- Konu Sahibi burcumsu12
-
Adam sinir cizseydi. Çocukla telefonda konuşmasın kapidan alıp kapina bıraksın. Muhatap olmasın. Adam da sevgilisi de heryerden engellesinÖncelikle ben evliyim buraya üye olmayan bir arkadaşım için yazıyorum. Aranızda çocuğu olan erkeklerle birlikte olmuş olanlar vardır. Yazdıklarınızı okuyacak.
Öncelikle arkadaşımla sevgilisinin arası çok iyi. Hatta uzun süredir hayatında kimse yoktu. Adam beyefendiliği kibarlığı ile çok etkilmiş. İlk defa kariyeri bile denk biri çıktı karşısına. Hep manipüle edilmişti ilişkilerinde. Ben bile onu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum.
Arkadaşım bir kere boşandı çocuğu yok. Adamın Eski evliliği biteli iki yıl olmuş. Eski evliliğinden bir oğlu var. 3 yaşında. Onunla görüşüyor ama gelgelelim sanırım ilk defa hayatına ciddi bir ilişki almış ki çocuğun annesi delirmiş. Adam Arkadaşımla sosyal medyaya foto atınca hemen bir fake hesap açmış ve arkadaşıma adamın evlilik sırasında yaptığı kötülükleri anlatıp uzak dur ondan demiş. Arkadaşım sevgilisine anlattı. "İlişkimizi bozmak için yalan söylüyor benim yeniden bir ilişkim olamyacak mı bu hayatta o kadının yalanları yüzünden" diyor. Adam, bir gün arkadaşımın evinden çocukla görüntülü konuşuyor. Yabancı bir evi arka plandan gören kadın küfürler saydırmaya başlıyor. Elin o... larına çocuğumun parasını yediriyorsun diye. Adam kapatıyor hemen. Anlattığına göre başka zamanlarda da bunu yapmaya başlamış her aradığında . Çocuğa teşefonu vermeden önce babalığı hakkında sayıp sövmeye başlanış ilerleyen günlerde de. Bir de son olay arkadaşımın doğum gününü kutluyorlarmış. Kadın alelacele aramış yetiş gel çocuk kötü durumda diye. Adam Kutlamayı bırakıp kalkıp gitmiş bir bakmış çocuğun hiçbir şeyi yok hatta uyuyor. Kadın sosyal medyada stalklayarak dığum gününü öğrendi büyük ihtimalle. O... lara para yedirmene göz yumamazdım oğlum var benm demiş. Şimdi adam kendi hayatını kurabilmek için oğlu ile görüşmek istemiyor bu kadın hayatını mahvedecek korkusu ile. Sorumuz şu oğlundan vazgeçen adamdan hayır gelmez mi yoksa haklı mı?
Anlaşmalı olduğu için kanıtlar vs olmuyormuş. Kadının attığı mesajlarda şiddet vs vardı diyormuş. Adam da ben şiddet gösteren biri olsaydım arkasına bakarak kaçar böyle mesajları da atamazdı diyor.Boşanma dilekceseni görmüşmu arkadaşınız cok beyefendi kişinin. Biz ne beyfendiler gördük. Ortada küçük cocuk var büyük olsa yine idare ettirilir . lakin küçük çocuğa kimse gözardı edemez ihtiyaci var anne babaya her ne kadar ayri olsada babasi .kadin her seferinde cocugu kullanacaksa arkdasiniz işi var .3 5 sene stres eder arkdssinizi yilarina olur adam tam duzeni kuramamis.
Hahahaah tipe bak... Oğlundan vazgececekmis kendi hayatını yaşamak için.Şimdi adam kendi hayatını kurabilmek için oğlu ile görüşmek istemiyor bu kadın hayatını mahvedecek korkusu ile.
Bence 1 yasinda bosanacak kdr neyin anlasmasi bilemedim. cocuk icin kac kisi bosanmiyor burda kac konu okuduk .arkdsinizin yillarina olan olur cok kaptirmasin kendiniAnlaşmalı olduğu için kanıtlar vs olmuyormuş. Kadının attığı mesajlarda şiddet vs vardı diyormuş. Adam da ben şiddet gösteren biri olsaydım arkasına bakarak kaçar böyle mesajları da atamazdı diyor.
Yengenin barışmayı kabul etmemesi çok normal değil mi?Cidden abime benziyomuş olay inanın o deil o elinden gelse yengemle barışacak kadın kabul etmiyor aghsjdkd
Ne oluyor biliyor musunuz? Erkekler çocuğunun annesini kolayca bırakmak istemiyor. Net sınırı çekse, herşeyi bitirse, aralarında tek bağ çocuk kalsa bu sefer kadın gidecek birini bulacak. Beyefendi dayanamayacak kendi bekarken eski karısını biri ile görmeye. Bi de çocuğunun anası ya hani, kutsal varlık, kendinden başkası bişe yapamaz töbe töbe. Adam düşünüyor, ya birini bulursam bulurum bulamazsam iyi kötü çocuğumun anası var. Dursun bi köşede. Adam birini bulunca o köşedeki durduğu yerde durmuyor işte. :) Kadınlarda da çok gördüğüm birşey var, beni bi gün güldürmedi, şimdi elin kadınının önüne serecek her şeyi. Benim ömrümü yedi, öylece gidip mutlu olacak. Öyle.Cook benzer şeyler yaşamış biri olarak yazıyorum,olay kurgu mu değil mi bilemem ama gerçekse umarım arkadaşınız yazdıklarımı okur.
Benim de 2.evliliğim ve eşimin ilk evliliğinden bir kızı vardi,onlar boşandıktan 6 yıl sonra falan evlendik,öncesinde hiç tanımıyordum bile ama biz evlendikten sonra hatta nişanlılık döneminde başladı eski eşin hayatımızı zehir etmesi.. evet elinde küçücük çocukla boşanmış kimbilir neler yaşadı bilemem ama o kadar çekmişse kurtuldum diye sevinir normal biri,gitsin kiminle ne yaparsa yapsın der kalkıp huzursuzluk çıkarmak için uğraşmaz bence..
Simdiki durumumu söylüyorum,eşimle ayrıyız.. eski eşin yaptıkları ve ister istemez eşimle yaşanan sorunlar da eklenince evimi terk ettim ve şimdi 2.evliliğim de bitiyor...
Yukardaki yorumlarda dendiği gibi adamın en büyük hatası eski eşe net sınır çekmemiş olması,benim esim de zamaninda sınırlarini çekmemiş ve evlenince bunun sorunlarını yaşadık. Ve ne olursa olsun tekrar hayat kurcam diye çocuğundan vazgecen birine güvenmezdim ben olsam. Arkadaşınız için hayırlısı olsun
Ya oğlunun ne suçu günahı var üç yaşında bebek daha . Tek çözüm bu mu yani ?Öncelikle ben evliyim buraya üye olmayan bir arkadaşım için yazıyorum. Aranızda çocuğu olan erkeklerle birlikte olmuş olanlar vardır. Yazdıklarınızı okuyacak.
Öncelikle arkadaşımla sevgilisinin arası çok iyi. Hatta uzun süredir hayatında kimse yoktu. Adam beyefendiliği kibarlığı ile çok etkilmiş. İlk defa kariyeri bile denk biri çıktı karşısına. Hep manipüle edilmişti ilişkilerinde. Ben bile onu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum.
Arkadaşım bir kere boşandı çocuğu yok. Adamın Eski evliliği biteli iki yıl olmuş. Eski evliliğinden bir oğlu var. 3 yaşında. Onunla görüşüyor ama gelgelelim sanırım ilk defa hayatına ciddi bir ilişki almış ki çocuğun annesi delirmiş. Adam Arkadaşımla sosyal medyaya foto atınca hemen bir fake hesap açmış ve arkadaşıma adamın evlilik sırasında yaptığı kötülükleri anlatıp uzak dur ondan demiş. Arkadaşım sevgilisine anlattı. "İlişkimizi bozmak için yalan söylüyor benim yeniden bir ilişkim olamyacak mı bu hayatta o kadının yalanları yüzünden" diyor. Adam, bir gün arkadaşımın evinden çocukla görüntülü konuşuyor. Yabancı bir evi arka plandan gören kadın küfürler saydırmaya başlıyor. Elin o... larına çocuğumun parasını yediriyorsun diye. Adam kapatıyor hemen. Anlattığına göre başka zamanlarda da bunu yapmaya başlamış her aradığında . Çocuğa teşefonu vermeden önce babalığı hakkında sayıp sövmeye başlanış ilerleyen günlerde de. Bir de son olay arkadaşımın doğum gününü kutluyorlarmış. Kadın alelacele aramış yetiş gel çocuk kötü durumda diye. Adam Kutlamayı bırakıp kalkıp gitmiş bir bakmış çocuğun hiçbir şeyi yok hatta uyuyor. Kadın sosyal medyada stalklayarak dığum gününü öğrendi büyük ihtimalle. O... lara para yedirmene göz yumamazdım oğlum var benm demiş. Şimdi adam kendi hayatını kurabilmek için oğlu ile görüşmek istemiyor bu kadın hayatını mahvedecek korkusu ile. Sorumuz şu oğlundan vazgeçen adamdan hayır gelmez mi yoksa haklı mı?
Kadın foyalarini iyice ortaya çıkarmasın diye çocuğunu bile gözden çıkarmış adam yahu "arkadaşınız" görmek istemiyor herhalde bu çok kibar beyin ne kadar k.ypak biri olduğunu. Çocuğunu girmemesini iyi birşey sanacak zihniyetteyse ayrı tabi. Bazi kadınlar eşim benim için çocuğundan vazgeçti diyerek övünecek kadar zavallı olabiliyorlar çünkü.Anlaşmalı olduğu için kanıtlar vs olmuyormuş. Kadının attığı mesajlarda şiddet vs vardı diyormuş. Adam da ben şiddet gösteren biri olsaydım arkasına bakarak kaçar böyle mesajları da atamazdı diyor.
Öncelikle ben evliyim buraya üye olmayan bir arkadaşım için yazıyorum. Aranızda çocuğu olan erkeklerle birlikte olmuş olanlar vardır. Yazdıklarınızı okuyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?