Ötekileştirmenin her zaman kötü olduğundan yanayım. Buradaki bayanada yapılan çok büyük terbiyesizlik zira yazdımda çok güzel cevap yazmıs. Tek derdim bizden olmayanı dışlamamak. Bunu yazarak tek yaptığınız bu. Tesettürlü birimiyim değilmiyim onu bile bilmiyorsunuz. Hala eşitlikten yana olmayan insanlarin olduğunu görmek üzücü.Ağzına sağlık söyleyenin. Ne zaman söylense cuk oturuyor zira... Yallah Arabistan'a :)
Şikayet edilebilirsiniz bu yorumdan, haberiniz olsun, mahkemeye yalnız, yönetime değil
Söylenen zihniyet bellidir. Tesettürlü olup olmamandan BANANE? Üstüne alınıyorsan sözüm belli :)Ötekileştirmenin her zaman kötü olduğundan yanayım. Buradaki bayanada yapılan çok büyük terbiyesizlik zira yazdımda çok güzel cevap yazmıs. Tek derdim bizden olmayanı dışlamamak. Bunu yazarak tek yaptığınız bu. Tesettürlü birimiyim değilmiyim onu bile bilmiyorsunuz. Hala eşitlikten yana olmayan insanlarin olduğunu görmek üzücü.
Yallah Arabistan'a :).Bu nasil bi cumle ya hangi devirde yasiyoruz? Sizinde bu sozle o kadindan farkiniz kalmamis yazik..
Yani üniversitede tesettürlü okumak istiyorsam ya da isteyenleri savunuyorsam ülkeyi terketmeliyim size göre. O zaman üzgünüm ama bu ülkenin çoğu gitmeli.Söylenen zihniyet bellidir. Tesettürlü olup olmamandan BANANE? Üstüne alınıyorsan sözüm belli :)
Cehennemin dibine canim sana yazan olmadi sen isine bakYallah Arabistan'a :).
Mağduriyet yaratmaya çalışma yine yeniden zihniyet bellidir dedim,algılama problemi yok umarım?Ötekileştirmenin her zaman kötü olduğundan yanayım. Buradaki bayanada yapılan çok büyük terbiyesizlik zira yazdımda çok güzel cevap yazmıs. Tek derdim bizden olmayanı dışlamamak. Bunu yazarak tek yaptığınız bu. Tesettürlü birimiyim değilmiyim onu bile bilmiyorsunuz. Hala eşitlikten yana olmayan insanlarin olduğunu görmek üzücü.
Cehennem senin gibi masallara inananlar için var şekerim :) eşeğin şeyine kadar yolun var :)Cehennemin dibine canim sana yazan olmadi sen isine bak
Mağduriyet yaratmadım. Mesajlar açık net. Bu sözün kullanılma amacını yazdım sizde bana hemde o mesajı alıntılayarak tekrar kullandınız bende açıklama yaptım. Mağdur oluncak bir durum yok ortada.Mağduriyet yaratmaya çalışma yine yeniden zihniyet bellidir dedim,algılama problemi yok umarım?
Sen hayirdir ? Araya giren papagan gibi ayni seyleri tekrarliyorsunCehennem senin gibi masallara inananlar için var şekerim :) eşeğin şeyine kadar yolun var :)
Sen hayirdir ? Araya giren papagan gibi ayni seyleri tekrarliyorsun
Kess köle! :)Sen hayirdir ? Araya giren papagan gibi ayni seyleri tekrarliyorsun
Normal giyinen biriyim
Millet balkonda bu yaz bikiniyle oturdu neredeyse
Rahatsız olmadım asla
Esımde kudurmuş hayvan gıbı kımseyede saldırmadı
Kocalarımız var ! Hadsız
Dusunce ozgurlugumu kisitlamaya hakkin yok. Ben dusuncemi soyledim, sen art niyetlisin ki hemen elestiriye hazirlandin. Hakarete basvurdun. Ortaligi karistirmak yerine ötekilestirmek ywrine benimde dusunceme saygili bir sekilde cevap verebilirdin.güle güle :)
Profil fotoğrafınızdaki sizseniz çözdüm ben olayı. Elf gibi hatunsunuz maşallah, kıskançlıktan yapmış manyak. Kocasının belki haberi bile yok. İnadına çıkın, sindirdiğini sanmasın.
Ayse naz kimAyşe Naza ayıp olacak ama ben de aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi hoş bir Hanım. Komşu kıskançlık krizine girdi muhtemelen.
Bu ne dusukluktur sizin seviyenize dusmek istemiyorumKess köle! :)
Ayse naz kim
Aysegul diil miydi oHiç yakıştıramadım sana. Kendisi sitenin doktoru ve güzellik kraliçesidir. Nasıl bilmezsin?
Cıkkssssssssss AyşeNazzzzzzz o. Süper zeki über güzel mikemmell doktorAysegul diil miydi o
Cok utandim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?