Boşanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama belki de bu ilanlardan birine yerleşip radikal bir karar almaniz gerek misal aylık 22 bin tamamı size kalacak yemek yatak kira vs vs masrafınız olmaz çocuklar yanınızda olur bir nevi kurtuluş olmaz mı sizin için ?Tokat'ın yakınında bir şehir attığınız hiç bir iş ilanı yaşadığım şehirde değil
off evet 5aylık gibi okuyunca içim gittiSiz köydeki eş ailesinin evine gitmek istemeyen üyesiniz değil mi? Annesi bütün gün iş yaptırıyor falan diyordunuz. Burada bir çok kişi size gidin de çocuklar biraz gıda yüzü görsün yazdı. Niye gitmiyorsunuz? Çocuklarım için her şeyi yaparım demeyin çünkü yapmıyorsunuz. Evet kocanız adam değil, baba demeye bin şahit ister de sizin yaptığınız ne? Milletin bulaşığını yıkamaktansa ailenin bulaşığını yıkamak daha mı kötü? Çocuklarınız gözünüzün önünde olur aklınız onlarda kalmaz. Hep yazdık, çocuklar kreş okul çağına gelene kadar sabredin sonra iş bulursunuz birikim yaparsınız daha rahat boşanırsınız dedik. İki bebekle ev yok, birikmiş yok, iş yok, çocuklara bakan yok ne diye boşanıcam diye tutturuyorsunuz?
5 aylık görünüyor yazdınız ya benim içim gitti burada, ben de anneyim. Çorba makarna pilavı daha önce de yazmıştınız, ne hakkınız var çocukları aç gıdasız bırakmaya? Köydeki eve alış veriş yapılıyor buzdolabı dolduruluyor diyorsunuz, Allah aşkına götürün çocukları. Evet vicdanları olsa sizin buzdolabını da doldururlardı ama yok işte. Kusura bakmayın arka arkaya çocuk yapıyorsanız bedeli de ödemelisiniz. Babaları çocuklarını düşünmüyor, inşallah bir yerinden çıkar bu yaptığı. Ama çareniz varken çaresiz gibi davranmayın. 18 aylık bebek nasıl 5 aylık gibi görünür yahu, yetti bu toplumdaki gariban çocukların çektiği.
Onu düşündüm ama çok riske girer Allah korusun o baktığım vefat etti yada memnun kalmadı ben iki çocukla ortada kalacağım onu nasıl göze alabilirimkiBoşanmayı düşünüyor musunuz bilmiyorum ama belki de bu ilanlardan birine yerleşip radikal bir karar almaniz gerek misal aylık 22 bin tamamı size kalacak yemek yatak kira vs vs masrafınız olmaz çocuklar yanınızda olur bir nevi kurtuluş olmaz mı sizin için ?
Evet 2 cocugum var.Bebek gidasizliktan gelisememis ,zihinsel ve fiziksel olarak buyuyemeyecek bakilmazsa.Buyuk cocukta ayni durumdadir,makarnayla besinsiz ne durumda kimbilir.Buyume geriligi onda da vardir.Ben sadece savunmasiz cocuklara uzuluyorum.Çocuklarınız var mı? Anne misiniz bilmiyorum ama insan kedisini vermeye kıyamıyor ve evlattan bahsediyoruz. Her şeyi geçtim annesinden ayrılan bir çocuğun psikolojisi ne olur? Hem de 1,5 yaşında... Çözüm değil maalesef. Evet durumu olmayanlar devamlı çocuk doğurmamalı ben de çok kızıyorum. Ama doğmuş. Yapacak bir şey yok. Bakım yapılacaksa anne ile birlikte yapılmalı. Anneden ayırmak çözüm değil.
Tamam dahayat ya söyle olursa ya böyle olursa diye yaşanmaz kiOnu düşündüm ama çok riske girer Allah korusun o baktığım vefat etti yada memnun kalmadı ben iki çocukla ortada kalacağım onu nasıl göze alabilirimki
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Siz ikinizde de bu dik burunluluk oldukça işiniz zor. Kocanın çalışma niyeti kesinlikle yok sende köye gitme niyeti kesinlikle yok ama elde var iki çocuk bakımları kesinlikle yok.Kesinlikle Yok
Kim bakacak çocuklaraBence kreşe vereceğiniz paraya güzel yemekler yapabilirsinzi
Bu ne biçim yorum ya siz nerden biliyorsunuz kadının neler yaşadığını belki kocası tecavüz etti. Belki ikinciye hamile kaldıktan sonra kocası bir kaç aydır psikolojik bir bunalım sonucu böyle oldu. Ne diye sormadan yargılıyorsun. Baksana çocuğunu bırakmayı düşünmeyen çare arayan bir anne var.Bu konuda en cok uzuldugum zavalli gidasiz birakilan beslenmeyen bebek.1.5 yasinda olup 5 aylik gibi gorunen bebek sizin elinizden alinmali.Yiyecek ekmegi yok ama son hizla pespese uremeye devam ediyor.Bence isleri yoluna koyuncaya kadar bebegi devlet cocuk bakimevine verin.Daha sonra isinizi duzeltince alirsiniz.
Köye gittiniz ama köyden neden döndünüz onu hala anlayamadım. Buzluğa attığınız poşetlerin görümcelerinize verilmesi yüzünden mi? Köyde yemek pişmiyor sofra kurulmuyor mu? Temelli evinizi kapatıp köye yerleşme şansınız yok mu, bostandakileri buzluğa atacağınıza günlük taze taze yersiniz.Yukaridaki yorumda belirttim köye gittim diye orayı okuyun lütfen
Tamam dahayat ya söyle olursa ya böyle olursa diye yaşanmaz ki
Ya evladınız Allah korusun bakimsizliktan ölürse?ya kalıcı bir hastalık oluşursa
Siz iş yerlesir canla başla çalışır kendinizi kabul ettirirsiniz
Vefat mi oldu başka iş bakarsiniz
Bu şekilde gelecek kaygısı ile daha mi kolay hayatınız ben anlamadım ki kuzum
Başvurdum bekliyorum. Neden ben ceza alınca içiniz mi soğuyacak ben elimden geldiğinceKonu sahibi git çocuklarınla belediyeye kaymakamlığa falan başvur. En azindan gıda yardımı alırsın. Sağlıklı dünyaya gelmiş cocuklar senin yüzünden engelli olabilir. Besin yetersizliği sebebiyle gelişimleri geride kalmış. Aslında senin ve kocanın ceza alması gerekli.
Hayır o değil kayınvalidem kovdu bu daha bostanima girmesin dedi karını da al git dediKöye gittiniz ama köyden neden döndünüz onu hala anlayamadım. Buzluğa attığınız poşetlerin görümcelerinize verilmesi yüzünden mi? Köyde yemek pişmiyor sofra kurulmuyor mu? Temelli evinizi kapatıp köye yerleşme şansınız yok mu, bostandakileri buzluğa atacağınıza günlük taze taze yersiniz.
Asgari ücretle 2 çocuğun kreş masrafını nasıl karşılayacak siniz en düşük 5 bin olsa aylık 10 bin eder asgari ücret 11 bin küsur ne yiyip ne iceceksiniz nasıl kira ödeyeceksiniz.Yaa çokmus yaa ona gitse kiraya gitse elimde birşey kalmazki eğer böyle pahaliysa şuan araştırıyorum
Kesinlikle Yok
Abur cubur alır çikolata kola tarzı arayıp ta demez ne eksik diye ben ararım süsü eksik diye oda gece geldiği için market kapalı der hep bir bahanesi var neyine yetmiyor der zaten kilolusun der ben değil çocuklar için diyorum dediğimde ise onlar gayet iyi bizde böyle büyüdük derBu herif haftada bir yaniniza gelirken hic mi eli dolu gelmiyor .Cocuklarim bir yumurta yesin iki kofte yesin demiyorsa ne diye geliyor yaniniza?
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Boşandıktan sonra nerede yaşayacaksınız?Katılıyorum ben annesiz büyüdüm en büyük kanıt benim halim ortada bir laf vardır anası olmayanın kimsesi olmaz diye evet hataliyin ama çocuklarım için elimden geleni yapacağım benim onlara vereceğim sevgiyi hangi devlet kurumu verebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?