- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.300
- 598
Ben uyandırma teklifinde samimi değildim. Kıyamayacaklarından adım gibi emindim. Sanırım o yüzden öyle bir laf ağzımdan çıkıverdi. Ama anında pişman oldum "ya uyandır derlerse" diye düşünüp telaşlandım. Çok anlamsız ve boş bir hareketti gerçekten. Anlık ağzımdan öyle bir laf çıkıverdi işte ne bileyim. Neyse ki uyandırmayı istemediler.
Bu bir yana da, sizi hemen hemen her konuda saldırı modunda görüyorum. Doğruları söylerken insanlarla daha nazik konuşabilirsiniz. Sanki hesap sorar gibisiniz ve saldırmaya hazırsınız. Neden? Nedir bu hırpalayıcı tavır? Bence üslubunuz aşırı sert. İnsanları yererek kendi eksikliklerinizi kapatmaya mı çalışıyorsunuz artık bilmiyorum ama sizin yapınızda biriyle günlük hayatta karşılaşmak istemezdim açıkcası..![]()
Hata yapan insanı yererim. Bu gayet normal. Herkesin üslubu da farklıdır. Saygı çerçevesinde tabi, tutup küfür etmiyorum. Konu benim eksikliğime nereden geldi? Zor bela uyuttugum çocuğu misafir görsün diye uyandıran ben değilim zira. Sizin teklifi ne derece ciddi verdiginizi konudan anlayamam sonuçta. İlk eleştiride konuyu karşı tarafın eksikliklerine yoracaginiz yere önce kendinize bakın ve bı sürü kisinin yorumuna açık şekilde konu açtığınızi unutmayın.