- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi beyazzambak28
-
Ay caniiiiim ayni durumdayizKızlar benim 30 aylık bir kızım 1 aylık oğlum varben suan izindeyim eşinde öğlene kadar çalışıyor sabah zaten gece doğru düzgün uyunamis oğlum sürekli ağlıyor bit yandan emmek istiyor sürekli. Kızıma kahvaltı istiyor derken ortalık birbirine giriyor napicagimi şaşırdım kızımı kreşe versem hem hasta olur hem hastalık getirir diye korkuyorum malum oğlan daha aşısız çok küçük. Eve bir yardımcımi alsam öğlene kadar kafam karıştı veya da sabır mi demeliyim iki küçük çocuğu olanlar tecrübeler bi akıl verin
15 aylık olan erkek canım.sanıyorum şimdi ikincisi de erkek miş.
Ya eminim bu cümleyi çok duydkt 9 aylık erken değil mi benimde altı aylık bir yavrum var
cok ama cok erken. çocuklar 2 yasına kadar kesinlikle evlerinde olmalı. 3 yas uygun benceYa eminim bu cümleyi çok duydunuz fakat 9 aylık erken değil mi benimde altı aylık bir yavrum var
30 aylık çocuğu krese vermek çok sağlıklı değil.onun sadece sana ihtiyacı var su an biraz daha sabredin onlarla sürekli bir şeyler yapin çocuk evet yorucu ama bi annenin taddigi şeydir evladina bakmakKızlar benim 30 aylık bir kızım 1 aylık oğlum varben suan izindeyim eşinde öğlene kadar çalışıyor sabah zaten gece doğru düzgün uyunamis oğlum sürekli ağlıyor bit yandan emmek istiyor sürekli. Kızıma kahvaltı istiyor derken ortalık birbirine giriyor napicagimi şaşırdım kızımı kreşe versem hem hasta olur hem hastalık getirir diye korkuyorum malum oğlan daha aşısız çok küçük. Eve bir yardımcımi alsam öğlene kadar kafam karıştı veya da sabır mi demeliyim iki küçük çocuğu olanlar tecrübeler bi akıl verin
haha kader arkadaşımkader arkadaşım aynı yaşlara sahip 2 erkek, 2 minik yaramaz canavar
zordur illaki arka arkaya olan çocuklara bakmakKızlar hepinize Teşekkürler kafamı kurcalayan suan kreşte çiçek salgını varmış işte 1 aylık oğlumla korkuyorumöf öf annelik çok zor şu eylüle kadar dayanabilsem oğlumda azcık büyüse. Afedersiniz evimide resmen b...götürüyor temizlik yapmak bile büyük lüks oldu.neyse galiba lohusa depresyonu bu.bu günümüze şükür sağlıklı olsunlarda
Maşallah kuzuya Allah esirgesin kötülüklerden.Korktuğumgibi olmadı şükür çok hasta oolmadı şimdi yaş grubundan önde 2 yaşında olmasına ragmen derdini tamamen eksiksiz anlatıyor uzun şiirler ve şarkıları ezberliyor kreşin faydasınıçok gördüm yeme ve uyku aalışkanlığımız oldu çok sosyal mşlhh
Anlatılmaz yaşanır canım çünküBiz yeğenimi psikoloğa götürmüştük 28 aylık ve bize doğru zamanın 36 aylıkken olduğunu söylemişti.
Bence eve haftada 3 günlüğüne yardımcı alın ya da yarım günlüğüne alın. Ben anlamıyorum 4--5 çocuk bakanlar nasıl baktı acaba.
Çok sitemkar gördüm sizi.tamam başka dogurmicam zaten
iyi kolay gelsin o zaman
Amiin canım çok tesekkurler bende böyle düşündüm.biri 28 aylık biri 7 aylık iki oğlum var. düzeni ilk başlarda kuramıyor insan ama bebek 3-4 aylık olunca daha rahatlarsınız
imkanınız varsa yarım gün yardımcı daha iyi benim fikrimce, kreşe gönderilince kardeşim geldi beni evden gönderdiler gibi düşünmesin büyük kuzunuz
Allah yardımcımız olsun
Yani bu kadar şeyin içinde bunu dikkatini cekti:)tamam 2.5 yaşında diyorum o vakit.annem var fakat kızım annemi parmağında oynatiyor kadın dayanamıyor bütün gün oyun oynamaya iyice yüz göz oldularçocuklarınızı neden "bebek" gibi görerek ayını yazıyorsunuz anlamıyorum..30 aylık nedir yahu? 2,5 yaşında işte..çocuk olmuş bebek değil artık..
2 çocuğıu göze aldıysanız bence alışırsınız zamanlar..mutlaka zor oalcaktır.ama bebek henüz 1 aylık diyorsunuz..bence yaza kadar düzen oturur..anne ,kv ,kardeş falan var mı arasıra size gelip,neefes aldırabilecek?
Canım adam 6.30 da çıkıyor evden gözleri kapali:)azcık geç olsa çok iyi bir cozummus sizinkideEşiniz sabahtan hazırlasın kahvaltıyı daha iyi olmaz mı? Ben o dönemi kahvaltı hazırlarken büyüğe çizgi film açıyordum o sırada küçük kucağımda oluyordu. Sonra tepsiyle birlikte tv karşısında birini emzirip diğerini yedirerek olayı çözmüştüm küçük uyuyunca topluyordum kahvaltıyı
Büyük çizgi film izlerken siz kucağınızda çocukla krep falan hasırlayabilirsiz ya da yumurta kırılır okadar oyalayıcı olmuyor. Büyük çocuk TV'ye dalarsa mızırdanmaz 15 dk izlese zaten size yeter sonra beraber yersiniz. Ben bakıcı falan tutmadım öyle bir düzen bulursanız yarım gün çocuklarla keyifli olur. Tv izlemezse boya kalemlerini koyun önüne oyalansın azıcımCanım adam 6.30 da çıkıyor evden gözleri kapali:)azcık geç olsa çok iyi bir cozummus sizinkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?