Çocuklarımı kreş kabul edermi?

Burda bir vakıf var onunla konuştum dün evinize gelecez dediler ona göre gerekli görülürse gerekli yardımları yapacağız dediler bekliyorum market kartı da veririz dediler
Sonra o kartla alınanı kocanız yesin, kaynananız görümcelere versin. Sizin boşanıp para kazanmanın bir çaresine bakmanız lazım

Siz neden çıktınız? Huzur bozanı elbet çıkarırlar ama siz en azından bir ev kurana kadar çıkmamalıydınız
Şöyle çocuk konusu bir farklı bir bayan vardı ben hiç bir şekilde çamaşır suyu türevi deterjan kullanamıyorum onla yeri siliyordu idareye şikayet ettik ama devam etti ben çok kötü oldum öyle ki gözlerim bulaniklasti ki büyük derece gözlük kullanıyorum daha farklı sebeplerle de çıkmak zorunda kaldım

Kucuk sehirde bir bucuk yas kabul eden kres bulmaniz cok zor ama bence bakici tutabilirsiniz. Elinizde az para kalir ama hem kafaniz rahat olur hem de kalan az para bir sekilde belki sizi dondurebilir. Iki cocugun kresini karsilamaniz zaten bakicidan faha zor. Bence bakici alternatifini arastirin bir iki sene. Sonra buyugu devlet okuluna baslar. Kucugu krese verirsiniz eliniz rahatlar.

Hafızim artı dhbt ye gireceğim onun yanında tekrar kpss ortaöğretime hazırlanıyorum

Sonra o kartla alınanı kocanız yesin, kaynananız görümcelere versin. Sizin boşanıp para kazanmanın bir çaresine bakmanız lazım
Zaten elinde sonunda bosanacagim ama yeniden bir düzen hiç kimse arkamda olmadan artı kira yükü nasıl olacak şimdi nereden baksam işin içinden çıkamıyorum

Zaten elinde sonunda bosanacagim ama yeniden bir düzen hiç kimse arkamda olmadan artı kira yükü nasıl olacak şimdi nereden baksam işin içinden çıkamıyorum
Bu arada kocanız da sizinle kalacak o zaman. Sizin çalışıp getirdiğinizi ya da yardımları yer o adam

Tabiki sizin onlara verdiğiniz sevgiyi kimse veremez ama tek sevgiyle karınları doyamaz ki evet annesizlik çok zor olur bende anneyim evlattan ayrılmak eminim aşırı zor olur ama bence şuan için olabilecek en iyi çözüm bir sureligine onları devlete vermek. Başka çare yokki en iyi ihtimalle asgari ücret alacaksın kiraya mi yeter iki çocuğun kresine mi bogaziniza mi? Gerçekten böyle çocuklara üzülüyorum durum kötüyse tamam yap bir çocuk bitsin. Tamam hiç birimizin yarın ne olacağının garantisi yok ama belli ki çokta sorumluluk sahibi bir adam değil şuanda da çalışmadığına göre. Evet aşırı zor bir karar ama başka yol yok gibi

Ben onlarsiz olurum benim yaşam sebebim onlar onları ben verirsem aklımı kaybederim ki çok ciddiyim onlara bakmaya kıyamıyorum onlar uyurken bile özlerim o derece düşkünüm

Ben onlarsiz olurum benim yaşam sebebim onlar onları ben verirsem aklımı kaybederim ki çok ciddiyim onlara bakmaya kıyamıyorum onlar uyurken bile özlerim o derece düşkünüm
O zaman köye gideceksin ablacim başka yolun yokki. Hem yanından ayrılmamış olurlar hemde öyle yada böyle boğazlarından daha düzgün yemek geçer. Çocukları kv bırakıp haftada 2 gün temizliğe gitsen gelirken et süt biseyler alırsın çocukların yer. Sevgiyle aç aç buyuyemez ki çocuklar tek sevgiyle karınları doyamaz. Bakmaya kiyamiyorsun ama bu hayatı yaşamalarına nasıl kiyabiliyorsun Kocanda iş yokmuş zaten ezmis ezdirmis bu adama bu hayata iki çocuk yapıyorsan kv hazır gel diyorken git kör sağır dilsiz ol çocukların için ezdirme tabiki onları ama en azından boğazlarından yemek geçsin. 1.5 yaşındaki çocuk 7 kilo dedin mahvettin bizi . 2 aylık çocuk oluyor 7 kilo sen neyden bahsediyorsun.. Bu kadar beslenememesine daha fazla göz yumamazsin.

Tüm mesajları okudum sizin yapacağınız en makul iş şuan evlere temizliğe gitmek hafta 2-3 gün bile gitseniz gıda sorununu cözersiniz sebze meyve kıyma alırsinız azar azar hemde kalıcı iş kpss icin hazırlanmaya devam edersiniz en kötü ihtimalle cocuklar büyür kpss olmazsada krese verir öyle calisirsiniz buyuk olani devlete gidebilir o zaman. Komsulariniz tam zamanli bakmaya yanaşmaz belki ama haftada 2-3 birini ayarlayabilirsiniz. Çocuklara çok üzüldum gercekten bi yerden başlamanız gerek mantikli olun iyi dusunup hareket edin

Köy işide gercekten mantikli ama konu sahibi o kısıma hiç gelemiyor çocuk bu kadar kilodan düsene kadar giderdi yoksa, evlattan ötesi mi var o şunu dedi bu bunu dediyi kim takar çocuklarin karnı doysun buyusunler gayet makul bencede dusundugunuz

Yukaridaki yorumda belirttim köye gittim diye orayı okuyun lütfen

Sevgi karın doyurmuyor gördüğünüz gibi. 2 çocuk doğurmuşsunuz arka arkaya o zaman düzgün beslenme olanağı sağlamak zorundasınız. Dünyaya gelmeyi onlar seçmedi, bu kararı siz verdiniz. Ya köye yerleşin ya çocukları devlete verin. Kalıcı hastalıkları olabilir çocuğunuzun, 7 kilo ne demek çok üzüldüm. Defalarca konu açtınız defalarca size öneriler sunuldu. Kapıldınız bir üniversite okuyacağım hayalinin peşine. Defalarca size meslek edinmek önceliğiniz olsun, bir an evvel iş bulun yazıldı. Yolun sonunda hep bildiğinizi okuyorsunuz madem öyle niye konu açıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…