Sonra o kartla alınanı kocanız yesin, kaynananız görümcelere versin. Sizin boşanıp para kazanmanın bir çaresine bakmanız lazımBurda bir vakıf var onunla konuştum dün evinize gelecez dediler ona göre gerekli görülürse gerekli yardımları yapacağız dediler bekliyorum market kartı da veririz dediler
Şöyle çocuk konusu bir farklı bir bayan vardı ben hiç bir şekilde çamaşır suyu türevi deterjan kullanamıyorum onla yeri siliyordu idareye şikayet ettik ama devam etti ben çok kötü oldum öyle ki gözlerim bulaniklasti ki büyük derece gözlük kullanıyorum daha farklı sebeplerle de çıkmak zorunda kaldımSiz neden çıktınız? Huzur bozanı elbet çıkarırlar ama siz en azından bir ev kurana kadar çıkmamalıydınız
Birinci doğdu neyse korundum ams ism haplarla o hapa rağmen kaldım daha sonra spral taktırdımPeki neden arka arkaya çocuk ? Bari biri büyüseydi iki bebeğe de yazık.
Hafızim artı dhbt ye gireceğim onun yanında tekrar kpss ortaöğretime hazırlanıyorumHukuk yazacak puanı alıp hukuk yazmayıp ilahiyat yazdınız yani. Ben size söyleyim, şu an Türkiye’de örgün ilahiyat sayısı 100’ü geçti. Açıköğretimi ve İLİTAM’ı yazmıyorum bile. AÖF OKUMAKLA gelecek, iş güç olmaz. Eşimin üç, benim iki aöf diplomamız var.
Zaten elinde sonunda bosanacagim ama yeniden bir düzen hiç kimse arkamda olmadan artı kira yükü nasıl olacak şimdi nereden baksam işin içinden çıkamıyorumSonra o kartla alınanı kocanız yesin, kaynananız görümcelere versin. Sizin boşanıp para kazanmanın bir çaresine bakmanız lazım
Bu arada kocanız da sizinle kalacak o zaman. Sizin çalışıp getirdiğinizi ya da yardımları yer o adamZaten elinde sonunda bosanacagim ama yeniden bir düzen hiç kimse arkamda olmadan artı kira yükü nasıl olacak şimdi nereden baksam işin içinden çıkamıyorum
Tabiki sizin onlara verdiğiniz sevgiyi kimse veremez ama tek sevgiyle karınları doyamaz kiKatılıyorum ben annesiz büyüdüm en büyük kanıt benim halim ortada bir laf vardır anası olmayanın kimsesi olmaz diye evet hataliyin ama çocuklarım için elimden geleni yapacağım benim onlara vereceğim sevgiyi hangi devlet kurumu verebilir ki
Bu aralar köy işini bahane Edip haftada 1 geliyorBu arada kocanız da sizinle kalacak o zaman. Sizin çalışıp getirdiğinizi ya da yardımları yer o adam
Ben onlarsiz olurum benim yaşam sebebim onlar onları ben verirsem aklımı kaybederim ki çok ciddiyim onlara bakmaya kıyamıyorum onlar uyurken bile özlerim o derece düşkünümTabiki sizin onlara verdiğiniz sevgiyi kimse veremez ama tek sevgiyle karınları doyamaz kievet annesizlik çok zor olur bende anneyim evlattan ayrılmak eminim aşırı zor olur ama bence şuan için olabilecek en iyi çözüm bir sureligine onları devlete vermek. Başka çare yokki en iyi ihtimalle asgari ücret alacaksın kiraya mi yeter iki çocuğun kresine mi bogaziniza mi? Gerçekten böyle çocuklara üzülüyorum durum kötüyse tamam yap bir çocuk bitsin. Tamam hiç birimizin yarın ne olacağının garantisi yok ama belli ki çokta sorumluluk sahibi bir adam değil şuanda da çalışmadığına göre. Evet aşırı zor bir karar ama başka yol yok gibi
hastaneye götür raporlu mama veriyor doktorBoyu hatırlamıyorum ama 7 kilo
Evet biliyorum ama mama verdiklerini bilmiyordumhastaneye götür raporlu mama veriyor doktor
ayda 200-300 e alırsın bi aylık veriyolar gelişim geriliği olunca
devlet hastaneleri çocuklara sigortan olmasa da bedava biliyosun di mi?
acilen bi çocuk doktoruna gitEvet biliyorum ama mama verdiklerini bilmiyordum
O zaman köye gideceksin ablacim başka yolun yokki. Hem yanından ayrılmamış olurlar hemde öyle yada böyle boğazlarından daha düzgün yemek geçer. Çocukları kv bırakıp haftada 2 gün temizliğe gitsen gelirken et süt biseyler alırsın çocukların yer. Sevgiyle aç aç buyuyemez ki çocuklar tek sevgiyle karınları doyamaz. Bakmaya kiyamiyorsun ama bu hayatı yaşamalarına nasıl kiyabiliyorsunBen onlarsiz olurum benim yaşam sebebim onlar onları ben verirsem aklımı kaybederim ki çok ciddiyim onlara bakmaya kıyamıyorum onlar uyurken bile özlerim o derece düşkünüm
Ya şakamı bu çocuklarımız aynı yaşta ve benim çpcuğun nerdeyse yarı kilosunda çocuğunuz. Lütfen çocukları bir kuruma verin allah korusun vitaminsizlikten geri dönüşü olmayan hastalıklar olabilir yazıkBoyu hatırlamıyorum ama 7 kilo
Köy işide gercekten mantikli ama konu sahibi o kısıma hiç gelemiyor çocuk bu kadar kilodan düsene kadar giderdi yoksa, evlattan ötesi mi var o şunu dedi bu bunu dediyi kim takar çocuklarin karnı doysun buyusunler gayet makul bencede dusundugunuzO zaman köye gideceksin ablacim başka yolun yokki. Hem yanından ayrılmamış olurlar hemde öyle yada böyle boğazlarından daha düzgün yemek geçer. Çocukları kv bırakıp haftada 2 gün temizliğe gitsen gelirken et süt biseyler alırsın çocukların yer. Sevgiyle aç aç buyuyemez ki çocuklar tek sevgiyle karınları doyamaz. Bakmaya kiyamiyorsun ama bu hayatı yaşamalarına nasıl kiyabiliyorsunKocanda iş yokmuş zaten ezmis ezdirmis bu adama bu hayata iki çocuk yapıyorsan kv hazır gel diyorken git kör sağır dilsiz ol çocukların için ezdirme tabiki onları ama en azından boğazlarından yemek geçsin. 1.5 yaşındaki çocuk 7 kilo dedin mahvettin bizi . 2 aylık çocuk oluyor 7 kilo sen neyden bahsediyorsun.. Bu kadar beslenememesine daha fazla göz yumamazsin.
Yukaridaki yorumda belirttim köye gittim diye orayı okuyun lütfenKöy işide gercekten mantikli ama konu sahibi o kısıma hiç gelemiyor çocuk bu kadar kilodan düsene kadar giderdi yoksa, evlattan ötesi mi var o şunu dedi bu bunu dediyi kim takar çocuklarin karnı doysun buyusunler gayet makul bencede dusundugunuz
Köy işide gercekten mantikli ama konu sahibi o kısıma hiç gelemiyor çocuk bu kadar kilodan düsene kadar giderdi yoksa, evlattan ötesi mi var o şunu dedi bu bunu dediyi kim takar çocuklarin karnı doysun buyusunler gayet makul bencede dusundugunuz
Gittim bostandan kabak fasulye soğan vb şeyleri topladım köydeki dondurucuya attım kayısı ağaçları vardı tek başıma toplayıp 10 poşet yapıp dondurucuya attım görümcem geldi kaynanam 5 poşet iki kızına verdi toplayıp koyduğum bütün sebzeleri kızlarına verdi gene gittim bostana toplamak için bu sefer kavga etti sen herhalde bostanı bitireceksin diye eşim anasının lafıyla hiç birşey aldirmadan bana getirdi evime bıraktı o kadar çabam emek o güneşin altında 2 çocuğumun ağlamasıyla gorumcemlere gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?