Okuduk ama inan senin yaşadığın zorluk 1.5 yaşındaki çocuğun 2 aylık bebek kilosunda olmasından daha kötü değil. Sevmeye kıyamıyorum diyorsun ayrı kalmaya kıyamıyorum diyorsun buna nasıl kiyabiliyorsun? Asgari ücretle bu çocuklarla çalışma fikrin maalesef ki çok ütopik. Olabilecek şeylere bakman lazim şuan.Yukaridaki yorumda belirttim köye gittim diye orayı okuyun lütfen
Kendi bilir yapacak bişey yokki. Köyde de çeşitli zorlukları varmış ama bu durumdan daha zor olan hicbisey yok bence. Kör sağır dilsiz olup köyde o çocukları büyütmeye bakacak. Bide köylerde yardıma muhtac olan yaşlılar olabiliyor ücret karşılığı onlara da bakabilir. Bizim köyde çok var böyle yaşli teyze neneler eminim her yerde vardır yani en azından çocukların boğazından daha düzgün biseyler geçer. Devletin kreslerinin çoğu tam gün de değil ki hadi verdi diyelim ücretsiz kreşe öğlene kadar sonrasında kim bakacak o çocuğa akşama kadar? Hadi ona bakan oldu bebeğe tüm gün kim bakacak? 1.5 yaşında yavrucak hemde düşük kiloda daha fazla emzirmeye uğraşacağına sütten keseyim diyorKöy işide gercekten mantikli ama konu sahibi o kısıma hiç gelemiyor çocuk bu kadar kilodan düsene kadar giderdi yoksa, evlattan ötesi mi var o şunu dedi bu bunu dediyi kim takar çocuklarin karnı doysun buyusunler gayet makul bencede dusundugunuz
Şuan en mantıklısı köye gitmeniz şu hayat pahaliliginda iki küçük çocukla yapamazsiniz tek başınıza eş zaten destek değil kreşleremi vereceksiniz ev kirasimi vereceksiniz alacağınız asgari ücret ile ne diye iki çocuğa sıkıntı cektiriyorsunuz emin olun Şuan ki durumunuzdan çok çok iyidir köyde yasamanizSağolun köye gitmiştik oğlu benim oğlumun pijamasini indirmeye çalıştı oğlum da onun gibi hareketler yapar diye kesinlikle veremem ki görümcem yedi yirmi dört telefon elinde olan biri hani oğluna engel olacağını bilsem ama oda Yok
Köyde kalıp dönme olarak dememistim ben direk kalıcı yerleşme anlaminda yani ayni sofrada oturup yiyip kalkicaksiniz bahcede iş yaptirip eve meyve götürmediler demistiniz ya. Köy yerinde cocuklariniz daha güzel beslenir gecici bir sure icin en azindanYukaridaki yorumda belirttim köye gittim diye orayı okuyun lütfen
Kesinlikle YokEsinin ise girme gibi bi dusuncesi yok mu?
Araştırıyorum ya temizlik yada bakıcılıkTüm yorumları neredeyse okudum. Yaşadığınız yerde yardıma muhtaç yaşlı bakımı için arayan insanlar da vardır hemde yatılı. Orda çocuklarınızla kalıp o yaşlılara yardım da edebilirsiniz. En azından evladınız yanınızda olur güzel beslenir. 7 kilo yazısıni okuduktan sonra çok fazla üzüldüm. Bende bi anneyim. Çocuk büyütmek kolay değil evet ama sizde zorlastiriyorsunuz. Köye gidemem onu yapamam demek olmuyor evlatlarınız için katlanacaksiniz
kusura bakmayın ama siz asgari ücretle 2 çocuğu nasıl kreşe vereceksiniz? ve o çocuğun sağlıklı beslenmesini sağlayacaksınız? ben 20k alırken kreşim 7,700 olmuş 10 bin kırtasiye masrafı derken daha bu cumartesi pazara 700 tl verdim haftalık bunun 400 ü sadece ben neredeyse 2 katı ücret alırken zorlanıyorum bazen çocuklar maalesef yoktan anlamazlar gördükleri herşeyi istiyorlarBurda bir vakıf var onunla konuştum dün evinize gelecez dediler ona göre gerekli görülürse gerekli yardımları yapacağız dediler bekliyorum market kartı da veririz dediler
Anlıyorum. Maalesef,temizlikler hep çamaşır suyu ile yapılıyor,hatta wclerde porçöz tarzı şeyler de mutlaka kullanılıyor. Üzüldüm sizin adınıza.Şöyle çocuk konusu bir farklı bir bayan vardı ben hiç bir şekilde çamaşır suyu türevi deterjan kullanamıyorum onla yeri siliyordu idareye şikayet ettik ama devam etti ben çok kötü oldum öyle ki gözlerim bulaniklasti ki büyük derece gözlük kullanıyorum daha farklı sebeplerle de çıkmak zorunda kaldım
Bodrumda müstakil evde 70 yaşında destekle yürüyen tek anne
22.000 maaş 250 lira izin parası 12 saat izin
0552 885 71 00
Tokat'ın yakınında bir şehir attığınız hiç bir iş ilanı yaşadığım şehirde değilHangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?