Ailenizle görüşmeme sebebinizi bilmiyor mu eşiniz? Böyle şeyler bence eşlerle, hayatı paylaştığımız aşık olduğumuz insanla paylaşılabilir olmalı bence. Ben dizimi vurduğumda da , canımı sıkıp ağlatan bişey olduğunda da ilk ona gidip hatta bazen çocuk gibi kucağına oturup anlatıyorum. Neden böyle bir sır olabilir diye adamın içinde kalmasın bence. Detaylarını anlatmayın istemiyorsanız, böyle böyle bir şey geldi başıma ailem arkamda durmadı diye genel bir anlatımı hak ediyor benceMerhaba ,
Çocukken başıma gelen taciz olayını kocanın bilmesi ne kadar doğru sizce.
Ben 7 yaşlarındayken olan bu olayı o zamanlar anneme güvenmediğim ve korktugum için söyleyememiştim ama 35 yaşından sonra söyledim beni her zaman yok sayarak büyütmeyi tercih eden bu insanlar yine beni yok saydılar ve artık benimle görüşmüyorlar.Barışmak istediler sonradan ama bu konu hakkında nötür kalıp bana yalancı dedikleri için barışmadım zaten en ruhumu karartan şeyde kimsenin benim arkamda durmamasıydı, Dün bir sebepten eşimle muhabbet baya ileri gitti onlarla neden barışmadıgımı bir türlü anlamıyordu bunları bilmesi sizce doğru mu ? Benim yanımda duruyor ama yine de içime sinmedi bilmese daha mı iyiydi.
Eşim mükemmel bir insan , gözümün içine bakıyor o ve çocuklarım olmasa ayakta duramazdımEşinizin nasil biri olduğuna bağlı
Eşinizin tepkisi nasıl oldu?Artık biliyor , dünden beri ama doğru mu yaptım bilmiyorum, hayatımda hiç kimse yok , ciddi güven sorunum var ,çok yalnızim, arkadaşım yok yani 3 kişi var ama ben insanları sevemiyorum, yanlız olmaktan şikayetçi, yalnızlıği tercih eden biriyim yorumlarınız kıymetli bu yüzden teşekkür ederim
İşte bence duyduğunuz şeyler sizi teselliden çok kişisel intikama dönüşüyor. Şu an duymak istediklerinizin bunlar olduğunu sanmıyorum.Ben bunu neden şimdi ögreniyorum, senin ailen ne kadar toksit insanlar , nasil susarlar belki ilerde barışırsınız diye umuyordum ama artık mümkün değil gb.
Merhaba ,
Ben 7 yaşlarındayken olan bu olayı o zamanlar anneme güvenmediğim ve korktugum için söyleyememiştim ama 35 yaşından sonra söyledim beni her zaman yok sayarak büyütmeyi tercih eden bu insanlar yine beni yok saydılar ve artık benimle görüşmüyorlar.Barışmak istediler sonradan ama bu konu hakkında nötür kalıp bana yalancı dedikleri için barışmadım zaten en ruhumu karartan şeyde kimsenin benim arkamda durmamasıydı, Dün bir sebepten eşimle muhabbet baya ileri gitti onlarla neden barışmadıgımı bir türlü anlamıyordu bunları bilmesi sizce doğru mu ? Benim yanımda duruyor ama yine de içime sinmedi bilmese daha mı iyiydi.
Bence öyle değil ya muhtemelen eşi barışması gerektiğini düşünerek konuyu açıyordu ama sebebi öğrenince üstüne gitmeyecektir artık.İşte bence duyduğunuz şeyler sizi teselliden çok kişisel intikama dönüşüyor. Şu an duymak istediklerinizin bunlar olduğunu sanmıyorum.
Bilemiyorum açıkçası ben arkadaşımızın önce anlaşılmak istediğine inanıyorum. Kendi düşüncelerimle bakıyorum elbette ama sanırım ben önce şefkatle, anlayışla yaklaşılmasını beklerdim. Haklı olduğumu söylemesi benim için çok önemli. Görüşmeme kararıma saygı duyması da elbette aynı şekilde. Ama bundan sonra ailemle ilişkimi nasıl sürdüreceğimi ya da ne yapmam gerektiğini söylemesi bana doğru gelmiyor. Artık mümkün değil diyerek kestirip atmak ya da kişiyi ailesine karşı yükseltmek bana göre yanlış. Eşim de geçmişinde ailesinin yaptığı haksızlıkları bazen anlatır ama ben onu yükseltmek yerine anlamayı, yanında olmayı tercih ediyorum. Ne kadar destek isterse o kadar yanındayım. Ama ilişkiyi ne şekilde sürdüreceğine dair bir yorum yapmak yönlendirmeye ve bazen zorlamaya girer benim gözümde. Üstelik konu gerçekten çok hassas. Uzman birinden yardım almak daha çok fayda sağlayacaktır. Bir eşin üzerine düşen en büyük görevin bu olduğuna inanıyorum.Bence öyle değil ya muhtemelen eşi barışması gerektiğini düşünerek konuyu açıyordu ama sebebi öğrenince üstüne gitmeyecektir artık.
Ben eşimle tanıştığımız zaman kısa bir süre sonra anlatmıştım. Bence bilmesi iyi bir şey bu zamana kadar bu yükü neden hep kendiniz taşıdınızMerhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?