- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Size çocuğun babasını sormuştum. O da mı aynı diye. Görmediniz sanırım ilk mesajlardan biriydi.
merak ettim.
Görüşmemek sizin iyiliğiniz açısından çözüm ama o çocuk için yapılabilecek birşey var mı diye düşünüyorum ben
canım baba bir kez tanık olmuş dövdüğüne kadına çok kötü tepki vermiş kızmış oda çok şaşırmış. ama duyduğum sadece bu kadar.. o kadar sık görüşmüyoruz .
Canım anladığım kadarı ile baba subay. Lojmanda oturuyorlar. Belki baba çok da ilgilenemiyor kızıyla. Aslında benim de aklıma ilk gelen o idi. Konu sahibinin eşi, diğer vatandaşın eşine bir şekilde çıtlatsa (tamam dayak falan demesin de yumuşatarak anlatsa) işe yaramaz mı acaba???
canım biz astsubay eşiyiz.. lojmanda oturmuyoruz evlerimiz birbirine uzak. dolmuşla gidip geliyoruz oda sık değil zaten. evine gitmişliğim ya 3 yada 4 kez oldu. son ikisi çok kötüydü her ikisinde de çocuğunu dövdü. bize suçluymuşuz durumuna soktu. benimde sinirimin zıplamasına neden oldu

Ben ki oğluma zarar vermemek için kendi kendine tokat atan birisiyim.kaldıki başkasının saçma sapan sözleriyle oğluma höt bile demem.eğer benim oğlumun sesine katlanmıyorsa oyununu hazmedemiyorsa ve bunun yüzündende aynı şekilde kendi kızına şiddet uyguluyorsa değil onla görüşmek kapısının önünden geçmem.ha şu var oğlum etrafı dağıtır kırıp döker onada zaten ben kendim izin vermem misafirliğe gittiğimde.ben çocukları misafirliğe gidince her tarafı batırıp ses çıkarmayan annelerede karşıyım.ama dayağa feci karşıyım.
aynen canıııım inan bende çocuğunu dövmeyen birisiyim.. kendimi döverim genelde.. öyle bir durum ki kadın beni suçluluk psikolojisine soktu .. bütün söylediklerine katılıyorum.