Baştan 3-4 sayfa okudum çok komikti tabi bu arada benim yaramazların küçüklükleri geldi aklıma ama ne yazıkki ben çok sabırlı değildim.
Benim ikizler daha 10 aylık falanlar uyuttuk, misafir geldi onlarla bahçede oturuyoruz ama bayağı zaman geçti ben dedimki bunlar ne kadar çok uyudu bir bakayım içeri girmemle çığlığı basmam bir oldu. çekmecenin üzerinde büyük kristal vazoyu düşürün, çekmecelerde ne kadar iç çamaşırı var boşaltın her yere dağıtın ve en enteresanı komodinin birini devirin nasıl becerdiler halen hayret ederim ama ikisi bir olunca yapmak zor olmadı galiba.
Birde kızım küçükken kanepeye çıkamazdı ve oğluma kardeş yat derdi, oğlum yatınca onun üstüne çıkar oradanda kanepeye otururdu. off daha çok var benim yaramazların maceraları.
Bir Ramazan günü eşimle oturduğumuz lojmanı boyadık, ertesi gün izinliyim sabaha kadar temizliği bitirdik, dedikki sabah yatarız. Ben sabah bir uyandım mutfağa bir girdim ki gene bir çığlık tabi eşim beni odaya götürüp kapıyı üzerime kilitledi. Benim bücürler siz buzdolabını açın yumurtaları ortaya kırın, şokellayyı yerlere, duvarlara sürün, gece hamur yapmıştım onu alın heryeri hamur yapın, ya hatırlıyorumda kabus gibiydi ama zavallı eşim temizledi. şimdi dokuz yaşındalar halen yaramazlar ama o kadar değil artık.
senin düştüğün durum da kötü olmuş be canım.ahh bu çocuklar bizi ne durumlara sokuyorlar.kızımın beni geçen gün düşürdüğü komik anı yazayım..kızımla markete gittik kasada sıra bekliyoruz.elindede suyu vardı bir anda suyu yere attı bende eğildiğim anda almak için gürültülü şekilde gaz çıkardı herkes dönüp bana baktı herkes benim çıkardığımı sandı açıklama yapayım dedim kızardım (çok çabuk kızarırım )kızarınca zaten suç hepten bana kaldı marketten çıkınca eşimde demezmi hiç böyle yapmazdın neden yaptın dedi sende mi dediim...eee o kadar minikten bu koca ses nasıl çıkar eee be kızım hala ihaleyi bana bıraktın ya inanamıyorum birde millet ağzını burnunu buruşturmaz mı off offf...şimdi düşündükçe çok gülüyorum tabii
bir tane yiğenim var erkek 3 yaşında dışarı çıkacağız ben de gözüme kalem çekiyorum.bu geldi hala ne yapıyorsun dedi.ben de gözüme kalem sürüyorum.neden dedi.ben de daha güzel görünmek için dedim.o da dediki çok komiksin hehe dedi ve kaçtı.
Geçen akşam görümceme misafir geleceği için bizi de çağırmıştı.
Hazırlandık gittik 5 dk lık yolda benim veletler montlarını çıkarmışlar,
siteye girince de hemen arabadan inip koşmaya başladılar.
Ben de arkalarından bağırıyorum "giyin montlarınızı" diye
havada acaip soğuk bu arada.
Ufaklık dönüp geldi ve bana "Sen bize neden bağırıyorsun bakalım" demezmi.
3 yaşındaki bu veletin gençlik hallerini düşünüyorum, düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum
Geçen akşam görümceme misafir geleceği için bizi de çağırmıştı.
Hazırlandık gittik 5 dk lık yolda benim veletler montlarını çıkarmışlar,
siteye girince de hemen arabadan inip koşmaya başladılar.
Ben de arkalarından bağırıyorum "giyin montlarınızı" diye
havada acaip soğuk bu arada.
Ufaklık dönüp geldi ve bana "Sen bize neden bağırıyorsun bakalım" demezmi.
3 yaşındaki bu veletin gençlik hallerini düşünüyorum, düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum
aynen sultanım. bazen benimki bi kızar korkarım. biraz daha büyüyünce ben nasıl zapdedecem bu oğlanı derim. çok sıkışınca duygusala bağlıyom ben .
ben temizlik yaparken kızım da hep etrafımda dolaşır eline temiz bir bez veririm kafasına göre siler.
bir gün isyan etti, ben bebek değilim diye. hanımefendinin oyuncak fincanını aldık, mutfak lavabosuna tabure koyduk beraber yıkayacağız. tabureye çıkarmak için kucakladım, nasıl ağlıyor beni bırak diye... şaşırdım tamam dedim.
bulaşık makinesini açtı, fincanı makineye koydu, kapağını kapattı. böyle yıkanır dedi, döndü, gitti.
ben tabi şok...
bunu yaptığında kızım 15 aylıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?