çocuklar tatlı ama yorucu yardım lutfe

• Ay siz böyle söyleyince kendime acıdım. Benim oğlan 17 aylıktı 2. Oğlumuz geldi. Yarım gün yardımcı almıştım ama hiç hoşuma gitmedi bi kaç gün sonra kendim bakmaya başladım. Eşim sadece pazar günleri yardımcı olabiliyor. Bazen çıldırma noktasına geliyoruz. Allah yardımcımız olsun. Anneler nasıl becerimiş bu işi yaaa gerçekten çok zor

eve yardımcı alın işleriçekip çevirsin. eleman alırken cocuklara da bakabilme ihtimalini düşünün gerek olursa siz birini uyuturken kadın ötekini oyalar. kres için hem erken hem de şimdi büyk krese gidince evden atıldığını sanar. anne kardes ve baba evde abla atılmış...

Çok sitemkar gördüm sizi.tamam başka dogurmicam zaten
Onu allah bilir şekerim
rizki varsa dunyada ne yapsan bos
Ben bilincsiz cocukdogurmayakarsiyim parasi yok puluyok yapiyor dort bes maddi olarak sıkintiniz yoksa hicte sitem etmem size

Tv izletmek iyi bir sey mi cocuga

Günde 15-20 dk tv izlemesinin zararı olacağını düşünmüyorum. Saatlerce oturt önüne izlet dömedim sonuçta...
Canım haklisin ilk iki sene tv yasak konuşmasını etkiler diye fakat sonra çok büyük sorun değil. Tvde olmasa çocuklar evde sıkıntıdan çalarlar herhalde.ne kadar etkinlik yaparsak yapalım yinede arada mola vermek lazım.tvde bazen büyük kurtarici

Onu allah bilir şekerim
rizki varsa dunyada ne yapsan bos
Ben bilincsiz cocukdogurmayakarsiyim parasi yok puluyok yapiyor dort bes maddi olarak sıkintiniz yoksa hicte sitem etmem size
Iste karı koca öğretmeniz bütün kazanç bu.ama işte kızımı kardeşsiz bırakmak bencillik geldi gözüme. Yoksa zaten 9 ay surunuyorum hamileykenoyüzden iki evlat ağımıza yüzümüze çok bile.rabbim olmayana versin inşallah.

benim çocuklarimin arasi 19 ay di, ikisinide tek buyuuttum ama simdi 5 yil oncesini hatirlamiyorumki :)))
ama ben evi temizleyemedim bilmem napamadim diye kafaya takmamistirim, oldugu kladar yetebildigim kadar yapmistirim, iki elim ayagim var sonuçta

kizimin yani buyugun uykusu çok duzenliydi, kendi kendine uyur saatlerce giderdi, bi kere sut içmeye kalkardi sadecegeceleri, saat kurmus gibi bi duzeni vardi ogle uykusud aoyle

ilk i$ yemegini hallet çiksin aradan, kalan islerini de elinden geleni yap , sihirli degnegin yok senin motorda takaamazsin hersey oldugu kadar ..

Cocuklarin icin degil toplum icin endiseleniyorum
Hani bir fıkra varya iki adam mezarlıkta gezerken bir cenaze gelmiş neden öldü demişler sarhoşun biriydi ondan öldü demişler derken 5 dk sonra başka cenaze gelmiş onu sormuşlar tertemiz adamdı ne ickisi vardı nede sigarasi ama işte Ecel demişler. Iki arkadaşda aralarında demişlerki aman icenle içmeyen arasında 5 dakka var içelim anasını satayım. Iste teşbihte hata olmaz bu fıkra misali endiselenmeyin toplum icinhem zaten anneler evlatları için en iyisini bilirler:)

Kızlar konuyla alakali değil ama burdan yazayım dedim 2.5 yaşındaki kızıma faydali şeyler yedirmeye çalışıyorum mesela kahvaltıda tereyağında yumurta zeytin yiyor varsa börek ıspanaklı. Yemek olarakta et köfte Yeşil mercimekli bulgur pilavı Şehriye çorbası mercimek çorbası Maraş tarhana. Bunları dönüşümlü olarak yexiriyorum var mı başka tavsiye edebileceğiniz faydali yemekler.ha bide bizimki mantı sever ama işte sanki hep katı gıdalar veriyormusum gibi.sizler neler pisiriyorsuniz mesela kereviz çok faydaliymis zeka için. Ama ben hiç yapmadım yemedim.

Ayyyy ikizz cocuk ve sonra bir tane dahami masallah allah nazarlardan korusun saglik versin Ama ben bi taneyle bas edemezken valla tebrik ettim sizi Kendimi hayal bile edemiyorum kesin manisalik olmustum

hiç bişey olmaz annesi sadece sabır gerektiriyo bi müddet o düzene hepiniz alışırsınız bi şekilde kendi kendinize yetersiniz, allah uzun ömür versin
Amin canım ne güzel yazmışsınız inşallah alışıriz çok yorgunum cokaksamada misafir var bebek hayirlamaya.temizlikmi yapalım pastami yoksa cocuklarami yetişiyim öf öf

Amin canım ne güzel yazmışsınız inşallah alışıriz çok yorgunum cokaksamada misafir var bebek hayirlamaya.temizlikmi yapalım pastami yoksa cocuklarami yetişiyim öf öf

Allah yardımcınız olsun, çocuğum yok ama okurken düşündüm çok zor işler. Biz dört kardeşiz bazen düşünüyorum nasıl büyüdük, nasıl yetişti onca şey, anneler bana süper kahraman gibi geliyorlar :) Allah size de evlatlarınıza da sağlık ve huzur versin. Bu işte tecrubem yok ama koştururken içinizden dua edin, çok yoğun zamanlarımda hep iyi gelmiştir, başka verecek tavsiyem yok :) Yarım gün bir yardımcı alırsanız sizi rahatlatır gibi geldi bana

Dimi ya. Bi de makine yok, sıcak su yok, evler sobalı soğuk. Bi de öyle olsak kesin kafayı yerdim... Ben bazen makinenin düğmesine basmaya üşeniyorum

Dimi ya. Bi de makine yok, sıcak su yok, evler sobalı soğuk. Bi de öyle olsak kesin kafayı yerdim... Ben bazen makinenin düğmesine basmaya üşeniyorum

Bizim babamızda yoktu, annem çeyiz dikerdi rahmetli, büyük mücadeleydi ama her devrin şartları kendine göre zor, şimdi teknoloji var ama tek maaşlı evlerde geçim zor, hayat daha bir hızlı, Ben hala annelerin süper kahraman olduğunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…