- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 43
- Konu Sahibi Beril sevin
Evet geçiyorum birde o paradan artırıp ve ailemden destekle oğlumu kreşe yazdırdım2000 lira ile geciniyirsaniz calisarak da gecinirsiniz. Zor olacak ama olacak. Mahkeme kolay kolay vermez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçiyorum birde o paradan artırıp ve ailemden destekle oğlumu kreşe yazdırdım2000 lira ile geciniyirsaniz calisarak da gecinirsiniz. Zor olacak ama olacak. Mahkeme kolay kolay vermez.
Şuan ağlayarak yazıyorum, eşim dediğim adam 7 yıllık evlilik hayatım boyunca (2.bebekten sonra) başka ülke derdine düştü ve daha oğlum 6 aylıkken gitti. Kısa bi süre dedi, anlaşmamı ona göre yaptım dedi, kabul ettim. Ama yıllarca hergun gel dememe rağmen gelmedi, 2 yıl sonra çıkıp geldi ve benden giden gitmişti, kopan kopmuştu. Artık eski hislerim ve güvenim yoktu. Anlaşamadık sürekli kavga ettik, psikolojik tedavi gördüm ama öyle büyük bsey değil, sadece rahatlamam için ilaç kullandım. Beraber kavga gürültü 8 at geçirdik ve yine gitmeye karar verdi. Bu sefer üzülmedim. Ev giderini karşılasın yeter dedim. Tek başıma çocuklarıma hem anne hem baba olmaya çalıştım. Bi kaç aydır yine kavga içindeyiz ve boşanmaya karar verdik. Maddi hiç bir destek olmam dedi. Çocuklar açta açıkta kalırsa alırım dedi. Sen anne misin dedi, çocuklar sende güvende değil dedi, daha neler neler söyledimahkemeye psikolojik tedavi raporumu sunacakmıs. Çalışmıyorum suan, 3 ay sonra başlayacağım. Neyi düşüneceğimi şaşırdım. Çocuklarım benden asla ayrılmazlar. Bende ayrılamam. Ama tek başıma da asgari ücret ile 2 çocuk, kira, elektrik nasıl öderim
Bazen çocuklarıma kızdığım zamanlar geldi aklıma şimdi acaba kötü anne miyim diyorum, bana öyle baskı yaptı ki dengem aly üst oldu, nefes alamıyorum
Onun gonderdigi 2000le gecinebildiysen kendi aldığın 2000tl ile de gecinirsin.Kızım özellikle çok duygusal, ben ne şartlar altında büyüttüm onları, muz alırdım ben yemezdim, gönderdiği para da en fazla 2000 tl,
Dua edin bana nefesim kesiliyor ruhum daralıyor, çocuklarım olmadan bi hayatta yaşamak yerine beni kapatsınlar akıl hastanesine
Hiç sanmıyorum değişeceğini ama inşallah değişirGüncelleme :
Küçük bi ameliyat geçirdim. Hastanede yatarken eşim geldi elinde çiçeklerle. Ameliyattı duyunca izin alıp yurt dışından apar topar gelmiş.
Herşeye sıfırdan başlamaya ve bizi de yurt dışına götürecegını söyledi. Maddi manevi destek oldu. Ben iyi olunca da yurt dışı hazırlıklarına başlayacağız. Umarım herşey güzel olur. Eşimde ki Bu değişim kalıcı olur
sakın okumada hic bir kagidi imzalama sakinGüncelleme :
Küçük bi ameliyat geçirdim. Hastanede yatarken eşim geldi elinde çiçeklerle. Ameliyattı duyunca izin alıp yurt dışından apar topar gelmiş.
Herşeye sıfırdan başlamaya ve bizi de yurt dışına götürecegını söyledi. Maddi manevi destek oldu. Ben iyi olunca da yurt dışı hazırlıklarına başlayacağız. Umarım herşey güzel olur. Eşimde ki Bu değişim kalıcı olur
Bir iki kere ben de psikiyatriye gitmiştimSirf psikolojik destek aldığınız için hiçbir mahkeme sizin elinizden çocukları almaz. Heleki tedavi alma sebebiniz esinizin tutarsız davranışları ise. Bunlar hepsi raporlarda vardır sanırım. Korkmayin. Ancak sallıyor osiz güçlü durun, korkmayin.
Hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah gerçekten eşiniz aklını başına almıştır. Kolay şeyler yaşamamışsınız.Güncelleme :
Hiç sanmıyorum değişeceğini ama inşallah değişir
İnşallah her şey gönlünüzce olur
sakın okumada hic bir kagidi imzalama sakin
cocuklarimi yurt disina cikarabilir imzasi falan attirmasin sana dikkat et
Yurtdışına giderken anlaşmam var demiş bu iş anlaşmasımıydı neden seni götürmedi hadi o zaman daha kendi yerleşmemişken seni götürmedi sonra neden götürmedi veya şuanda neden götürmüyor evlisiniz ama ayrı ülkelerde mi yaşıyorsunuz şu an onun hayatında başka birisi mi var belki orada evli mi ?
Teşekkürler yorumlar için.Hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah gerçekten eşiniz aklını başına almıştır. Kolay şeyler yaşamamışsınız.
eşinize karşı temkinli olun bence bir müddet. Sizi bırakıp gitmiş, uzun bir süre yalnız Bırakmış iki çocukla, çocukları almakla tehdit etmiş.
Bir arkadaşın dediği gibi, imzaladığınız her şeye dikkat edin. Çocukları yurt dışına götürebilmek için izin belgesi gibi bir şeyler olmasın. Ya da çocukları o sürede hiç yanınızdan ayırmayın.
bunun haricinde inşallah tekrar mutlu bir yuva kurar, bugünlerin sıkıntısını unutursunuz.
Çok sevindim adınıza. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Ama yine de, ilk başlarda biraz dikkatli olun. Siz güçlü bir kadınsınız, iki sene çocuklarınıza hem anne hem baba oldunuz.Teşekkürler yorumlar için.
Taburcu oldum eve geldim çok ilgilendi benle, hatta ailem yorulmasın diye onları evine gönderdi. Yemeğimi yaptı, çocukları okuluna götürdü. Biraz iyi olunca ailemin yanına gittik 2 gün kaldık.
Çorabımı bile giydirdi.
Bu gibi şeylere çok özlem varmış içimde.
Ben iyice toparlanınca çocukları aileme bırakıp onun olduğu yere gideceğim 2 günlüğüne. Ev bakacağız beraber. Daha doğrusu o şimdiden araştırıyor ben gidince aralarından seçeceğim.
Borçlarımı ödedi, eve 2 ay yetecek kadar erzak ve malzemeler aldı.
Ağrıdan uyuyamadığım gün saçımı oynadı uyuttu..
Sanırım bu ameliyat onu korkuttu. Kaybetme korkusuna girdi. (ameliyat diyorum ama küçük bi operasyon :) )
Eşimle konuştum, böyle olursan gelirim senle dedim.
2 küçük çocugum için, gelecekleri için ve benim de çocuklarımın babası sonuçta, şans vermek istedim
Çok sevindim adınıza. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Ama yine de, ilk başlarda biraz dikkatli olun. Siz güçlü bir kadınsınız, iki sene çocuklarınıza hem anne hem baba oldunuz.
Ben fazla iyimser bir insanım. Karşımdaki insanlara başta çok sıcak davranırım. 10 puan vererek başlatırım mesela, zaman içinde hata yaparsa, o puanları düşmeye başlarım ve hayal kırıklığına uğrarım.
kardeşimin çok güzel bir sözü vardır bu konuda: sen insan insanlara çok pozitif bakıyorsun. Ben insanlara direkt önyargıyla yaklaşırım. Eksilerde puan veririm. Eğer çıkabiliyorsa, puanları yükselir. Böylece beni üzme ihtimali olmaz der. Ben çok defa yaşayarak bu yaklaşımın doğruluğunu görmüşümdür.
Bir de hazır yeri gelmişken, biraz fazla Naz yapın :) hiç öyle basit bir operasyondu, ayaktayım moduna girmeyin. Ağrınızı sızınızı hissettirin. Bu kadar zaman çabaladınız, biraz da sefasını sürün :)
sonra sen anne misin dedi yazık yazık allah aşkına bu adamları nerden buluyorsunuz?başka ülke derdine düştü ve daha oğlum 6 aylıkken gitti.