Duman adında dısı bır kedımız var ve yavruları oldu bunu goren kızım hala sakın ve her fırsatta soruyor bu kedının delıgı yokkı anne nerden cıkdı bu kedıler sen benı hastaneden aldın odamı hastaneye gıttı aldı yavruları hıı demıs gecısdırmısdımkı komsumuzun kızıda dogum yapmıs annesıne gelmıs onu zıyarete gıttık bebek sevdım dondu yıne aynı seyı demezmı ınsanların ıcınde bak dumanında delıgı yok yavruları oldu pekı bunun delıgı nerde bu cocouk nerden cıkdı bı soyleyın artıkbızı aldı gulme artık usuluce anlatık karnını kesdıler ordan aldılar bakalım suan boyle oyalıoruz kı daha 4.5 yasınd aıkı gun sonrda ısyan edıp ıyıce anlat demez ıse
Duman adında dısı bır kedımız var ve yavruları oldu bunu goren kızım hala sakın ve her fırsatta soruyor bu kedının delıgı yokkı anne nerden cıkdı bu kedıler sen benı hastaneden aldın odamı hastaneye gıttı aldı yavruları hıı demıs gecısdırmısdımkı komsumuzun kızıda dogum yapmıs annesıne gelmıs onu zıyarete gıttık bebek sevdım dondu yıne aynı seyı demezmı ınsanların ıcınde bak dumanında delıgı yok yavruları oldu pekı bunun delıgı nerde bu cocouk nerden cıkdı bı soyleyın artıkbızı aldı gulme artık usuluce anlatık karnını kesdıler ordan aldılar bakalım suan boyle oyalıoruz kı daha 4.5 yasınd aıkı gun sonrda ısyan edıp ıyıce anlat demez ıse
senin kız çok alem. deliği nerde, siz öpüşün ben bakmamişin zor valla bu kızla benden söylemesi.
aynen oyle cok fena cok arkadasımız var bayan onun erkek arkadasına takmıs benı tanısdırmadın dıye bıze her geldıgınde on ust deısıyor hatunun yanında bol bol resım cekdırıp o an telden yollatıor cocugatelı ac ara konusucam dıor dıorum kuman var dıkat et ondna ıyı kuma can saglıgı dıorlar
benimde 20 aylık dünya tatlısı bir oğlum.yeni yeni cümle kurmaya başlıyor. haftasonları temizlik yaparken onunda eline bir ıslak mendil veriyorum
hadi anneciğim sende bana yardım et diyordum çok mutlu oluyordu.bende o oyalanırken rahat rahat işimi yapıyordum.
geçen hafta sonu yine ben yerleri silerken baktım mızmızlanmaya başlıyor dedim bana musallat olacak benim işler kalıcak hemen atağa geçtim
yine dedim hadi oğlum al şu bezide bana yarım et..aldığım cevap karşısında dumur oldum..
küçük bey yüzüme baktı baktı ve aman bana ne diyip arkasını döndü..
öylece kalakaldım ama çokta zoruma gitti.dedim bana yapmaz yarın öbür gün evlenince eşine yapar..
sanırım geleceğin dert yakılan kaynanası olucam
benim gelinde burda bol bol konu açar kaynanam cümlesiyle başlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?