evliliğin ilk günleri canım cicimlerle geçiyor genelde..1 sene dolmadan ya aile çevresi ya biz bi bebek isteğiyle yanıp tutuşuyoruz belki bir iki can dost uyarıyor arada 1 seneyi bi devirin birbirinizi daha iyi tanıyın diye..ama içimizde ki arzu onları da pek dinlemek istemiyor.çeverede gördüğümüz yeni doğmuş bebeklere bebek kıyafetlerine takılıp kalıyoruz ve derken arzuladığımız bebeğimiz elimiz de...ilk günler gene iyi ama 1 ay dolmadan başlıyo kavgalar..uykusuz luk hastalıkları bazen de maddi zorlanmalar...oysa bebekten önce herşey iyiyiy di.. e isteyen de bizdik diyoruz peki şimdi ne oldu
tüm suçlu bu küçük masummu:) asla olamaz.eşimin ilk evliliği de bebeğe kadar iyi bebekten sonra bitik olmuş.ve sonu kötü son
benim de aayın hadi ben kadınım diye 12 yıl çocuk hatrına uzatmışım ama gene olmamış ve gene kötü son.
şimdi eşimi nisandan beri tanıyorum ve 1 5 aylık evliyiz.herkes başladı yeni bebek hayallerine tabi ki eşimde ve sorulara bizim bebişimiz ne zaman olacak gibi
evladına doyamamış içinde bebek özlemi var hala isterken kendine göre haklı..bense küçük yaşta ilk anneliğimi tattım evladdan ilk günler benim için bi oyuncak sonraları arkadaş oldu kzım şimdi 16 sında..oğlumsa 2. yaşındaydı koptu ellerimden boşanınca iki yavrumda baba da kaldı alamyış sebeplerim uzun hikaye..ama yıllarca çok yıparndım peşlerinde neyse sade de gelim.bunlar ayrı mevzu kusra bakmayın uzzattım aslında bebek özlemi bende de var.ama korkuyorum ya gene aynı sonlar olur sa diye şimdi herşey iyi ama ya sonra
yakın arkadaşlarım saçmalam diye istediğimi anladıklarında,ailelerimiz se sevindiri ci haber bekleyişinde...ben se çok korkuyorum ya sadece biz istiyoruz diye dünya ya gelecek küçük yavrum evliliğe noktaya koyduracak bi sebep olursa gene
aslında biliyorum o sadece sebeplerin yalan adı...kafam çok karışık arkadaşlar kusura bakmayın..senağlama
sadece bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum.
saygı ve sevgiler hepinize iyi akşamlarrrra.s.