Anlıyorum seni ama arada yapıo normalde ilgili biri Ama tKtım kafamaBu erkeklerin ilgisizligi basa bela zaten.. genlerinde var galiba ilgisizlik..tip dunyasi bu soruna henuz cozum bulmus degil ..
Evet aynenTek sorun sizi aramamasımı?
Gebelik için Ama adetim yeni bittiNe için gitmiştiniz hastaneye? Nezle grip gibi küçük birşey içinse aramaması normal olabilir.
Tamam da ağrıma gitti anlıomusunAy çok ağlak çok duygusalsınız yapmayın
İşinizi bitirmiş evinize sapasağlam dönüşünüz ne var bunda
Eşiniz de bu konuyu kafasına takıyorsa o yüzden aramamış olabilir. Bazen erkekler konunun üzerine gitmeme yok sayma gibi kendi psikolojisini koruma adına garip bir tavır haline girebiliyorlarGebelik için Ama adetim yeni bitti
Hamile zaten diilim ama neden gebe kalamıyorum die
Yalan olmasın zaten daha beş aylık evliyiz
Tedaviler genelde en az bşsenede başlıo ben de bilşorum
Ama konu illa hastane diil nie hiç aramadı
inat oldugunu düşünmüyorum. Galiba siz çok alıngansınız.Eşiniz gece çalışıyormuş. Benim eşimde önceleri hep gececiydi. Tüm sistem alt üst oluyor. Sizde biraz anlayıslı olun.Evet aynen
Ama bana kusura bakma aramadım dese ben uzatmam ki
Bi cümle etse ben zaten peşimde koşturmam anlıo musun neyin inadı bu
Hadı tamam madem ağlağım ona da okTamam da ağrıma gitti anlıomusun
Arkadaşlarım bile hastane işin ne oldu die sordu
Nie kocam sormadı
Evet onu ben de düşündüm ama madem öyle o zaman nie dinden beri tavır yapıoEşiniz de bu konuyu kafasına takıyorsa o yüzden aramamış olabilir. Bazen erkekler konunun üzerine gitmeme yok sayma gibi kendi psikolojisini koruma adına garip bir tavır haline girebiliyorlar
Tamam canım benim ona da okinat oldugunu düşünmüyorum. Galiba siz çok alıngansınız.Eşiniz gece çalışıyormuş. Benim eşimde önceleri hep gececiydi. Tüm sistem alt üst oluyor. Sizde biraz anlayıslı olun.
Arkadaşlarınız aramış sağolsunlarTamam da ağrıma gitti anlıomusun
Arkadaşlarım bile hastane işin ne oldu die sordu
Nie kocam sormadı
Bebek de sorun yok istiyo konunun bebekle ilgisi yokHenuz bebek icin cok erken ,bence bir sure daha bebek yapmayin ,tedavi 1 yilda basliyor ,aglamak burada gereksiz olmus kendinizi yipratmissiniz ,
Herseyi alttan alkan uzlasmaci tavriniz ,onu bu kadar rahatlatmis salmis olabilir ,
Yokmus gibi davranin sizde ,
Umursamayin adam akilli burnu surtsun ,
Belki bebek meselesi onu geriyordur ,istiyor mu daha once bunu konustunuz mu
doğru diosun ama benim telefonla bir dakika aranmayı beklemem bence çok normal bi beklentiArkadaşlarınız aramış sağolsunlar
Takmayın tüm erkekler aynı değil tüm insanlar aynı değil
İhtiyacın olsa yanında olmaz mı
Gereksiz duygusallık ilgi bekleme insanları yorar bıktırır
Biraz duygusal davranayım evladım bile anne duygusal sömürü yapma diyor:)))
Üzme kendini kimse için ağlamaya kendini yıpratmaya değmez
Sende doğru diyorsun arasa iyi olurdu hatta araması lazımdıdoğru diosun ama benim telefonla bir dakika aranmayı beklemem bence çok normal bi beklenti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?