İnşallah öyle olur. Bir film izledim birkaç ay önce, izleyenler vardır belki adı Kevin Hakkında Konuşmalıyız. Oraaa da çocuk çok zor ve sorunlu bir çocuk, annesi de ona içten içe gıcık oluyor falan. Filmin sonu baya fena spoiler vermiyim ama korktum izleyince ya annelik duygusuna rağmen ona da sinir olursam diye.Kendi cocuguna oyle olmaz ya belki onun yaramazliklari gozune bile batmayacak kizmayacaksin bile genelde oyle olur
Yani kendinizi boyle seyleri dusunerek mesgul etmeyin bence :)İnşallah öyle olur. Bir film izledim birkaç ay önce, izleyenler vardır belki adı Kevin Hakkında Konuşmalıyız. Oraaa da çocuk çok zor ve sorunlu bir çocuk, annesi de ona içten içe gıcık oluyor falan. Filmin sonu baya fena spoiler vermiyim ama korktum izleyince ya annelik duygusuna rağmen ona da sinir olursam diye.
Zaten genel olarak da sabırsız bir insanım. Ama şöyle olumlu bir şey var, kedime karşı aşırı sabırlıyım. Çocuğum gibi oldu artık, kızsam bile en fazla söylenirim iki dk sonra sarılırım gidip. Çocuğuma da sabırlı olamaz mıyım acaba bunun gibi?Gıcık omazsin ama sabir katsayin düşük olur
Olabilirler tabi, benim için sorun değil başka biri çocuğuma gıcık olmuş mu olmamış mı. Önemli olan ikimiz arasındaki bağ.Baskalarida sizi misafir etmek istemez, çocuğunuza gıcık olur, ödesirsiniz :)
Bilemiyorum. Artık burada okuduklarimdan sonra annelik kutsaldır diyemiyorum. Anne olmayı başarabilen kutsaldır diyebiliyorum..
Bu yüzden net bir şey yazamıyorum..
Aynen, çocuk nasıl sevilmez diye linç etmeye koşanlar olabilir ama yapacak bir şey yok. Tek olduğumu da düşünmüyorum toplumda zaten bence birçok insan var çocuk sevmeyen. Zaten benim derdim çocukları sevemiyorum değil, kendi çocuğuma karşı nasıl olurum. Yoksa çocukları sevmemek benim için sorun değil :)Birazdan linç tayfası gelir. Ben de bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm ama linç yerim diye endişe ettim. Ben hiç çocuk sevmiyorum. Sevemiyorum. Etrafıma bakıyorum ayy ne tatlı ne şirin vs diye konuşuyorlar bana hiç sevimli gelmiyor. Gördüğüm yerde kaçasım geliyor. Uzak durmak istiyorum çocuklardan. Kafam seslerini götürmüyor. Öyle ki çocuk doğurma düşüncesi bile yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?