çocukluk ,yalnızlık,eşim

Bunun cevabi herkese gore farkli. En onemli olan sizin hisleriniz. Dogru, yanlis yok. Sizin dogrunuz, yanlisiniz var. icinizden nasil geliyorsa oyle davranin. Kendinizi hic bir seye zorunlu ya da mahcup hissetmeyin.
 
Evet hayatta, hatta söylediğim kulagina gidince karısi ve kendi beni aradı açmadım telefonu, bunu yapamam ne diyeceğim sapık, şuursuz bir kişi ile sağlıkli bir dialog kurulabilir mi ?
 
Dilim varmadıgı için taciz yazdım aslında tecavüz
 
Karsinizdaki insana bagli vallaha. Bizim yengelerden bir tanesi cocuklukta/ergenlikte tecavüze ugramis aile icinde. Bunu esine evlenmeden önce de anlatmis. Ama sonra evliliklerinde problemler olunca bu durumu yüzüne vurdu esi. Ve ailede de duyuldu ve konusuldu. Bunun kavgasini da yaptim, cünkü bazi söylenenler bana göre insanliga sigmuyordu. Bu durumu göz önünde bulundursam gönül rahatligi ile anlatin diyemem. Esinizin tutumuna bagli.
 
Dilim varmadıgı için taciz yazdım aslında tecavüz
Ne... Ve aileniz arkanizda durmadi mi... Allah kahretsin. Soylemekle iyi yapmissiniz, bu saklanacak bir sey degil esten. Siz bunu duyurdugunuzda sadece kendiniz icin ayaga kalkip haykirmiyorsunuz, butun kadinlar icin, sizinle benzer seyler yasayip susturulan butun kiz kardesleriniz icin ayaga kalkiyorsunuz. Herkes duysun bence, sakincasi yok.
 

Şikayet etmeyi düşünmez misiniz? Yani yaptıkları yanına kalmamalı asla. Bir avukatla görüşün bence , geçmişe dönük dava açılabiliyor mu bir bakın.

Onun dışında bence artık yalnız kalmayınBurda gayet insanlara güvenip derdinizi anlattınız, sosyal hayatta belki bu kadar içinizdeki bir konuyu konuşamasanız da vakit geçirip arkadaşlık edecek birileri eminim vardır. Evet erkeklerin çoğu berbat:) ama kadınların arasında düzgü ve güvenilir olanı çok. Böyle bir fikrim var bence kadın arkadaş bakının
 
Dilim varmadıgı için taciz yazdım aslında tecavüz
Cok uzgunum gercekten cok uzgunum. Annenizle ailenizle gorusmeyin. Ozellikle anneniz o donem degisen tavirlarinizi farketmistir. Yoksaymalari bile cok can acıtıcı. Icinizi esinize acmanizdan daha normal birsey yok lutfen artik bu konuda kendinizi kotu hissetmeyin. Esinizle size bir omur boyu mutluluklar diliyorum.
 
Çok teşekkür ederim .
 
7 yaşında olan bir şeyi ispatla derler, ispatlamam mümkün değil , bu mücadele beni yıpratır ve yorar 42 yaşındayım buna değmez, ilahi adalete kaldı işim,nasihatlarınız çok haklı teşekkür ederim ama arkadaşĺıklarım uzun ömürlü olmuyor,beceremiyorum
 
Bence öyle değil ya muhtemelen eşi barışması gerektiğini düşünerek konuyu açıyordu ama sebebi öğrenince üstüne gitmeyecektir artık.
Şimdi beni terapiste ikna etmeye çalışıyor , şimdi gözümde her şey daha netleşti bazı tavırlarını anlamiyordum diyor , aynen dediginiz gibi
 
Şimdi beni terapiste ikna etmeye çalışıyor , şimdi gözümde her şey daha netleşti bazı tavırlarını anlamiyordum diyor , aynen dediginiz gibi
Bakin tanidigim kisi yillardir uykusuzluk problemi cekiyor. Sebebi buymus. 2 evlilik yapti yurutemedi. Cunku cocuklugundan beri hislerini bastiriyor. Terapiste gitmeye baslayinca anlatti yakin hissettiklerine. Bu bile onun icin bir rahatlama oldu. Iyi bir terapistten siz de fayda gorebilirsiniz. Umarim her sey gonlunuzce olur.
 
Şimdi beni terapiste ikna etmeye çalışıyor , şimdi gözümde her şey daha netleşti bazı tavırlarını anlamiyordum diyor , aynen dediginiz gibi
Allah bunu size yapanın iki cihanda elini kolunu bağlasın işi gücü rast gitmesin, size şifalar dilerim eşinizi takdir ettim yapması gerekeni yapıyor ve bu bile büyük bir meziyet aslında maalesef, sizin adınıza çok mutlu oldum ama böyle duyarlı bir eşiniz olduğu için, bundan sonra huzurlu mutlu olmanızı dilerim, terapi cidden iyi fikir ama, bu olayın bilincinize etkisinin dışında bir de farkında bile olmadığınız bilinç dışı ağırlıklara sebep olması muhtemel
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…