Çocuklarımızın "yok artık" dedirten halleri

benim cimcimem 15aylıkken yıkamak için banyoya götürdüm bir yandanda yavaş yavaş tuvalet eğitimine başladık.bezini altından aldım hemen oturttum lazımlığına bezini atmaya gittim tabii çırıl çıplak kendisi biranda nasıl bir ağlama sesi anlatamam başımdan kaynar sular döküldü koşturdm baktımki sen lağzımlıktan kalk duşakabinin içine girmeye çalışırken düşmüş.Bir yandan öpüyorum geçti annecim tamam ben sana kalkma dememdimmi annecim sana düşersin dedim falan diorum neyse oturttum taburesine hala ağlıyor neren acıdı kızım dedim ağlayarak başını yukarı kaldıırp "popom acidiiii" dedi ben şok beklemiyordum böyle cevap gülmeye başladım tabii(buarada kızım şuan 17 aylık)

dehşet.Allahım çok yaramazlarmış.Yani sabır etmek çok zor.hele yumurtalar,hamurlar her yerde çok zor yaa.Eşin de yardımcı olmuş o yüzden şanslısın.o an ben de kendimi kaybederdim herhalde.
senin düştüğün durum da kötü olmuş be canım.ahh bu çocuklar bizi ne durumlara sokuyorlar.

benim aşkım şimdi 3,5 yaşında.geçen gün yatak odasını topluyom bu geldi benim gibi olsana dedi (yani diz çök aynı boya gelelim)eğildim efendim dedim kafamı iki elinin içine aldı dudağıma dudağını değdirdi bekliyo. dur annem anneler dudaktan öpülmez mikrop kaparsın hasta olursun filan. ama göönçelende(gönülçelende) olan kıcı dudakından öptü hemde yapışık kaldı ama haylaa hasta olmadı.. sonra tekrarbaşımı ellerinin arasına aldı karyolaya doğru itekliyo beni. dedim anıl napıyorsun sen ama telecyonda(tv de)olanlar kıçlara yapışık kalıp yataka atıyolar:)))) ayyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüm senin yoluna oğluşum....

sabah uyandırdı kızım beşiğinden bana anne kalk meme diye ağlıyor " meme yok şimdi önce mama var gel kahvaltımızı yapalım dedim beşiğinden aldım nasıl ağlıyor kendisini geriyor tişörtümü açmaya çalışıyor yırtıyor yani k.çını bende dedimki meme yok sabah baban işe giderken memelerimi cebine almış gitmiş dedim .biran durdu bende mutfağa geçtim kahvaltı hazırlayacağım telefonu almış gelmiş baba ara diyor babasını aradım kızın sana birşey diyecekmiş dedim aldı sinirle elimden nasıl bağırıyor babasına "baba meme nerde gel" babası ne memesi kızım ben o görevi göremem annenden iste diyor... uzunca süre kızımın babasına bağırış şekline de babasının cvbınada çok güldüm

çok güldüm yaa. geçen bizde arabayla gidiyoruz.annem yeğenim i (2.5 yaşında kız ) güldürmek için saçma saçma şeyler söylüyor. yeğenimde anneme anneanne çok komiksin diyo

Geçen akşam görümceme misafir geleceği için bizi de çağırmıştı.
Hazırlandık gittik 5 dk lık yolda benim veletler montlarını çıkarmışlar,
siteye girince de hemen arabadan inip koşmaya başladılar.
Ben de arkalarından bağırıyorum "giyin montlarınızı" diye
havada acaip soğuk bu arada.
Ufaklık dönüp geldi ve bana "Sen bize neden bağırıyorsun bakalım" demezmi.
3 yaşındaki bu veletin gençlik hallerini düşünüyorum, düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum

maşallah yeni nesil bi acayip gerçekten,hepsi birbirinden zeki işimiz var

oğlumun halleri malıumdu ama kızım onu aratacak gibi. başlıyom incilerini saymaya;
kendisi 2,5 yaşında
sabah işe gitmek için izin alıyom gitme diye yalvarıyo. ama annem gitmezssem sana nasıl büyümix alırım;
senden büyümix istedimmi bi kere
:26::26::26::26::26:
--------------------------
akşam iş yorgunluğu var üstümde başımda ağrıyo, kızımda oynamak istiyo benle
kızım başım ağrıyo sonra oynayalım mı diyorum,
ikna olmuyo. sabah hatırlamış tekrar soruyo
anne neren ağrıyo senin
kafam
o zamna elinle oyna
:44::44::44::44::44:

oğlum 7 yaşlarındaydı galiba boşanmak nedir anne diye sordu
bende evden ayrılmakdır diye cevap verdim. bi gün çok sinirelnmiş bize bi yandan ağlıyo bi yandan bağrıyo. "boşanacam sizden . gidecem artık"

aynen sultanım. bazen benimki bi kızar korkarım. biraz daha büyüyünce ben nasıl zapdedecem bu oğlanı derim. çok sıkışınca duygusala bağlıyom ben .

aynen sultanım. bazen benimki bi kızar korkarım. biraz daha büyüyünce ben nasıl zapdedecem bu oğlanı derim. çok sıkışınca duygusala bağlıyom ben .

hehehe bende yapıyorum aynı işi hemen yelkenler fora bizimkinde

şimdilik işe yarıyor bakalım dümeni ne kadar daha elimde tutarım

ben temizlik yaparken kızım da hep etrafımda dolaşır eline temiz bir bez veririm kafasına göre siler.
bir gün isyan etti, ben bebek değilim diye. hanımefendinin oyuncak fincanını aldık, mutfak lavabosuna tabure koyduk beraber yıkayacağız. tabureye çıkarmak için kucakladım, nasıl ağlıyor beni bırak diye... şaşırdım tamam dedim.
bulaşık makinesini açtı, fincanı makineye koydu, kapağını kapattı. böyle yıkanır dedi, döndü, gitti.
ben tabi şok...
bunu yaptığında kızım 15 aylıktı..

enam bunların yaşı yok. hepsi profösör olarak çıkıyo içerden

-Anne neden bakıyorsun?
-Seni seyrediyorum oğlum çok özledim de.
-Ben televizyon değilim beni seyretme...:84:

3,5 yaşındaki minik oğlumun verdiği cevap karşısında koptuğumuz andır...

benim küçük kızım da biraz şakacıdır:)

alışveriş merkezinden içeri girerken hani çantamızı koyarız içi görünür ya...
3,5 yaşındayken yine bir alışveriş merkezine gittik. ben yine çantamı koydum.. kızım da her zaman ki gibi geçip içindekilere baktı. sonra da güya kimseye duyurmadan, ama herkesin duyacağı bir biçimde "anne silah niye görünmedi çantanda" dedi... tabii güvenlik görevlileri dumurrrrr... :))))

yerin dibine girmiştim.. tabii silahım filan yok bu arada...

Oğlumla aramda geçen konuşma.
Anne sen neden hiç değişik tatlılar yapmıyorsun.
Canım benim sen yeterki iste ben yaparım.Mesela ne yapayım?
Babaannemle dedemin konuştuğu bir tatlı vardı.Ben ondan hiç görmedim yemedimde.
Allah Allah neymiş ki o bende yapayım.
Prostatlı...PROS-TATLI...

bende oğlumla bir hikayemi paylaşmak isdedim sizlerle. ozamanlar oğlum 2 yaşlarında bir battaniyesi var elinden düşürmez. battaniyesi olmadan adım atmaz yıkarken bile beklerdi makinanın basında cıksın da alsın diye kurusun diye beklerken ucundan tutardı ıslak ıslak çamarıslığın yanında uyuyakalırdı.battaniyenin hali kalmadı artık yırtık pırtık sökük lakin ayıramıyorum. günlerden bir gün hastalandı oğlum
battaniyesine kusuverdi bunu fırsat bildim oğlum battaniyen pis oldu kötü oldu. bu battaniyesine baktı baktı eeğğ olmus gaga pis olmuş.baya söyledi baya bi basına battaniyesi vurdukça battim pis oldu diye diye dertlenip ağladı zamanla unuttu bende bir rahat nefes aldım..

bende oğlumla bir hikayemi paylaşmak isdedim sizlerle. ozamanlar oğlum 2 yaşlarında bir battaniyesi var elinden düşürmez. battaniyesi olmadan adım atmaz yıkarken bile beklerdi makinanın basında cıksın da alsın diye kurusun diye beklerken ucundan tutardı ıslak ıslak çamarıslığın yanında uyuyakalırdı.battaniyenin hali kalmadı artık yırtık pırtık sökük lakin ayıramıyorum. günlerden bir gün hastalandı oğlum
battaniyesine kusuverdi bunu fırsat bildim oğlum battaniyen pis oldu kötü oldu. bu battaniyesine baktı baktı eeğğ olmus gaga pis olmuş.baya söyledi baya bi basına battaniyesi vurdukça battim pis oldu diye diye dertlenip ağladı zamanla unuttu bende bir rahat nefes aldım..

gecen gece esımle yataga gırıdk yatıcaz benım kızcemde geldı yattımı yanımıza ben ortada kızm sag esım sol tarafımd ayatıyor ıcerı karanlık arkasını dondu bende esıme sarıldım donup bıze demesınmı ben uyuyorum sız opuse bılırsınız zaten karanlıkda bsıeyde goremem bız dumur bı sekıld egulsekmı napsak anlamadık deıdm anneler babalar oyle sey yapmaz yapar yapar suluman ıle hurremı gormuormusun ahh sulumann ahh dıyerekde bı guzle ıc gecırdı ah annem sne asıkmı oldun ne

benim ikizlerim 23 aylıklar ve bugün bizi çok şaşırtan birşey yaşadık.biri diğerinin saçını çekti,bende uyardım.eşim henüz eve gelmemişti.sonra anahtar sesini duyunca "bakın babanız geldi,kardeşinin saçını çektiğini görürse çok kızar" dedim..yaramazlık yapan oğlum bana dönü "hııı kızar" diye parmağını salladı.babasının odaya girdiğini görür görmez sanırım benim şikayet edeceğimi sanıp "babaaaa" diye bağırıp kendi saçını çekmeye başladı.yani kardeşim bana böyle yaptı demek istiyor,yalan söylüyor:) azarlamasın diye numara yapıyor ve daha 2 yaşında bile değil..eşimde bende şok olduk,gülmeye başladık.bu zamane çocukları gerçekten adamı ayakta uyutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…