de rapor çıkarmak için bi çok koşul arıyor bunlardan birisi evlilik süresi (eğer yaşlar küçükse).sorun var işteeşimden kaynaklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun senden kaynaklanmıyorsa (rezerv düşüklüğü vs) bekleyebilirsin. Devlet de rapor çıkarmak için bi çok koşul arıyor bunlardan birisi evlilik süresi (eğer yaşlar küçükse).sorun var işteeşimden kaynaklı
Yasın daha cok iyi bence krediniin bitmesini bekle rahat kafayla yaptır araba lazım olur
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdımyuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
3 krediniz var ayrıca kiradasınız.
Kafanızdan çıkartın bebek konusunu bu bir biliyorum çok zor çıkmıyor kahretsin ki bende 9yıllık evliyim 7yıl köpek gibi saldırdım her yere kiloda var tabi 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek devlette yaptım tutmadı özele gittin rapor alıp doktorum kilo ver vermezsen daha zorlanır ve bu sefer yumurta rezerven düşer dedi ben bi inat ettin bir günde doktorlar bin lira para verdim 96 dan 84 de düştüm ama kafam dan bebekti hamilelikti çıkardım kendimi adapte ettim kilo vermeye ilişkiye girerkende düşünmeyin olacak mı olmayacak mı tutacak mı tutmayacak mı diye 2017 Eylül ayında raporum bitti doktor bana en az 70 ol gel demişti ama ben 84 te kaldım üzüldüm ağladım raporum bitti diye ama bir baktım reglim geçmiş bir test ve ben hamileyim çok zor geçti kanamalar durmuyor kesin düştü bitti dedim ama kızım da inatçı çıktı şimdi 11 aylık rabbim kucağınızı boş bırakmasın sadece rahat olun gerisi geliyorKuzum bak ben 7 senelik evliyim bizim ikimizde de sorun olmadığı halde olmuyor dr tüp bebek dedi dedim maddi durumum müsait değil onun maddiyatını karşılamak için kredi çekmem lazım ki zaten borç içindeyiz bekleyelim dedim 7 senedir olmadı hala ve ben çok ağladım hala da ağlıyorum dün ablam doğum yaptı inan içimden birşeyler koptu kıskandığım için değil neden benimde olmuyor diye bebek özleminden sana o psikolojiden çıkman lazım diyemiyecem biliyorum çıkılamadığını ama en azından evi hayatı kendine zindan etme diyebilirim çünkü daha 2 senelik evlisiniz çok yeni sayılır besin takviyesi çok önemli hem sana hem eşine git aktarlara git sor onlar macun çay bilirler verirler mesela keçiboynuzu kürü var bu tarz kürler çok etkili inanmak önemli alternatif tıbba sonuçta eczane ilaçları da bitkilerden yapılıyor en nihayetinde
Amin Allah razı olsunallah tez zamanda kucaginizi doldursun inşallah![]()
Amin Allah herkese nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısindan.
Aslında uludug üniv hakkinda ben birçok farkli konuda olumsuz seyler duydum.
Ben Ankara'da yaşıyorum.İnsanlar istediği zaman sıra alabiliyor .Zekai Tahir Burak ve Etlik Kadın Doğum hast.de.Doktorlar gerçekten ilgili.Tabii ki konfor ozeldeki gibi değil.Disiplinlerine ve anne baba adayına incitmeden yaklaşımlarına sözüm yok.Özelller bile kalabalikken devlet hastanelerinde bu bir tık sknti ama kimsenin tedavisini ertelenecek düzeyde değil bahsettigim hastanelerde.Teknoloji açısından da devlet hastaneleri geri ama olumlu sonuca kavuşan da var.
Böyle deneyimlerimizi yazalım ki insanlara ışık olsun Allah herkese en kolay en saglikli en hayırlısı dan versin.ben de evliliğimin 4 .yılında aldım oğlumu kucağıma 20 aylık şimdi:) işimden oldum bu süreçte şimdi işsizimherşeye değer onlar için.
Konu sahibi P Pia22 arabanızın da tüm tetkikleri yaptırıp doğru doktoru bulduktan sonra satın satacaksınız.
*Önce eşiniz için Dr bulun.o tedavi olsun
*Sizde sorun yoksa eşiniz tedavi olunca işiniz daha kolay.kadin infertilitesi de durum daha zorlu oluyor.erkeklerin tedavi süreci uzun olabilir ama sorun giderilinceye tüp bebekte olumlu sonuç olasılığı daha yüksek:)
*Baktınız devlette olmadı satın arabayı:) yaşınız gençmiş ilkinde olmasa ne olacak.ben 5 aşılama 2 tüp bebek sonunda aldım yavrumu kucağıma:)