hepsini okuyup epeyce güldükten sonra aklıma gelen yeğenimin yaptığı oldu. hala ablamın bez kullandığı günlerdi. hava sıcak ve biz sadece bezini takıp uyuttuk ufaklığı. maksimum 2 saat uyuyup uyanıyor. ama 2,5 saat olunca bi bakalım dedik. odaya yaklaştıkça bir koku geliyo ve her yaklaştığımızda daha da belli ediyor kendini. neyse odaya bir girdik şok.bizimki uyurken kakasını yapmış sonra elini beze sokup çıkara çıkara her yerini boyamış bi güzel. kolu,bacağı, eli, yüzü tahmin edin gerisini.
tabi sonrasında ben kol altlarından tuttum ablam koklaya koklaya yıkadı.
ufff çok fena ablanın yerinde olmak istemezdiimm....
Az önce oğlumla aramda geçen konuşma
Anne bütün doktorlar ve hemşireler örgü örmeyi bilirler değil mi
Hepsi bilmez heralde neden sordun?
Hayır anne hepsi bilir.
Öyle mi?
Evet öyle yoksa beni senin karnından çıkarıp dikemezlerdi.Dikmekte örgü gibi birşeydir.Örgü öremeyenler doktor ve hemşire olamaz.
yukarıdaki olayı bundan birkaç ay evvel okuduktan sonra aşağısındaki yorumu yapmışım , yapmışım ama başıma gelecekmiş meğer....
benim ufaklık geçen gün ben mutfakta yemek yaparken onun tv seyrettiği için sesinin çıkmadığını düşündüğüm bir ara aynısını yapmış...:84:
o anda kaçmak istedim evden ama kaçmak fayda veremeyeceği için doğru banyoya...
onu bir güzel keseleyerek yıkadıktan sonra da odayı hallettim
ama olan bizim akşam yemeğine olmuştu ondan sonra....
yaa kelebekcim gülme komşuna gelir başına
Baştan 3-4 sayfa okudum çok komikti tabi bu arada benim yaramazların küçüklükleri geldi aklıma ama ne yazıkki ben çok sabırlı değildim.
Benim ikizler daha 10 aylık falanlar uyuttuk, misafir geldi onlarla bahçede oturuyoruz ama bayağı zaman geçti ben dedimki bunlar ne kadar çok uyudu bir bakayım içeri girmemle çığlığı basmam bir oldu. çekmecenin üzerinde büyük kristal vazoyu düşürün, çekmecelerde ne kadar iç çamaşırı var boşaltın her yere dağıtın ve en enteresanı komodinin birini devirin nasıl becerdiler halen hayret ederim ama ikisi bir olunca yapmak zor olmadı galiba.
Birde kızım küçükken kanepeye çıkamazdı ve oğluma kardeş yat derdi, oğlum yatınca onun üstüne çıkar oradanda kanepeye otururdu. off daha çok var benim yaramazların maceraları.
Bir Ramazan günü eşimle oturduğumuz lojmanı boyadık, ertesi gün izinliyim sabaha kadar temizliği bitirdik, dedikki sabah yatarız. Ben sabah bir uyandım mutfağa bir girdim ki gene bir çığlık tabi eşim beni odaya götürüp kapıyı üzerime kilitledi. Benim bücürler siz buzdolabını açın yumurtaları ortaya kırın, şokellayyı yerlere, duvarlara sürün, gece hamur yapmıştım onu alın heryeri hamur yapın, ya hatırlıyorumda kabus gibiydi ama zavallı eşim temizledi. şimdi dokuz yaşındalar halen yaramazlar ama o kadar değil artık.
Ben annemlere gittim 3 sıpa yanıma oturdu kızçe 3 de resim çizsene halacım bize
Prenses çizdim çilekli kilot ne istediyseler ama prensesin kocası yoktu onuda çizdirdiler..
Çizdim pantolonunu yaptım fermaar olurya pantolonda onu yaptım bir fırlamahıhıhıh benim babamında böyle çubuğu var bu fermuar halacım çubuk ne dedim böyle orasında çubugu var bide 2 tane topu var çok güzel Bişey diyemedim annesine sordum duşakabinlerinin tam o bölgesi görünüyomuşş üstler çizgili alt çizgili banyo yaparken farketmeden gelip izliyolarmış 4 yaşında daha...
ben çocukken çok konuşurmuşum.bir gün arabayla bir yere gidiyoduk.ben önde annemin kucağındaydım.trafik polisini görünce annem beni arkaya verdi ve emniyet kemerlerini taktılar.polis durdurunca bende polis amca babamgil seni görünce beni arkaya verdiler ve kemerleri bağlı değildi bağladılar diye polis çok gülmüştü.benim eşimde trafik pol. Nişanlıyken babam hep diyodu ozamandan belliydi trafik pol. Evleneceğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?