çocuklar tatlı ama yorucu yardım lutfe

Amin canım ne güzel yazmışsınız inşallah alışıriz çok yorgunum cokaksamada misafir var bebek hayirlamaya.temizlikmi yapalım pastami yoksa cocuklarami yetişiyim öf öf
Gelen evine bakmaz canım. Bakacaksa onun ayıbı. Pasta da eşin gelirken hazır alsın. Bi çay demle sonra da meyve yeter.

15 aylık olan erkek canım.sanıyorum şimdi ikincisi de erkek miş.
Allah can sagligi versin insallah benimde oglum var bikac sene sonra ikinciyi dusunuyorun ikinciye hamile olanlara cinsiyetini sormadan duramiyorum allahim gunah yazmasin gonlundeki dilegimle sinamasin ama ikinci kiz olmazsa diye korkuyorum. Isyan etmem ama 3'e kadar yolu var ucuncuyu de yaparim kiz olsun diye napim allah hayirliyse versin

Sağlıkla büyütün bebeklerinizi.
Sizin yerinizde olsam kızımı kreşe bırakırdım diye düşünüyorum. Benim kızımda 30 aylık ve tek çocuk olmasına rağmen kreşe başlattım yarım gün (gecen hafta ilk haftasıydı) çünkü kış günü layıkıyla enerjisini atabileceği bir aktivite bulamıyorum. Okulda sabah kahvaltı ve öğlen yemegini yiyor. Oyun oynuyor, sosyalleşiyor, etkinlikleri oluyor gayet yorgun ve eglenmis geliyor eve.
Yardımcı almanın kizınıza bir faydası olacağıni sanmıyorum yine kapalı kalacak evde ve tabiki size saracak haliyle.
Okula giderse minik bebeginizle ilgilenebileceğiniz bir vakitte kalır size.
Yinede karar sizin. Kolaylıklar dilerim.

Allah butun annelere yardim etsin...
bebeklerimin arasi 35 ay olacak kismetse
yapayalniz bir sehirdeyim
esim yogun
bazen gunlerce sehir disinda oluyor

Bende cok korkuyorum
kizimin yemegi uykusu saatli :)
Cok sukur dk sassin canima okur
en cokta evimin onu park
yazin saatlerce oynuyoruz eve gel yine cik parka geciyordu...
onu ihmal etmekten cok korkuyorum
bizde 1 yasina kadar asla tv acmadik

Simdi iyice agirlastim maalesef tv acarak dinlenebiliyorum...
ah bu annelik
fiziksel sorumlulugu bitse yetersizlik duygusu mahvediyor insani :)

forumda bütün yazılanları okuyamadım ama bi yardımcı bence en güzeli evini temizler yemegine yardımcı olur. kızınla ilgilenir sende küçük bebişinle ilgilenirsin canım

tamda aynı durumdayım ve tek farkla benden daha rahatsınız(çalıştığınız için) ben ev hanımıyım ve aynen sizinki gibi iki miniğim var ve ikisinin istekleri ihtiyaçları çok farklı.birini emzir uyut vs. diğeri yedir içir oynat tuvalett........ liste uzuyor iyice.kesinlikle yanımda birileri yoksa temizlik yapamıyorum çünkü anca yedir içir uyut onat parka çıkar yemek yap gün bitti.eşim akşam geldikten sonra anca akşam yemeği ye toparla çocuklarla oyna uyut gün bitti.anca hafta sonu eşim çocuklara bakarken temizlik yapabiliyorum.ve kendime anca gece 1 den sonra zaman ayırabiliyorum.eğer siz de benim gibi evin dağınıklığını takmıyorsanız rahat olabilir ama çok titiz ve temizlik hastasıysanız zor olabilir sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…