Çocuklu biriyle sorun

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.261
7.683
108
30
Öncelikle ben evliyim buraya üye olmayan bir arkadaşım için yazıyorum. Aranızda çocuğu olan erkeklerle birlikte olmuş olanlar vardır. Yazdıklarınızı okuyacak.

Öncelikle arkadaşımla sevgilisinin arası çok iyi. Hatta uzun süredir hayatında kimse yoktu. Adam beyefendiliği kibarlığı ile çok etkilmiş. İlk defa kariyeri bile denk biri çıktı karşısına. Hep manipüle edilmişti ilişkilerinde. Ben bile onu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum.
Arkadaşım bir kere boşandı çocuğu yok. Adamın Eski evliliği biteli iki yıl olmuş. Eski evliliğinden bir oğlu var. 3 yaşında. Onunla görüşüyor ama gelgelelim sanırım ilk defa hayatına ciddi bir ilişki almış ki çocuğun annesi delirmiş. Adam Arkadaşımla sosyal medyaya foto atınca hemen bir fake hesap açmış ve arkadaşıma adamın evlilik sırasında yaptığı kötülükleri anlatıp uzak dur ondan demiş. Arkadaşım sevgilisine anlattı. "İlişkimizi bozmak için yalan söylüyor benim yeniden bir ilişkim olamyacak mı bu hayatta o kadının yalanları yüzünden" diyor. Adam, bir gün arkadaşımın evinden çocukla görüntülü konuşuyor. Yabancı bir evi arka plandan gören kadın küfürler saydırmaya başlıyor. Elin o... larına çocuğumun parasını yediriyorsun diye. Adam kapatıyor hemen. Anlattığına göre başka zamanlarda da bunu yapmaya başlamış her aradığında . Çocuğa teşefonu vermeden önce babalığı hakkında sayıp sövmeye başlanış ilerleyen günlerde de. Bir de son olay arkadaşımın doğum gününü kutluyorlarmış. Kadın alelacele aramış yetiş gel çocuk kötü durumda diye. Adam Kutlamayı bırakıp kalkıp gitmiş bir bakmış çocuğun hiçbir şeyi yok hatta uyuyor. Kadın sosyal medyada stalklayarak dığum gününü öğrendi büyük ihtimalle. O... lara para yedirmene göz yumamazdım oğlum var benm demiş. Şimdi adam kendi hayatını kurabilmek için oğlu ile görüşmek istemiyor bu kadın hayatını mahvedecek korkusu ile. Sorumuz şu oğlundan vazgeçen adamdan hayır gelmez mi yoksa haklı mı?

Eski eşin adamın hayatına bu kadar müdahil olmasının sebebi, adamın sınır çizemeyişinden kaynaklıdır.
Ve maalesef bu sorunlar, arkadaşınızın ilişkisine de zamanla sirayet eder ve huzur bulabileceğini düşünemedim.
Her şey bir yana, adamın bütün kazancını kendi tekelinde görebilen bir kadın için, oğluyla görüşmemeye karar vermek de çok sağlıklı bir düşünce şekli değil.
Arkadaşınız iyi düşünsün derim. Bunlar hafife alınacak konular değil. Eski hayatından bu kadar problem getiren adam, yeni hayatında da yığınla öfke ve kaygı bozukluğu yaratabilir. Tekrar baba olmaktan çekinebilir, eski evliliği yüzünden yaşadığı travmaları yeni eşine yansıtabilir.
Çok zorlu bir süreç.
Düşünsenize, hiç dahiliniz olmayan bir hayat yüzünden sürekli sorunlarla boğuştuğunuz bir gelecek. Bana ürkütücü geldi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Kadının davranışları problemli, ciddi bir durumda arkadaşınızın hayatına olumsuz yansıyacaktır bu durum. Diğer yandan mesajda yazdıklarını da es geçmesin derim. Sevgilisi hakli diyecek hali yok sonuçta. Kadın yaşadığı kötü şeylerin etkisiyle de böyle saçmalıyor olabilir. 1 yaşında çocukla boşanmışsa vardır ortada ciddi birseyler.

Burada o kadar çok konu var ki, eşim beni aldattı, dövdü, hakaret etti diye başlayıp evliliğimi nasıl kurtarırım diye biten, nerdeyse hepsi de boşanmayı değil de düzeltmeyi isteyen kişiler, Türk kadını leş adama bile yapışıp kalıyorken, iyi adamı asla boşamıyor.

Adam tabi ki suç bende değil eski eşimde diyecek, ama bir şey var ki hiç bir şey tek taraflı değil, kadın çıldırıyor demişsiniz ama belki de adam çıldırttı dememişsiniz, o kadın ne yaşadı da 3 yaşında bir yavruyla boşanmayı tercih etti acaba bir düşünün derim. Arkadaşınıza söyleyin, sevgilisi bir gram bile iyi biri olsaydı karısı boşamaz, o bir grama tutunur, görmezden gelir, susar otururdu, hele ki minicik bir çocuk varken.

Kadının zoru ne. Kıskanıyor herhalde. Boşandıgı eşinin parasına nasıl karısabiliyor.
Şimdi senin arkadaşın ondan ayrılsa bu adam baska manita yapsa. E kadın yine aynısını yapacak. Çocukla görüşmemek hiç çıkar yol gibi değil. Nereye kadar görüşmüyor. Yaparken iyiydi ama. İnşallah arkadasın hata yapıp bu adamı tekrar baba yapmaz

Konunun abinizle bir ilgisi yok mu?
Bence de abisini anlatıyor. ancak eski gelinleriyle ilgili açtığı her konuda haksız bulununca sanki abisinin yeni sevgilisinin yakınıymış gibi anlatmış. Bir de abisini öve öve bitirememiş beyefendi, kibar bilmem ne diye.

Zaten abisi nafakadan dolayı mırın kırın ediyordu bir de şimdi oğluyla görüşmek istemiyormuş iyi bahane olmuş ona da.

Konu sahibi eğer abini anlatıyosan babalık yapmamak için bahane bulmasın kendine. başka kadınlara para yedirmeden önce kendi çocuğunun kreş parasını ödesin. Sadece annesi yapmadı o çocuğu.

Olabilir hakikaten. Abi konusu çok tepki aldığı için arkadaş konusu açmış olma olasılığı yüksek. Adamı da övme şekline bakarsak abiden yana kullanıyorum oyumu.
Çok efendi çok kibar, harika irkek ama eski eşe kuvvetli bir sınır çekmek yerine ilk yaptığı şey çocukla görüşmemek. Ya bari bunu demeseydi Evet, burda anladım.

Çok efendi çok kibar, harika irkek ama eski eşe kuvvetli bir sınır çekmek yerine ilk yaptığı şey çocukla görüşmemek. Ya bari bunu demeseydi Evet, burda anladım.
Konu sahibindeki de nasıl bir abi aşkıymış inanılmaz. Abisi bile eski evliliğini bunun kadar kafaya takmıyodur. Günlerce milletle kavga etti küçücük çocuğun masrafı o kadar olamaz yengem fazla nafaka istiyor diye. Bıkmadan usanmadan sayfalarca tartıştı. Hala daha abisini kendi öz çocuğuyla görüşmek istemiyor diye haklı çıkarma derdinde. Gold premium görümce

Ah evet, sevgilisiyle rahat rahat yaşamak için çözümü oğluyla görüşmemekte bulan muhteşem kibar, erkek. hayatını yaşayacak sonuçta, 3 yaşındaki çocuk baba görmese de olur.

Bazen sizden korkuyorum. Kulübün istihbarat servisi gibisiniz:)))
Gene biri yakalanmış öyle mi?
Biz de saf saf öğüt veriyoruz.
Duygularım sömürülmüş hissediyorum şuvan.

Burada kariyerde zirve yapmış, çocuğu bile olmayan kadınların, sorunlu eşlerinden ayrılırken ne kadar zorlandığını, acı çektiğini görüyorum.

Bu yüzden 1 yaşındaki bebek ile boşanan kadının, bir çektiği vardır diye düşünüyorum. İstisnalar vardır ama ben bu adamın sizin yücelttiğiniz kadar mükemmel olduğunu düşünmüyorum.

Hatta bir kadın için 3 yaşındaki çocuğu görmeyi istememek falan bana çok absürt geliyor.

Bu kadar sevmesin abisini, dua yerine geçer.

Arkadaşın o erkekten uzak dursun başka erkek kalmadı mı? ya o eski eş arkadaşına bişey yaparsa?

Ah evet, sevgilisiyle rahat rahat yaşamak için çözümü oğluyla görüşmemekte bulan muhteşem kibar, erkek. hayatını yaşayacak sonuçta, 3 yaşındaki çocuk baba görmese de olur.
Şurda aklı başında 1 tane kadın ne sebeple olursa olsun çocuğunu görmeyi kesen bir adam hakkında iyimser duygulara kapılmaz. Önce yanındaki adama bakar, aynısı o yapsa razı gelir mi gelmez mi onu düşünür. Konudaki adama olan yakınlığını o kadar saklayamamış ki..

Maalesef bu tarz konular çok karışık ve can sıkıcı. Gerçekte kimin haklı olduğunu anlaması zordur. Bende boşanmış ve 2. Evliliğini çocuklu bir adamla yapmış bir kadınım. Benim eski evliliğimden çocuğum yok. Eski eşimi boşandıktan sonra ne hali varsa görsün diye arkama bakmadım hiç. Çocuğum olsaydı da hayatına girenlere aldırış etmezdim bizden uzak Allah’a yakın olsun diye. Gel gelelim eşiminde eski eşi sözlendiğimiz andan itibaren delirmiş. Ki onların ayrılığı 4 yıl olmuş. Benim avantajım ben eşimin semtinde yaşıyorum çevreyi insanları tanıyorum.yani sorup soruşturup akla karayı seçebilecek ortamım vardı. Ki eşimin az çok nasıl biri olduğunuda ilk günden anlamıştım. Bi kadın neden ayrıldığı eşinin hayatına saplanıp kalır bende hala aklım almıyor. Eşimin oğlu 15 yaşında bu zamana kadar nafakalarını ödemiş oğluyla ilgilenmiş her istrğini yapmış biri. Yaklaşık 6 ay önce kadın eşimi icraya veriyor nafakaları bugüne kadar ödemedi diyerekten. Oğlunuda tembihliyor nafaka almadı babası onunla ilgilenmedi diye. Çok can sıkıcı üzücü süreçlerden geçtik. Çok şükür ki biz haklılığımızı ispat ettik mahkemeyi kazandık. Şimdi onlar yaptığı kötülükle kaldılar. Bir kadın kendi hırsları uğruna hırs değilde kıskançlığı uğruna kendi oğluyla babasının arasını açtı. Yani bu adamla evlilik düşünüyorsa her ihtimali göze almalı. Adam haklı olmuş olsa bile evliliği boyunca eski eş hep huzursuzluk çıkaracaktır. Ki çocuklarıda çok küçük babasını kendisi gelip görebilecek bir yaştada değil.

Arkadaşlar kadının abili konusunu nasil hatirlamissiniz valla helal size yorumlarda görünce girip okudum, kesinlikle bu konuda da abisinden bahsediyor ama arkadaşım sen buradaki kadınları ne sanıyorsun hemen ortaya çıkar durum kurgu çok belli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…