Konuyu okuyunca kaynar suları hissettim tepemden... 9 yaşında da mı rahat yok moduna girdim ama yorumları okuyunca rahatladım. Benimki şu an kendi yiyor, tabi halı, parke ve duvarlar da onunla birlikte ama olsun vazgeçmemeliyim
Plastik rende alabilirsiniz aslında, ben de elimi kaptırdığım için plastik kullanıyorum. Çocuklar onu kullanabilir. Meyveleri de yıkayıp masaya koysanız sabahtan bi kaçar tane alıp yerler. Narı da sabahtan ayıklayıp dolaba koyun istedikçe biraz biraz verirsinizİşin kendi başına yeme kısmını çok güzel yapıyorlar maşallah diyeyim.
Ellerine bıçak veremem ama daha küçükler ya... Narı soyduramam asla ben bile soyarken sıçratıyorum heryere, havucuda rendeletemem herhalde ellerini rendeye kaptırırlar.
Rabbim yardım etsin bol sifaş versin kuzucugaYok kızım tourette sendromlu. Buna eşlik eden DEHB, obsesyon, dürtü kontrol bozukluğu, kaygı var da var yani.
Yaşlarını küçük sandım ama sonunu okuyunca ben siz de hata gördüm. Bu şekilde hem çocuklarınızın beceriksiz kendi kendine yetemeyen bireyler olmasına sebep olursunuz hem de kendinizi çok hirpalar hastalık sahibi olursunuz.Akşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
Bütün bir akşam çocukların hizmetindeyim. 5 dk oturamıyorum. Salonla mutfak aradı mekik dokuyorum resmen. Varmı çözüm önerisi olan. Çocuklar kız 9 ve 7 yaşlarında lar.
Sadece yemek değil ama hani bağımsız yaşama anneyi bi salma anlamında
Şimdi temizlik konusunda yaşadığın zahmet ileride mükafât olacak. Sık dişini.
Ama tam olarak bitmiyor belli yaşa kadar. Mesela oğlum kreşte her öğün kendi başına yerken evde bazen bizden ister.
Okul psikoloğu "biz teklif etsek de kabul etmezler. Evde sizle bağ kurmak için yapıyordur. Bir yemeği o yesin diğerini siz yedirin bir süre" dedi. Yumuşak geçiş yani..
Benimkiler de çok iştahsız daha anne acıktım dediklerini duymadımAkşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
Bütün bir akşam çocukların hizmetindeyim. 5 dk oturamıyorum. Salonla mutfak aradı mekik dokuyorum resmen. Varmı çözüm önerisi olan. Çocuklar kız 9 ve 7 yaşlarında lar.
Akşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
yemeyen çocukları olan biri olarak ben peşlerinde dolaşıyorum o kadar ki yemiyorlar artık pes edip oturup ben yiyorum onların yerinedeAkşam 5 dk. popomu yere koyamıyorum... Anneeeee... nar ayıkla... Hooop 1nar ayıklanır gider.... Küçüğü gelir... Anneeeee banada nar.... ayıklanır.... Gönderilir diğeri gelir.... Anneeeee bi daha.... Terlikle kovalanır.... 5 dk. Sonra anne elma.... 2sine birden verilir... 10 dk sonra acıktım.... Havuç ama rendele, üstünede limon sık. 10 dk sonra süt, 10 dk sonra su.... Peşimde dolanırlar çıldırmak üzereyim.
Bende takipteyim bizde nar yok elma portakal havuç mandalina
Hepsini hazırlayıp koysam bu sefer sen çok yedin ben az yedim kavgası
İşin kendi başına yeme kısmını çok güzel yapıyorlar maşallah diyeyim.
Ellerine bıçak veremem ama daha küçükler ya... Narı soyduramam asla ben bile soyarken sıçratıyorum heryere, havucuda rendeletemem herhalde ellerini rendeye kaptırırlar.
Akşamlari mesela meyve saati yapin bir saat oturup hazirlayin beraber ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?