- 4 Eylül 2014
- 2.025
- 9.264
- 358
Yatılı yaşlı bakımı vb bir iş baksanız.Araştırdım bilgisayari şart koşuyorlar
Dediğiniz sarma işi de güzel aslında bir araştırayım evde ne tür yemekler yapılıp satılır diye temizlik işi de benim üst komşum yaşlıydıya ona temizlikçi geliyordu ev işine ona soyliyeyim ben yaparım diye çok iyi bir teyzeydi bakalım ne diyecek. Kaynanam istedi onları kışlık hazırlığı olsun diye kafama göre koymadım kiEvde yaprak sarın, tütün sarın, iğne ya da tığ oyası yapın, yarım gün de olsa temizliğe gidin. Devlet kreşlerinden birine büyük çocuğunuzu kaydettirip küçüğüyle çocuk bakımı ya da temizlik işi düşünün.
Ona bahane, buna bahane. Kayınvalidenizin evinde kalırken bostandan buzluğa stok yapacağınıza günlük pişirip pişirip yedirseydiniz belki göze batmazdınız. Daha çözüm odaklı olsanız?
Yozgat'ta mı oturuyorsunuz?
Yozgat'ın çok yakınıEvde yaprak sarın, tütün sarın, iğne ya da tığ oyası yapın, yarım gün de olsa temizliğe gidin. Devlet kreşlerinden birine büyük çocuğunuzu kaydettirip küçüğüyle çocuk bakımı ya da temizlik işi düşünün.
Ona bahane, buna bahane. Kayınvalidenizin evinde kalırken bostandan buzluğa stok yapacağınıza günlük pişirip pişirip yedirseydiniz belki göze batmazdınız. Daha çözüm odaklı olsanız?
Yozgat'ta mı oturuyorsunuz?
E tamam ama biryerden başlayacaksınız illaki.Onu düşündüm ama çok riske girer Allah korusun o baktığım vefat etti yada memnun kalmadı ben iki çocukla ortada kalacağım onu nasıl göze alabilirimki
Çocuklar çok küçük, babalarına güvenip bırakabilir misin?ya da evlere temizliğe falan gitsen, gorumce arada idare eder belki..haftada 1 gün gitsen bile çocuklarına gıda alırsın en azından..co uklar okula başlayınca o zaman düzenli bir işe girersin..allah yardımcın olsun..Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Tamam ama siz de normal koşullarda değilsiniz ki şu anda. Her seçeneğe bir kulp takıyorsunuz. Çocuklarınız mağdur olacağına kusura bakmayında yetişkin olarak siz biraz mağdur olun. İşe girseniz belki daha çok yorulacaksınız , patronunuz yeri gelecek fedakarlık bekleyecek. Bugün geç çık, yarın erken gel diyecek. İş hayatını da çok adil beklemeyin bence. Kayınvalide yanında bir başlayın hayatı yasamaya, maddiyatı düzelttikçe şartları iyileştirirsinizGittim tam on gün durdum alttaki yorumda yazdım okuyun lütfen
yani ben de çok merak eidyorumTamam ama siz de normal koşullarda değilsiniz ki şu anda. Her seçeneğe bir kulp takıyorsunuz. Çocuklarınız mağdur olacağına kusura bakmayında yetişkin olarak siz biraz mağdur olun. İşe girseniz belki daha çok yorulacaksınız , patronunuz yeri gelecek fedakarlık bekleyecek. Bugün geç çık, yarın erken gel diyecek. İş hayatını da çok adil beklemeyin bence. Kayınvalide yanında bir başlayın hayatı yasamaya, maddiyatı düzelttikçe şartları iyileştirirsiniz
Kesinlikle bu konuda bencillik yapıyor çocuk bu haldeyken diğer seyleri konusması bile anlamsız her sey bi bahaneTamam ama siz de normal koşullarda değilsiniz ki şu anda. Her seçeneğe bir kulp takıyorsunuz. Çocuklarınız mağdur olacağına kusura bakmayında yetişkin olarak siz biraz mağdur olun. İşe girseniz belki daha çok yorulacaksınız , patronunuz yeri gelecek fedakarlık bekleyecek. Bugün geç çık, yarın erken gel diyecek. İş hayatını da çok adil beklemeyin bence. Kayınvalide yanında bir başlayın hayatı yasamaya, maddiyatı düzelttikçe şartları iyileştirirsiniz
Hanımefendi çamaşır suyu kokusuna dayanamam diyorsunuz nasıl temizlik işi yapacaksınız? 2 çocuğunuzla kimse sizi bakıcı olarak da işe almaz. Hadi evinizde baktınız diyelim kocanız evdeyken kimse çocuğunu evinize de bırakmaz.Araştırıyorum ya temizlik yada bakıcılık
Çocukta kalıcı beden-zeka geriliği oluşabilir Allah korusun. Boyları kısa kalabilir. Kemikleri gelişmeyebilir. Lütfen ama lütfen sosyal hizmetlere başvurun. Birçok üye demiş size hastanede raporlu mama veriliyor diye lütfen yarın hastaneye götürün çocuklarınızı sonra konunuzu güncelleyin. Bak burada yardımcı olmak isteyen pekçok iyi niyetli arkadaş var. Cidden kendimi zor tutuyorum seni incitmemek için. Lütfen aklını başına topla. Bu hayatta tek öksüz doğan sen değilsin. Kendine acımayı kes. Önce hastane işini hallet işleri sıraya koymayı öğren.Boyu hatırlamıyorum ama 7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?