- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
Üzüldük yani hepimiz bacim yasadiklarina, haklisinda bukadar öfke duymaya, ama konu arap corbasina döndü, derdini baska bir konu acip anlatsan?Yani olmuyorsun bn artik onsuzda yasayabilecegimi once ona sonra cevremdeki herkese hissettirdim hayat bu insann basina her sey geliyormusAllahtan iyi bir isim var
Canın çok yansa da asla görüşme yuva yıkan kadın olma
bende bu şekilde düşünüyorum ona hiçbişey belli etmiyorum ama içim çok acıyor geçmiyor aylar oldu
aşık oldum demesi sizce doğru mu.aşık oldum dedi
Gebersin.
Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Gebersin.
Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
kadınların bir çoğu da mutlu. yakın çevremde son 1 yılda uzun süreli ilikisi olan erkeklerle sevgili olup evlenen 3 kişiyi gördüm.Hep aklıma geliyor benim de. Burda ağzımız açık okuduğumuz konulardaki pislik erkeklerin adının olduğu bir veri tabanı olsa da bir daha kimse yanasmasa onlara diyorum. İmkansız tabi.
katılıyrm kendi kocasının aldattığı kıza olan nefretini konu sahibine kusmusAllah aşkına kurallara uygun yazın ya. Sayfalarca yazip konuyu dagittiginiz gibi hic birsey de anlasilmiyor.
Ben de sizin gibileri anlayamıyorum. Birkac kisi gelip burda konu sahibi suçlu gibi davranmissiniz. Kiz bilmiyordum diyor yazmanız yok da okumaniz da mi yok ? Bilmediği sürece sucsuzdur. O süre zarfında tek suçlu kızları kandiran o haysiyetsiz kocalardir. Aldatan kocalarinizi affefiyorsunuz sonra gelip elaleme sarıyorsunuz. 1 yıl boyunca kaldırılmis ve bilmiyor. Uzun bi süre olması kandırıldıgi gerçeğini değiştirmez ki öğrendigi anda ayrılmış.
Lütfen artık 'kandildigini ogrenince aninda ayrıldıgini' söyleyenle 'öğrendikten sonra da askindan ayrilamadigini' söyleyen bir tutulmasın şu sitede.
1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
senin derdini anladım ben; ben bitirmiş olmayayım vebal bende kalmasın diyorsun. Böyle devam edersen zaten adam çatlayacak bitirecektir evliliği, vebal altında kalmazsın o Zaman merak etme.Ya arkadasim toparlandim atlattim demekle is bitmiyor iste adam agzimin icine bakiyo eski kocam olsa bir dakika dahi durmm ama co uklar var bnm bu kadar sinirli davranmm tabiki normal catladik bi kere nasil eskisi gibi olalim anlamadim ki ha bosan oyle olmuyor iste etrafimdaki insanlarin vebaliini nasil sirtima yukleneyim arada duygu patlamasi yasiyorum e bi zahmet onada katlaniversin az bile
Boyle ortaliga yazmasan da kime cevap vermek istiyorsan onu alintilasan? Aralara girmissin esas konu anlasilmiyor okuyamiyoruz. Ya kendine baska konu ac ya da burada kime cevap yaziyorsan onu alintila da karman corman olmasinYa bu konuyu niye sabote etmis olayim ki bn yeni uyeyim baska bir konu yuzunden uye oldum bakarken gordum sinir oldum yazdim ayrica hicte uzak degil sadece ayrintili yazdim onuda pespese yazdim bu konuyu acan arkadas hataya dussun istemedim bnmde kizim var yazik mi degil gorsun kac kisinin hayati karariyor erkeklere kiziyoruz ama onlara bu firsati veren biz bayanlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?