- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
- Konu Sahibi sevdiksevdalandik
-
Sevgilim sık sık kızını arar,buluşma ayarlar kızı gelmez. Elbette bilmediklerim olabilir lakin benim sorduğum soru başkaydı,eleştiriler çok başka. Teşekkür ederimKonuyu görünce yazmadan edemedim, ben de 16 yaşındayım anne ve babam ayrı. Babamla çok görüşmüyoruz öyle acayip bir baba kız ilişkimiz de yok bilmediğimi sandığı bir sevgilisi bile var. Babam masraflarımı bir şekilde ödemeye çalışıyor, ödemeli de. Ben de onu her zaman aramam ve sormam ama o benim babam nafaka dışında da bana özel harcamalar yapmalı. Bu arada ben de bakıldığı zaman sadece para istemek için arıyormuş gibi duruyorum. Bu sevgiliniz ve kızının arasındaki ilişkiye bağlı.
Peliiiiinnnn yapma boyle seylerKiz baya buyukmus surda kac sene var okulu biter kendi hayatini kurar, hic sorun etmeyin, bikac yillik fedakarliktan kacmak icin bir ömür mutlulugu kacirmayin, sevgiliniz her genc kizin hayalindeki ideal eş adayi, olumsuz yorum yapanlar kiskaniyor bence
Eleştiriye açıklık değil olay,lütfen konuyu tekrar okuyun. Ben ilişkimde mutlu olur mu,yaşımız uygun mu diye sormadım. O yüzden de verdiğim tepkinin uygun olduğunu düşünüyorum kırıcı olanlar var çünkü aralarda dikkat ettiyseniz.. teşekkür ederim
Peliiiiinnnn yapma boyle seylerneyse 36 ziyaretci ben kaciyimda gelenlere yer acilsin
Kiz baya buyukmus surda kac sene var okulu biter kendi hayatini kurar, hic sorun etmeyin, bikac yillik fedakarliktan kacmak icin bir ömür mutlulugu kacirmayin, sevgiliniz her genc kizin hayalindeki ideal eş adayi, olumsuz yorum yapanlar kiskaniyor bence
Katılıyorum. ..Sizin daha cok konunuzu okuruz gibi
Adam memur muş. 4000 lira maaşı var, üstelik boşanmış, bir kızı var ve 15 yaş büyük. Kıza sen çalışınca lüks yaşarız falan diyor. Bütün genç kızların hayalidir bu eminim.
Daha gözle görünür problemler varken o detaya girmeye gerek görmedim bile. Ayrıca 1 bucuk senedir birlikte , kriz olduğunu yeni farketmişDahada fazla bence yazmaya cekinmis olabilir 35 yasinda adamin 16 yasinda kizi olmasi icin 1 yilda hamilelik kat 18 yasinda evlenip 19 da baba olmasi lazim kadinda olagan bir yasta erkekte zor rastlaniyor dogu degilse
konu sagibi evet ne yasin ne basin ne adam ne cocuk yurumez yazik etme kendine
Herkes anladi konuyu.. sakin olllYa hemen 35 yaşındaki adamı amca yerine koymak neyin kafası ben anlamıyorum. Konu sahibinin durumu hoş olmayabilir ama arada 15 yaş var diye de amca vs. denmez. Konu adamın yaşı değil konu bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?