- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi beyazzambak28
-
Allahım çok korkuyorum.
6 yaşında anca rahata ermişsin, ben 6 yılı nasıl atlatıcam
Canım bende eylülde düşünüyordum takı bugüne kadar oğlan gece oturuyor kız sabahın köründe kalkıyor öğlene kadar her ikiside ilgi bekliyor ve eşimde öğlene kadar yok piyasada.artik dokuluyorun. Şu an mesela oğlum uyudu bir yandan kızla Evcilik oynuyorum bi yandan kulağım hoparlorde dua ediyorum bi uyansa kız kıyameti koparır oda haklı catliyor evde sıkıntıdan.neyse hayırlısı herşeyin28 aylik oglum var. Ikinciyi dogirmayi bekliyorum son gunlerimiz. Konu ilgimi cekti acaba beni ne bekliyor diye. Ama kres dusunmuyorum ben oglum.icin. Eylulde ise baslarken dusunuyorum.
yine sizinkisi 3 yaşına basmak üzere bizimki daha 15 aylık tam "nerde ne var dur bi de şurayı karıştırayım" modunda.Benim eşim evi kamyona yükleyip goturmedikce dağınıgi filan anlamaz bunun iyi bişey olabileceğini hiç dusunmemistim:)adamın dediği aman boşver hayatım sen yat dinlen artık bu kadarıda fazla rahatlık doğumdan sonra habire birileri geliyor hayirlamaya.mecburuz düzenli olmaya
Kız desen bildiğin Mikser. Heryerimi dağıtır bi cocuk:)neyse ya sabiir
Kimbilir ben ne yasayacagim. Ama olur bir sekilde. Temizlige duzenli kadin geliyor yemek idare edebilirsek gerisi olur gider ins. Esim aksma kadar olmayacak benim. Yaparsin sen de her gun ayri yorgunluk ama ayri guzel.Canım bende eylülde düşünüyordum takı bugüne kadar oğlan gece oturuyor kız sabahın köründe kalkıyor öğlene kadar her ikiside ilgi bekliyor ve eşimde öğlene kadar yok piyasada.artik dokuluyorun. Şu an mesela oğlum uyudu bir yandan kızla Evcilik oynuyorum bi yandan kulağım hoparlorde dua ediyorum bi uyansa kız kıyameti koparır oda haklı catliyor evde sıkıntıdan.neyse hayırlısı herşeyin
benim 15 aylık bi haydutum var 4 ay sonra da ikinci haydut adayı gelecek inşallah hayırlısıyla.ama beni şimdiden aldı bi düşünce nasıl altından kalkıcam diye.bi de yapı olarak ço9k sıkıntıya gelen bi insan değilim, ikinci sürpriz yapmasaydı bize bi çocukla yetinirdim mutlak.eşim toplar toplamasına da söylene söylene yapınca bi manası kalmıyor maalesef.gerdikçe geriyor sağolsun.Canım benimkilerin arası az da o yüzden. Senin kaç yaş olacak. Bi de benim kızım engelli yoksa yaşına girdi mi iki kardeş oynuyor beraber buyuyorlar. O kadar zor olmuyor.
Bi de soyle eşine söylenene kadar toplasın. Herşeyi senden beklemesin. Banyoyu falan sen çocuğu giydirirken toplasın yıkasın. Oyuncakları sepete kaldırsın. Benim eşim söylenmez yapar sağolsun.
Haklısın canım ama bazen kızıyorum. Sesimi yükseltiyorum Ozaman da çok üzülüyorum. Ama elde değil işte.en iyisi sabretmek bi süre haklisinizBen anasinifi ogretmeni olarak kizini krese gondermeyi onermem hemde asla. O cocugun da size ihtiyaci var ve gonderirseniz kardesten dolayi gonderildigini dusunecek.
( dusunmekten ote durum boyle oldugu icin hissedecek siz ne kadar hissettirmeyiz ayorim yapmiyoruz deseniz dikkat etseniz bile)
onun yerine zaten yarim donem kaldi yardimci almayi dusunun derim.
Inşallah canım seninde az kalmış sağlıkla sıhhatli kucağına al yavrunu inşallah bende Şubat annesiydim bizimki ocakta geldi 36+5 te.:)Kimbilir ben ne yasayacagim. Ama olur bir sekilde. Temizlige duzenli kadin geliyor yemek idare edebilirsek gerisi olur gider ins. Esim aksma kadar olmayacak benim. Yaparsin sen de her gun ayri yorgunluk ama ayri guzel.
Yardimci al.Kızlar benim 30 aylık bir kızım 1 aylık oğlum varben suan izindeyim eşinde öğlene kadar çalışıyor sabah zaten gece doğru düzgün uyunamis oğlum sürekli ağlıyor bit yandan emmek istiyor sürekli. Kızıma kahvaltı istiyor derken ortalık birbirine giriyor napicagimi şaşırdım kızımı kreşe versem hem hasta olur hem hastalık getirir diye korkuyorum malum oğlan daha aşısız çok küçük. Eve bir yardımcımi alsam öğlene kadar kafam karıştı veya da sabır mi demeliyim iki küçük çocuğu olanlar tecrübeler bi akıl verin
Haklısın canım ama bazen kızıyorum. Sesimi yükseltiyorum Ozaman da çok üzülüyorum. Ama elde değil işte.en iyisi sabretmek bi süre haklisiniz
Canım annemi görür gibi oldum :)neden çünkü birincisi 2.5 yaş araları çokta üstüste sayılmaz ikincisi ikisinide büyütüp tekrar başa sarmadan daha rahat yaşarız diye düşündük tabi o güne kadar hakkın rahmetine kavusmassak:)sonuçta her çocuk en az 5 yıl çok emek istiyor kendimizce süreyi kisalttik daha 28 yaşındayiz eşimle. Iste bu yüzden. Evdeki hesap çarşıya uydumu dersen bilemedim suan zurnanin zırt dediği yerdeyizneden üstü üstüne doğurdunuz ki
Canım en azından ikiside aynı yaşta olucak beklentileride aynı belki o yönden daha avantajlı olabilirsin.hayirlisiyla saglikla sıhhatli gelsin bebislerin inşallah.Yazin sik sik artik okul cagina geldigini cok sansli oldugunu filan soyleyerek ozendirerek eylul icin hazirlayin derim. Pat diye gondermeyin.
Ben boyle rahat rahat konusuyorum da benim de ikizler yolda. Hayirlisiyla Rabbim kucagima almayin nasin etsin iki ayimiz kaldi. Bakalim biz neler yapacaz
iyi kolay gelsin o zamanCanım annemi görür gibi oldum :)neden çünkü birincisi 2.5 yaş araları çokta üstüste sayılmaz ikincisi ikisinide büyütüp tekrar başa sarmadan daha rahat yaşarız diye düşündük tabi o güne kadar hakkın rahmetine kavusmassak:)sonuçta her çocuk en az 5 yıl çok emek istiyor kendimizce süreyi kisalttik daha 28 yaşındayiz eşimle. Iste bu yüzden. Evdeki hesap çarşıya uydumu dersen bilemedim suan zurnanin zırt dediği yerdeyiz
9 aylikkenKreş en mantıklısı benim kızım 9 aylıkken kreşe başladı çok şükür öyle her zaman hastalanmaz sürekli hastalık kapmaz yani endişelenmeyin...
Canim bebisin cinsiyeti ne?yine sizinkisi 3 yaşına basmak üzere bizimki daha 15 aylık tam "nerde ne var dur bi de şurayı karıştırayım" modunda.
deiğin gibi sabır, şuan çalışıyorum bi kaç ay sonra bu günle mumla arıyacağım.
15 aylık olan erkek canım.sanıyorum şimdi ikincisi de erkek miş.Canim bebisin cinsiyeti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?