- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevdiksevdalandik
-
:)))))))))))Bilincin yerinde.
O yüzden yaşadığın veya yaşayacağın herşey müstehak.
O kızıdır istediği kadar sömürür seni ilgilendirmez.
Evlenirsen illaki zorluk olur.
Ha iyi yönü olarak onun kızıyla kanka olup aynı kıyafetleri giyip makyaj malzemesi kavgası yapabilirsiniz zevkli olur renk gelir hayatınıza.
Hay ağzına sağlık. Diyeceklerimin hepsini demişsinGençsin güzelsin çocuklu adamla ne işin var
Adam 15 yaş büyük ona mı bakayım
Boyunca çocuğu olmasına mı
Öğrenci halinle senden para yemeye utanmamasına mı
Kızından 5 yaş büyük olmana mı
Çalış tabi de yaşıtların maaşlarıyla gezip tozarken sen bu 5 para etmez herifi beslediğin yetmiyormuş gibi kızını da besleme lütfen
Kızı babasını ziyaret eder etmez senin meselen değil sen kendi derdine yan
Senin anan baban yok mu bu saçmalığa ne diyorlar???! 19luk kızlarının 30+ adamla takılma akılsızlığına ne diyorlar? Para için takılsan bir nebze anlardım da böylesi saf enayilik oluyor!
iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?
Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)
Konu erkek arkadaşımın yaşının bana uygun olup olmaması değil fakat uğraşmışsınız,yazmışsınız sağolun:) Ben sadece çocuklu biriyle evlenmek ne gibi sonuçlar doğurur onu sormak istemiştim
iyi akşamlar, önceki konumda belirtmiştim sevgilimle 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz ben 21e girdim o da 35 yaşında.. Seviyoruz,saygı duyuyoruz çok şükür bir sorunumuz yok ilişkimizle alakalı
AMA
Sevgilim daha önce evlenip ayrılmış 16 yaşında bi kızı var, eşinden ilk ayrıldığında tazminat vs derken çok borçlanmış o yüzden durumu kötüydü biz tanıştığımızda da ben öğrenci halimle hep ona destek çıktım. Maddiyatında hiç gözüm olmadı. Bunları anlattım çünkü konuyla alakalı.
Şimdi sevgilimin kızı kolejde okuyor,sevgilimde memur aldığı maaş belli,nafakasını yatıyor kızın annesi arayıp alınacak listesi yapıyor ekstra harcama yapıyor hemen tepki göstermeyin benim gözüm Yok bunlarda ailem bana yapıyor her şeyi ama evlenmeyi düşünüyoruz ve kızı sadece para için arıyor bunu sevgilimde söylüyor ama karşı da koyamıyor.
Bana da evlendiğimizde çalışırsın daha lüks yaşarız falan diyor. Çalışırım zaten üniversiteyi boşuna okumuyorum zaten fakat bu kız evlendiğimizde daha büyük sorunlar masraflar çıkartabilir mi?
Not:sevgilimin 1haftadır ayağı kırık temizliğinden yemeğine hiç yük etmeden her şeyini yaptım ama kızı beni bilmediği halde "babam yalnızdır" diyip gitmedi yanına. Bayramda falan da karşı apt.daki arkadaşına geldiğinde uğruyor babasına(beni bilmiyor)
Konu erkek arkadaşımın yaşının bana uygun olup olmaması değil fakat uğraşmışsınız,yazmışsınız sağolun:) Ben sadece çocuklu biriyle evlenmek ne gibi sonuçlar doğurur onu sormak istemiştim
lafa söze gelince çok özgürlükçüyüz, çok saygılıyız, tercihlere, yaşam tarzına saygı duyarız.
ama pratiğe gelince nedense hiç kimse öyle değil.
kızını, parasını, çalışmasını istemesini falan bilemem de, yaşından size ne yahu? azıcık insanların tercihlerine saygılı olmayı öğrenin.
kız reşit mi? evet. kız zorla mı verilmiş bu adama? hayır. kız mutsuz mu? hayır. kızın eğitim hayatı, kariyeri bu ilişkiden olumsuz etkileniyor mu? hayır.
ikisini de hayatından, tercihinden memnun mu? evet.
adam evli olduğu halde mi bu kızla birlikte? hayır. ortada bir aldatma söz konusu veya kanunen yasak ilişki var mı? hayır.
eee size ne bu durumda? biraz saygı.
bence eski eşinin çocuğu o kadar büyük olmasa yine sorun olmazdı ama şu süreçte sürekli önlerine taş koyacak gibi üstelik adam söylemiyor. adamda öyle düşünüyor gibi sanki.Canım.Tabiki yaş onemli dgl anlaşıyor olduktan sonra.ama evliliği düşünüyorsan çocuklu biriyle hayatını en büyük hatasını yapmış olursun.Bak şimdiden seni rahatsız eden durumlar oluyor bile evlenince nasıl olmasin.bir çocuk var ortada ve onun sorumlulukları var.kaldirabilecekmisin evlilik baslibasina sorumluluk zaten.benim arkadaşım var o da eşinin ikinci evliliği ve adamın bir kızı var.bu arkadas da herşeyi kabul Edip anlaşıp evlenmişler.aralarindaki yaş aynı sizin gibi fakat arkadaşım şu an da 8 yaşındaki çocukla rakip gibi ve çocuk için adamın eski eşiyle görüşmesi de ayrı bir sorun.o da eşini seviyor fakat.cocugun sorunları ilişkilerini çok yıpratıyor.bu senin için bir fikir olabilir belki
Ama konu sahibinin bu konuda tavsiyeye ihtiyacı varmış gibi durmuyor :)Tabii ki de herkesin hayatına kimse karışamaz
Burda yazan hanımlar konu sahibinden yaşca büyük evlilik/ler yapmış, belki boşanmış çocuklu vs. hayat tecrübesi olan insanlar ve tavsiye veriyorlar.
Ama amerikayı yeniden keşfetmek istiyorsa buyursun tabii.
Hislerime tercüman olmuşşunuz. Ben sizinkilere ek olarak şuna da takıldım: adam 35 yaşında kızı 16. Nerden baksanız 18 yaşında evlenmiş, 1960 larda filan olsa anlarım da 2000 senesinde 18 yaşında damat olmuş bir erkek.. neresinden baksam tuhafıma gidiyor.. nasıl bir evlilikti acaba?Gençsin güzelsin çocuklu adamla ne işin var
Adam 15 yaş büyük ona mı bakayım
Boyunca çocuğu olmasına mı
Öğrenci halinle senden para yemeye utanmamasına mı
Kızından 5 yaş büyük olmana mı
Çalış tabi de yaşıtların maaşlarıyla gezip tozarken sen bu 5 para etmez herifi beslediğin yetmiyormuş gibi kızını da besleme lütfen
Kızı babasını ziyaret eder etmez senin meselen değil sen kendi derdine yan
Senin anan baban yok mu bu saçmalığa ne diyorlar???! 19luk kızlarının 30+ adamla takılma akılsızlığına ne diyorlar? Para için takılsan bir nebze anlardım da böylesi saf enayilik oluyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?