Çok açıksınız ,giyinin !

Ağzına sağlık söyleyenin. Ne zaman söylense cuk oturuyor zira... Yallah Arabistan'a :)
Ötekileştirmenin her zaman kötü olduğundan yanayım. Buradaki bayanada yapılan çok büyük terbiyesizlik zira yazdımda çok güzel cevap yazmıs. Tek derdim bizden olmayanı dışlamamak. Bunu yazarak tek yaptığınız bu. Tesettürlü birimiyim değilmiyim onu bile bilmiyorsunuz. Hala eşitlikten yana olmayan insanlarin olduğunu görmek üzücü.

Söylenen zihniyet bellidir. Tesettürlü olup olmamandan BANANE? Üstüne alınıyorsan sözüm belli :)

Mağduriyet yaratmaya çalışma yine yeniden zihniyet bellidir dedim,algılama problemi yok umarım?

Mağduriyet yaratmaya çalışma yine yeniden zihniyet bellidir dedim,algılama problemi yok umarım?
Mağduriyet yaratmadım. Mesajlar açık net. Bu sözün kullanılma amacını yazdım sizde bana hemde o mesajı alıntılayarak tekrar kullandınız bende açıklama yaptım. Mağdur oluncak bir durum yok ortada.

Normal giyinen biriyim
Millet balkonda bu yaz bikiniyle oturdu neredeyse
Rahatsız olmadım asla
Esımde kudurmuş hayvan gıbı kımseyede saldırmadı
Kocalarımız var ! Hadsız

Profil fotoğrafınızdaki sizseniz çözdüm ben olayı. Elf gibi hatunsunuz maşallah, kıskançlıktan yapmış manyak. Kocasının belki haberi bile yok. İnadına çıkın, sindirdiğini sanmasın.

Dusunce ozgurlugumu kisitlamaya hakkin yok. Ben dusuncemi soyledim, sen art niyetlisin ki hemen elestiriye hazirlandin. Hakarete basvurdun. Ortaligi karistirmak yerine ötekilestirmek ywrine benimde dusunceme saygili bir sekilde cevap verebilirdin.

MADDE 216.

(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

ALINTI.

Ayşe Naza ayıp olacak ama ben de aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi hoş bir Hanım. Komşu kıskançlık krizine girdi muhtemelen.
Profil fotoğrafınızdaki sizseniz çözdüm ben olayı. Elf gibi hatunsunuz maşallah, kıskançlıktan yapmış manyak. Kocasının belki haberi bile yok. İnadına çıkın, sindirdiğini sanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…