Çocuklu sevgili krizi..

Sevgilim sık sık kızını arar,buluşma ayarlar kızı gelmez. Elbette bilmediklerim olabilir lakin benim sorduğum soru başkaydı,eleştiriler çok başka. Teşekkür ederim

Peliiiiinnnn yapma boyle seyler neyse 36 ziyaretci ben kaciyimda gelenlere yer acilsin

Bence bu adamla evlilik için fazla heveslenme. Düşün bakalım, bu adam seninle niye evlensin? Yaşıtı değilsin, adamın zaten bir kere dili yanmış, sonunda bir evladı var. 2 senedir birliktesiniz, daha kızının senden haberi bile yok. Kız aniden eve gelecek olsa kimbilir nereye saklanacaksın görünmemek için. Babası isteyecek " aman seni görmesin şimdi" diyecek. Zaten birlikte karı koca hayatı yaşıyorsunuz da. Hayat böyle de güzel ona, niye evlensin? Yahu 2 senedir aynı evdesiniz, seni kızına tanıştıracak kadar bile ciddiye almamış, ya da çocuğundan 5 yaş büyük bir kızla birlikte diye utanıyor. Evlenmeye niyeti yoktur onun. Buraya yazıyorum.

Seni anlıyorum fakat sen anlamiyorsun.
Canım bak sen evet ilişkiyi yaşı uygun mu değilmi sormamissin. Bu yorumları da zaten öyle onemsemedigin belli.
Fakat acı bır gerçek ki herkes ileriyi görüp sadece buna odaklı yorum yapıyor. O yüzden herkes senin yanlışıni söylüyor.
Hiç tanımadığın insanlar seni koruyor bildiğin ama sen hala bunları sormamistim diyorsun. Ve gözün kör olmuş ne acı ki.
Madem öyle sorduğun sorunun cevabını da vereyim :
Bu kız sana ilerde çok sıkıntı olacak. Çünkü sen bekarsin ve evlilik nedir bilmiyorsun. Evlenmiş ayrılmış hayatın ne olduğunu iyi bilen biriyle bırlikte olup mutluluk bekleme.
Önçelik sen değil hep kızı olacak.
Ve bu sürekli senin için sıkıntı yaratacak.
Olsun ben anlayışlı davranirim desen bile olmayacak. Ayrıl

Peliiiiinnnn yapma boyle seyler neyse 36 ziyaretci ben kaciyimda gelenlere yer acilsin

Yaaa kiskandin dimi hadi itiraf et
Cekemiyorsunuz şu genc kizlarin olgun erkeklerle muhtesem aşklarını, hemen bi camur atamalar hemen bi olmazlar filan
Benim de yas 35 kocayi bosasam ben de 20 lik alırım napicam yaşıtimi alip, genc alirim istediğim gibi buyuturum yaslilikta da bakar bana ohhh misss

hiçbir yönden denk olduğunuzu düşünmüyorum ve kızının masraflarını karşılamak zorunda öyle ya da böyle bunu çocuk sahibi olmadan önce düşünecekti bu durum seni rahatsız ediyorsa aklın yolu bir kendi dengini bulursun olur biter

Adam memur muş. 4000 lira maaşı var, üstelik boşanmış, bir kızı var ve 15 yaş büyük. Kıza sen çalışınca lüks yaşarız falan diyor. Bütün genç kızların hayalidir bu eminim.

Benim erkek arkadaşım 30 yaşında, onun da eski evliliğinden 6 yaşında bir kızı var maşallah çok tatlı bir kızdır ancak sorunlar illaki oluyor, babasına trip atıyor, bazen cevap vermiyor, bazen de çok seviyor hiç yanından ayrılmıyor. Evladı sonuçta tabiki sorunlar olacak hele bir de boşanmış anne baba var ortada. Ki evlilikler öyle güllük gülüstanlık bitmiyor sonuçta biliyorsunuz, kırgınlıklar kızgınlıklar kalıyor geride. Ee bir de insanların hayatına yeni birileri giriyor doğal olarak bu çocuklara da yansıyor. Zor ve hassas dengeler. Erkek arkadaşım da boşanırken ev almış, nafaka da ödüyor, kızını koleje de gönderiyor, hatta eski eşi çalışmıyor maddi anlamda sıkıştığında ona da herzaman koşar. Olması gereken de budur. Herşeylerini tabiki karşılamak zorunda hem de ömür boyunca böyle olacak. Aksine ilgilenmese zaten öyle adamın vicdanından süphe ederim, güvenmem. Ben de erkek arkadaşımı çok seviyorum ancak samimi olarak düşüncem budur. Zorlukların farkında olun. 16 yaşında bir kız çocuğu, ergenlik sıkıntıları, boşanmış anne baba vs bunlar tabiki sorunlar yaratır. Aramasa da sorunlar olsa da babası herzaman nazını çekmeli ve ilgilenmeli. O çocuk daha bir yetişkin gibi davranmasını bekleyemeyiz ki..Bunları bilip ona göre hareket edin, o adamın bir kızı var ve bu bağ hiçbir zaman kopamaz kopmamalı. O kız daha üniversite okuyacak, evlenecek vs tabiki babası destek olacak. Bin kere de yeniden evlense çocuklarınız da olsa bu böyledir. Bu durumdaki bir erkek mecburen tüm bunları düşünerek hareket etmeli, hesabını iyi yapmalı. Madem bu adamı sevmişsiniz iyisiyle kötüsüyle benimseyip hareket etmeniz gerekiyor. Burda bir öncelik sıralaması maalesef yapılamaz, yapılacaksa da herkesin yavrusu öncelikli olmalı bence. Yani bir adam kızı varsa bundan sonraki hayatını ona göre planlamalı. Onun kızı da sizin hayatınıza dahil olacak aksini düşünmek gerçekçi olmaz. Tüm bunlar sizin evlenmeden önce çift olarak düşünüp planlamanız gereken şeyler. Ancak çocuğundan ve eski eşinden bağımsız olacağınızı düşünmeniz büyük bir yanılgı olur. Bunların hepsini hesaba katın. Neye nereye kadar katlanabilirsiniz, bu evliliğe gerçekten hazır mısınız bunları iyice düşünün, acele etmeyin. En kısa zamanda da kızıyla tanışın. Mutluluklar, bol şans..

Çocuklu biriyle evlenmek zor diye genellenemez. Ama anlattığınız gibi bir çocuksu zorluk çıkar tabiki. Evlendiginde kendine haksızlık yapıldığını hissedebilirsiniz. Su an duygusal düşünüyorsun. Bu adam senin için uygun değil. Dışardan bakınca çok net belli oluyor. Anlattığın kadarıyla bile

Adam memur muş. 4000 lira maaşı var, üstelik boşanmış, bir kızı var ve 15 yaş büyük. Kıza sen çalışınca lüks yaşarız falan diyor. Bütün genç kızların hayalidir bu eminim.

Yaaa daha ne olsun ama herkesin ufak tefek kusurları olur, hem 15 yas nedir ki, insan 15 yas farki olan biriyle de anlasabilir. benim de babamla aramda biraz daha fazla yaş farki var gayet iyi anlasiyoruz mesela

Daha gözle görünür problemler varken o detaya girmeye gerek görmedim bile. Ayrıca 1 bucuk senedir birlikte , kriz olduğunu yeni farketmiş

Bilincin yerinde.
O yüzden yaşadığın veya yaşayacağın herşey müstehak.
O kızıdır istediği kadar sömürür seni ilgilendirmez.
Evlenirsen illaki zorluk olur.
Ha iyi yönü olarak onun kızıyla kanka olup aynı kıyafetleri giyip makyaj malzemesi kavgası yapabilirsiniz zevkli olur renk gelir hayatınıza.

Diğer konuları geciyorum herkes yaş vs ile ilgili cok sey yazmis zaten. Ben de diyorum ki o onun kızı canim. Ister arar ister aramaz babasını ama dunyaya getirmeyi bildiyse kızına bakmak zorunda. Kizinin para meselesini kafaya takacaksan devam etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…