Şimdi gelmiş neye moralin bozuk diyor sana söylediklerine dedim çekti gitti diğer odaya.Siz bu çocukları babanızın evinden çeyiz diye getirmediğinize göre o da ilgilenmek zorunda. Babayla oyunun tadı ayrı anneyle ayrı. Hem ne demekmiş çoğu babadan iyiyim nerden biliyorsun çoğu baba evde nasıl. Siz de çoğu anneden iyisiniz o zaman. İlişki böyle mi yürütülür.
Düşünüyorum da ben neden kendimi düşünmüyorum ben de bir kuaföre gidebilirim çocuklara kimselere bırakamıyorum. Babalarına bile.
Bes dakika bir markete gidemiyorum. Kimseyle görüşmüyorum tek başıma.
Bunlardan şikayetçi bile olmazken çocuklarımı bugün nasıl eglendirebilirim nasıl bir oyun kurabilirim diye düşünürken
Bana çok bağımlı değiller babalarını özlüyorlarİzin vermemişsiniz ki baba çocuk arasından özel bir bağ kurulsun hep aralarında olmuşsunuz. Şimdi de bundan şikayetçisiniz. Kusura bakmayın yanlış davranmışsınız. Babası da sorumluluk almalıydı. Siz kendinize de vakit ayırmalıydınız. Çocuklarınızı kendinize bağımlı yetiştiriyorsunuz
Bana çok bağımlı değiller babalarını özlüyorlar
Ama o hep dinlenmek istediği için biz başka odada oluyoruz çünkü ona göre biz hiç yorulmuyoruz helikopter anneyim bende zaten
Bana çok bağımlı değiller babalarını özlüyorlar
Ama o hep dinlenmek istediği için biz başka odada oluyoruz çünkü ona göre biz hiç yorulmuyoruz helikopter anneyim bende zaten
tüm gün ben zaten gidemem 2 saat bile bana yeter.program yapmak ise yarar,
bir de babanin hic deneyimi yoksa birden beklenti icinde olmak da pek basarili sonuc getirmez.
cocuklarin yaslari nedir?
atiyorum alin bir maket oyuncak, bunu babanizla su gun yapacaksiniz diye cocuklara da verin gazi, babalarinin pesini birakmaz onlar o gun zaten .
ya da ne bileyim alin bir masa oyunu 4 kisilik, okeye dorduncu araniyor diye zorlarsiniz esinizi haliyle, o da katilir.
yani ilk seferler biraz sizin liderliginizle olur, sonrasinda ise sen su gun su kadar saat cocuklarla ilgilen ben de kuafore gideyim deyin,
bir saatlik kuafor isiniz olsun 2 saat,
baska hafta kiz kiza gune gidicem cocuklar sende kalsin deyin 3 saat kaybolun.
Ama tabi ki adamin tum tatilini de yememek lazim, ona da ayni oranda saat kadar kisisel zaman birakmak lazim.
tüm gün ben zaten gidemem 2 saat bile bana yeter.
Ona göre ben çocukları uyutunca dinlenebilirmisim halbuki onlar uyuyunca hangi işi yapsam diyorum
Canım bu sorunun cevabının şana ne yararı var..Sizin eşleriniz nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?