- Konu Sahibi beyazzambak28
-
Biz kızıma eşimle bakıyorduk birimiz sabahci birimiz oglenci.oyuzden bocaladik aslindaNormalde kiziniza kim bakiyordu? O devam etseydi iyi olurdu sanki. Bence de yardimci Alin en azindan yarim gun. Ben tek cocukla basedemiyorum. Kolay gelsin size.
Onu allah bilir şekerimÇok sitemkar gördüm sizi.tamam başka dogurmicam zaten
Tv izletmek iyi bir sey mi cocugaBüyük çizgi film izlerken siz kucağınızda çocukla krep falan hasırlayabilirsiz ya da yumurta kırılır okadar oyalayıcı olmuyor. Büyük çocuk TV'ye dalarsa mızırdanmaz 15 dk izlese zaten size yeter sonra beraber yersiniz. Ben bakıcı falan tutmadım öyle bir düzen bulursanız yarım gün çocuklarla keyifli olur. Tv izlemezse boya kalemlerini koyun önüne oyalansın azıcım
Günde 15-20 dk tv izlemesinin zararı olacağını düşünmüyorum. Saatlerce oturt önüne izlet dömedim sonuçta...Tv izletmek iyi bir sey mi cocuga
Canım haklisin ilk iki sene tv yasak konuşmasını etkiler diye fakat sonra çok büyük sorun değil. Tvde olmasa çocuklar evde sıkıntıdan çalarlar herhalde.ne kadar etkinlik yaparsak yapalım yinede arada mola vermek lazım.tvde bazen büyük kurtariciGünde 15-20 dk tv izlemesinin zararı olacağını düşünmüyorum. Saatlerce oturt önüne izlet dömedim sonuçta...
Iste karı koca öğretmeniz bütün kazanç bu.ama işte kızımı kardeşsiz bırakmak bencillik geldi gözüme. Yoksa zaten 9 ay surunuyorum hamileykenOnu allah bilir şekerim
rizki varsa dunyada ne yapsan bos
Ben bilincsiz cocukdogurmayakarsiyim parasi yok puluyok yapiyor dort bes maddi olarak sıkintiniz yoksa hicte sitem etmem size
Insallah o sure o kadarla kaliyordurGünde 15-20 dk tv izlemesinin zararı olacağını düşünmüyorum. Saatlerce oturt önüne izlet dömedim sonuçta...
Siz işinize geleni yapın lütfen ben ne yaptığımı biliyorum! endişelenmeyin çocuklarım için...Insallah o sure o kadarla kaliyordur
Cocuklarin icin degil toplum icin endiseleniyorumSiz işinize geleni yapın lütfen ben ne yaptığımı biliyorum! endişelenmeyin çocuklarım için...
Hani bir fıkra varya iki adam mezarlıkta gezerken bir cenaze gelmiş neden öldü demişler sarhoşun biriydi ondan öldü demişler derken 5 dk sonra başka cenaze gelmiş onu sormuşlar tertemiz adamdı ne ickisi vardı nede sigarasi ama işte Ecel demişler. Iki arkadaşda aralarında demişlerki aman icenle içmeyen arasında 5 dakka var içelim anasını satayım. Iste teşbihte hata olmaz bu fıkra misali endiselenmeyin toplum icinCocuklarin icin degil toplum icin endiseleniyorum
Ayyyy ikizz cocuk ve sonra bir tane dahami masallah allah nazarlardan korusun saglik versinkızını oyun grubuna verebilirsin eğer hastalıktan korkuyorsan nisan ayında başlat en azından kışı atlatırsın.
ya da yarım gün yardımcı birini al işe o evin işleriyle ilgilenirken sen çocuklara vakit ayırırsın.
ikisine tek başına bakma konusuna gelince önce ikiz çocuk büyütmüş sonra bunlara üçüncü bi bebiş eklenince tırlatma noktasına gelmiş bir anneyim o yüzden bilemiyorum
Amin canım ne güzel yazmışsınız inşallah alışıriz çok yorgunum cokhiç bişey olmaz annesi sadece sabır gerektiriyo bi müddet o düzene hepiniz alışırsınız bi şekilde kendi kendinize yetersiniz, allah uzun ömür versin
Amin canım ne güzel yazmışsınız inşallah alışıriz çok yorgunum cokaksamada misafir var bebek hayirlamaya.temizlikmi yapalım pastami yoksa cocuklarami yetişiyim öf öf
Dimi ya. Bi de makine yok, sıcak su yok, evler sobalı soğuk. Bi de öyle olsak kesin kafayı yerdim... Ben bazen makinenin düğmesine basmaya üşeniyorumAllah yardımcınız olsun, çocuğum yok ama okurken düşündüm çok zor işler. Biz dört kardeşiz bazen düşünüyorum nasıl büyüdük, nasıl yetişti onca şey, anneler bana süper kahraman gibi geliyorlar :)
Dimi ya. Bi de makine yok, sıcak su yok, evler sobalı soğuk. Bi de öyle olsak kesin kafayı yerdim... Ben bazen makinenin düğmesine basmaya üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?