Çocuklu biriyle sorun

Şahsen benim de en büyük şüphem aldatma üzerine. O yuzden de adamın başkasıyla olmasına tahammül edemiyor hâlâ intikam peşinde olması bundan. Kadınlar her şeyi unutuyor ama ihaneti kaldıramıyor

O kadar harika erkek ama karısı küçücük bebesiyle onsuz hayatta debelenmeyi tercih etmiş..
Tuhaf!
Adamın anlattığına göre Ayrılan zaten kadın değilmiş ayrılırken bile peşini bırakmamış istediği maddiyatı anca anlaşmalıyla alabileceğini anlayınca mecburiyetten kabul etmiş ayrılmalarına rağmen de böyle peşini bırakmıyormuş

Ortada minicik bir bebek varken ayrılmak.. gerçekten bir anne için çok üzücü.boyle bir adam kendinin iyi bir insan olduguni nasil iddia edebilir.ve bir kadın böyle bir adama nasıl inanır?

Ortada minicik bir bebek varken ayrılmak.. gerçekten bir anne için çok üzücü.boyle bir adam kendinin iyi bir insan olduguni nasil iddia edebilir.ve bir kadın böyle bir adama nasıl inanır?
Bu konu için demiyorum ama ben çocukları küçük de olsa huzursuz ortamda büyütmelerindense insanların ayrılmalarını savunanlardanım. Çocuk küçük ayrılmış diye kimseye kötü demem kadın erkek fark etmesizin açıkçası

Huzursuz bir ortamda büyümesindense yol yakınken ayrılmayı doğru bulanlardanim ben de sizin gibi. Demek istediğim arkadaşınız bu adama nasıl inanabilr.hic tereddütsüz reddetmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…