çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

15 sayfayı okumadım ama kredi kasım 2020 de bitiyor yani 1,5 yıl sonra

tüp bebekte kafan rahat olmalı stresin az olmalı

bu 1,5 yıl kendinizi nadasa çek

nasılsa olmuyor u kabul edip günlük güzelce yaşa

zaman da belli Kasım 2020 sonrasında tedaviye başlayacaksın

yaşın da küçük

arabayı satar tedaviye başlarsın ama kafan hep meşgul olur bir de olumsuz olursa çok yıkılırsın

bebek doğduktan sonra da masraf yapacaksın 9 ay süresince de

30 yaşımda tüp bebek annesi oldum senin daha çok zamanın var

Alah aşkına sersefil edeceginiz çocuğu doğurmaya calismayin ya olmuosa vardir kaderin bi bildigi. Bilincin yükü fazlasiyla agir zaten hayata gelmek kotu bisey bunu bi insana daha yapmak bi tarafa dursun bi de rahat ettiremeyeceksiniz kendiniz cocuk seveceksiniz diye yazik degil mi mutsuz olacak parasiz pulsuz anne babayla.

Cabım daha yaşın küçük bence acele etme. Eşinle yalnızlığın tadını çıkar gez toz valla bu günler gelmez 😊 o bebek diye tutturanlar bebek doğunca 10 dk kucağında zor tutacak. Mamasıydı beziydi derken gırtlağa kadar borç içinde annelikten de bişe anlamayacaksın.

Eşin için öncelikle sigara içiyorsa bırakması ve fazla kilosu varsa vermesini tavsiye ederim. Ayrıca varikosel varsa onun da ameliyatını olsun. Sonra da bazı vitamin takviyeleri var doktor verdi mi bilmiyorum. Alternatif tıp olarak keçiboynuzu pekmezi ve havuç suyu da çok faydalı.

Bu sürelerden geçen ve hala geçiyor olan biri olarak yumurta rezervin kötü ise kesinlikle başla tedaviye çünkü hızli bi düşüş yaşanıyor. Bu iş yaşa bakmıyor
Eger sebepsiz vs. İse borcun bitmesini bekleyin

arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
3 krediniz var ayrıca kiradasınız.
Bir kere tüp bebek masrafı, doğum masrafi, bezi, maması ıvır zıvır derken harcama kalemleriniz çok olacak.
Bence bekleyin.
Ayrıca ben olsam çocuğumu 1 veya 1.5 yaşına kadar kendim büyütmek istesem kenara 1 yıllık harcamalarım kadar para koyardım.Tabi ki eş yardım eder ama ekstra para göz çıkarmaz.
Acil bir durumda zorda kalmazsınız.
Ben olsam biraz birikim yapıp öyle çocuk niyetine girerdim.

Tabi karar sizin.:KK66:

Son düzenleme:
Kuzum bak ben 7 senelik evliyim bizim ikimizde de sorun olmadığı halde olmuyor dr tüp bebek dedi dedim maddi durumum müsait değil onun maddiyatını karşılamak için kredi çekmem lazım ki zaten borç içindeyiz bekleyelim dedim 7 senedir olmadı hala ve ben çok ağladım hala da ağlıyorum dün ablam doğum yaptı inan içimden birşeyler koptu kıskandığım için değil neden benimde olmuyor diye bebek özleminden sana o psikolojiden çıkman lazım diyemiyecem biliyorum çıkılamadığını ama en azından evi hayatı kendine zindan etme diyebilirim çünkü daha 2 senelik evlisiniz çok yeni sayılır besin takviyesi çok önemli hem sana hem eşine git aktarlara git sor onlar macun çay bilirler verirler mesela keçiboynuzu kürü var bu tarz kürler çok etkili inanmak önemli alternatif tıbba sonuçta eczane ilaçları da bitkilerden yapılıyor en nihayetinde
Kafanızdan çıkartın bebek konusunu bu bir biliyorum çok zor çıkmıyor kahretsin ki bende 9yıllık evliyim 7yıl köpek gibi saldırdım her yere kiloda var tabi 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek devlette yaptım tutmadı özele gittin rapor alıp doktorum kilo ver vermezsen daha zorlanır ve bu sefer yumurta rezerven düşer dedi ben bi inat ettin bir günde doktorlar bin lira para verdim 96 dan 84 de düştüm ama kafam dan bebekti hamilelikti çıkardım kendimi adapte ettim kilo vermeye ilişkiye girerkende düşünmeyin olacak mı olmayacak mı tutacak mı tutmayacak mı diye 2017 Eylül ayında raporum bitti doktor bana en az 70 ol gel demişti ama ben 84 te kaldım üzüldüm ağladım raporum bitti diye ama bir baktım reglim geçmiş bir test ve ben hamileyim çok zor geçti kanamalar durmuyor kesin düştü bitti dedim ama kızım da inatçı çıktı şimdi 11 aylık rabbim kucağınızı boş bırakmasın sadece rahat olun gerisi geliyor

Kredinin bitmesini bekle araba çocuk olunca daha ihtiyaç.

• Beğen
Reactions: 000
Yani kusura bakma ama tüp bebek tedavisine vericek para yok ama bebeğe nasıl var
Bebek baslı basına masraf ve rızkıyla gelir kelimeside yanında bir çanta dolusu parayla gelir anlamına gelmiyor

O kadar kredi altinda cocuk yetistirmek daha kulfetli olacak.is hamile kalmakla bitmiyor ki masraf sonrasi.
Borclari bekle.yasinda genc.o sirada farkli doktorlar deneyebilirsiniz daha derin test tetkik yaptirisiniz

• Beğen
Reactions: 000
Amin Allah herkese nasip etsin hayırlısı ve sağlıklısindan.
Aslında uludug üniv hakkinda ben birçok farkli konuda olumsuz seyler duydum.
Ben Ankara'da yaşıyorum.İnsanlar istediği zaman sıra alabiliyor .Zekai Tahir Burak ve Etlik Kadın Doğum hast.de.Doktorlar gerçekten ilgili.Tabii ki konfor ozeldeki gibi değil.Disiplinlerine ve anne baba adayına incitmeden yaklaşımlarına sözüm yok.Özelller bile kalabalikken devlet hastanelerinde bu bir tık sknti ama kimsenin tedavisini ertelenecek düzeyde değil bahsettigim hastanelerde.Teknoloji açısından da devlet hastaneleri geri ama olumlu sonuca kavuşan da var.
Böyle deneyimlerimizi yazalım ki insanlara ışık olsun Allah herkese en kolay en saglikli en hayırlısı dan versin.ben de evliliğimin 4 .yılında aldım oğlumu kucağıma 20 aylık şimdi:) işimden oldum bu süreçte şimdi işsizim :KK43: herşeye değer onlar için.
Konu sahibi P Pia22 arabanızın da tüm tetkikleri yaptırıp doğru doktoru bulduktan sonra satın satacaksınız.
*Önce eşiniz için Dr bulun.o tedavi olsun
*Sizde sorun yoksa eşiniz tedavi olunca işiniz daha kolay.kadin infertilitesi de durum daha zorlu oluyor.erkeklerin tedavi süreci uzun olabilir ama sorun giderilinceye tüp bebekte olumlu sonuç olasılığı daha yüksek:)
*Baktınız devlette olmadı satın arabayı:) yaşınız gençmiş ilkinde olmasa ne olacak.ben 5 aşılama 2 tüp bebek sonunda aldım yavrumu kucağıma:)

Aaa bisey söyleyeceğim ben ufak sehirde yasiyorum ancak doktorum tup bebek ve kısırlık uzmani ve bu etlik zubeyde den çıkma doktor orda almis uzmanlik seyini herhalde zaten kendini prof docent diye tanimlayan herkese de güvenmem bir defa basima gelmisti çünkü sonra o doktor baska sehire gitti benim pco oldugumu bile gorememis bi doktordu. Ay yine sinirim bozuldu onu hatırlayınca , o etlik hastane iyimi biraz sevindim suanda.

Çocuk olmuyorsa vardır bir hikmeti. O kadar borcun altında neden zorluyorsunuz ki, yaşınız da genç. Arabayı satıp tüm parayı tedaviye verip sonra kredielr yüzünden bebeğin bezini alamamak mı istiyorsunuz?
Saçmalık bence

Canım taaa 2020kasım demişsin ama çok uzak bir tarihmiş gibi
1,5sene var sadece. Hiç değilse 1senesini bitirin. Başka doktorlar gezin
Çare arayın
3doktor tüp bebek derse, maddi durumu düzeltin öyle düşünün derim

Arabasız bir kadının çocuk sahibi olması bana ilginç geliyor.

Benim arabam kapıda. Ona rağmen endişelerim var

Eşiniz evde yok diyelim. Çocuk hasta oldu. Ne yapacaksınız. Birilerini mi arayacaksınız?

Araba dursun. Yaşınız genç. Sonra yapılır çocuk.

Back
X