çocuklar tatlı ama yorucu yardım lutfe

Allahım çok korkuyorum.
6 yaşında anca rahata ermişsin, ben 6 yılı nasıl atlatıcam

Canım benimkilerin arası az da o yüzden. Senin kaç yaş olacak. Bi de benim kızım engelli yoksa yaşına girdi mi iki kardeş oynuyor beraber buyuyorlar. O kadar zor olmuyor.

Bi de soyle eşine söylenene kadar toplasın. Herşeyi senden beklemesin. Banyoyu falan sen çocuğu giydirirken toplasın yıkasın. Oyuncakları sepete kaldırsın. Benim eşim söylenmez yapar sağolsun.

en azından temizlik işleri için eve haftada bir yada iki temizlik için bayan alabilirsini hem temizlik işinden kurtulursunuz hemde kendinize yeni zaman yaratmış olursunuz.

ev dağınıklığı için ise arkadaşlarımdan biliyorum çocuklu ev hep dağınık ona yapacak birşey yok zamanla kendi düzeninizi kuracaksınızdır merak etmeyin.

28 aylik oglum var. Ikinciyi dogirmayi bekliyorum son gunlerimiz. Konu ilgimi cekti acaba beni ne bekliyor diye. Ama kres dusunmuyorum ben oglum.icin. Eylulde ise baslarken dusunuyorum.
Canım bende eylülde düşünüyordum takı bugüne kadar oğlan gece oturuyor kız sabahın köründe kalkıyor öğlene kadar her ikiside ilgi bekliyor ve eşimde öğlene kadar yok piyasada.artik dokuluyorun. Şu an mesela oğlum uyudu bir yandan kızla Evcilik oynuyorum bi yandan kulağım hoparlorde dua ediyorum bi uyansa kız kıyameti koparır oda haklı catliyor evde sıkıntıdan.neyse hayırlısı herşeyin

yine sizinkisi 3 yaşına basmak üzere bizimki daha 15 aylık tam "nerde ne var dur bi de şurayı karıştırayım" modunda.
deiğin gibi sabır, şuan çalışıyorum bi kaç ay sonra bu günle mumla arıyacağım.

Kimbilir ben ne yasayacagim. Ama olur bir sekilde. Temizlige duzenli kadin geliyor yemek idare edebilirsek gerisi olur gider ins. Esim aksma kadar olmayacak benim. Yaparsin sen de her gun ayri yorgunluk ama ayri guzel.

benim 15 aylık bi haydutum var 4 ay sonra da ikinci haydut adayı gelecek inşallah hayırlısıyla.ama beni şimdiden aldı bi düşünce nasıl altından kalkıcam diye.bi de yapı olarak ço9k sıkıntıya gelen bi insan değilim, ikinci sürpriz yapmasaydı bize bi çocukla yetinirdim mutlak.eşim toplar toplamasına da söylene söylene yapınca bi manası kalmıyor maalesef.gerdikçe geriyor sağolsun.

Haklısın canım ama bazen kızıyorum. Sesimi yükseltiyorum Ozaman da çok üzülüyorum. Ama elde değil işte.en iyisi sabretmek bi süre haklisiniz

Kimbilir ben ne yasayacagim. Ama olur bir sekilde. Temizlige duzenli kadin geliyor yemek idare edebilirsek gerisi olur gider ins. Esim aksma kadar olmayacak benim. Yaparsin sen de her gun ayri yorgunluk ama ayri guzel.
Inşallah canım seninde az kalmış sağlıkla sıhhatli kucağına al yavrunu inşallah bende Şubat annesiydim bizimki ocakta geldi 36+5 te.:)

Yardimci al.

Yazin sik sik artik okul cagina geldigini cok sansli oldugunu filan soyleyerek ozendirerek eylul icin hazirlayin derim. Pat diye gondermeyin.
Ben boyle rahat rahat konusuyorum da benim de ikizler yolda. Hayirlisiyla Rabbim kucagima almayin nasin etsin iki ayimiz kaldi. Bakalim biz neler yapacaz
Haklısın canım ama bazen kızıyorum. Sesimi yükseltiyorum Ozaman da çok üzülüyorum. Ama elde değil işte.en iyisi sabretmek bi süre haklisiniz

neden üstü üstüne doğurdunuz ki
Canım annemi görür gibi oldum :)neden çünkü birincisi 2.5 yaş araları çokta üstüste sayılmaz ikincisi ikisinide büyütüp tekrar başa sarmadan daha rahat yaşarız diye düşündük tabi o güne kadar hakkın rahmetine kavusmassak:)sonuçta her çocuk en az 5 yıl çok emek istiyor kendimizce süreyi kisalttik daha 28 yaşındayiz eşimle. Iste bu yüzden. Evdeki hesap çarşıya uydumu dersen bilemedim suan zurnanin zırt dediği yerdeyiz

Canım en azından ikiside aynı yaşta olucak beklentileride aynı belki o yönden daha avantajlı olabilirsin.hayirlisiyla saglikla sıhhatli gelsin bebislerin inşallah.

Biz yeğenimi psikoloğa götürmüştük 28 aylık ve bize doğru zamanın 36 aylıkken olduğunu söylemişti.
Bence eve haftada 3 günlüğüne yardımcı alın ya da yarım günlüğüne alın. Ben anlamıyorum 4--5 çocuk bakanlar nasıl baktı acaba.

biri 28 aylık biri 7 aylık iki oğlum var. düzeni ilk başlarda kuramıyor insan ama bebek 3-4 aylık olunca daha rahatlarsınız

imkanınız varsa yarım gün yardımcı daha iyi benim fikrimce, kreşe gönderilince kardeşim geldi beni evden gönderdiler gibi düşünmesin büyük kuzunuz

Allah yardımcımız olsun

iyi kolay gelsin o zaman

çocuklarınızı neden "bebek" gibi görerek ayını yazıyorsunuz anlamıyorum..30 aylık nedir yahu? 2,5 yaşında işte..çocuk olmuş bebek değil artık..
2 çocuğıu göze aldıysanız bence alışırsınız zamanlar..mutlaka zor oalcaktır.ama bebek henüz 1 aylık diyorsunuz..bence yaza kadar düzen oturur..anne ,kv ,kardeş falan var mı arasıra size gelip,neefes aldırabilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…