Çok basit bir konu ama ilgisizlikten ağlıorum iki gündür :(

Onu koca gibi görmesem sıfır beklenti ancak o zaman olur öyle evliliği dedem de yürütür
Ama insan sevdiğinden beklio ilgi bilmiyorum napıcam o kadar huzursuzum ki
Sabah gelicek yine sus pus

Karşına al konuş tekrardan. Ben şunu şunu bekliyorum yapmayınca soğukluk giriyor de. Anlayışlı olsunlar yahu

Sizin bileceğiniz iş tabi. Benim tavsiyem bu, deneyip denememek size kalmış.

Karşına al konuş tekrardan. Ben şunu şunu bekliyorum yapmayınca soğukluk giriyor de. Anlayışlı olsunlar yahu
Önceden iki üç kere konuşmuştum
Demiştim ki
Sen benim bi cümlecik gönlümü aldın da ben mi uzattım demiştim
Hatta konuştuktan sora bi sefer bi baktım hemen gönlümü almıştı
Bak aşkım böyle demiştim hemen gülümsemiştim
Yani bu huyumu bilio
Gönlümü aldı da ben ne dedim
Hayır olmaz kabul edemem mi dedim
Ama bu sefer çabalamadı işte

Cok saçma bunun ıcın ağlanır mu be Allah aşkına

Herkes gitti sanırım
Ben de az sora uyucam öğlen geç uyanırım ama hepinize ayrı ayrı mesaj yazıp kıymetinizi bilicem sağolun var olun

Aceleci davrandığınızı düşünüyordur , 3.5 senedir olmuyor çocuğumuz 2 ay önce aşılama tedavisi denedik. 3.5 saat uzaklıktaki komşu şehirde hastaneye gittim geldim takip için defalarca tek başıma, eşim sadece sperm gerektiği için aşılamanın olduğu gün gelebildi. Diğer günlerde de doktordan çıkar çıkmaz ben kendim arayıp bilgi verdim. Ki sizinki sadece 5 aymış , ciddi bir durum olmadığından aklına gelmemiştir.

Bence de büyütmeyin birşey yokmuş gibi davranın çünkü birşey Yok. Eşinizle paylaşmak istiyorsanız hastane çıkışında siz arayabilirdiniz pekala...

Aynen durum zaten hastane diil
Evde yokum kaç saattir onu anlatmaya çalışıyorum
Çıkışta ben de arayabilirsim evet ama bi misafiri düşün gelince hoşgeldin dersen hoşbulduk dio
Ben şimdi benle ilgilenmeyen birine zorla atayamam ki
Ve bi gün önce söylediğimde de ağzıyla bile tamam demedi ki gözleriyle onayladı
Yani ben kendi kendime nasıl ....
Sadece sizin yorumunuzu anlamadım inanın
O zaman ben hiç darılmıyım kismiyim kendim çalıp kendim oynym
Hep ben karşı tarafı arıyım arkadaş akraba da olsa
Ve kimsenin ilgisini anlamıyım böylece

Büyüttüğünüzü düşünüyorum. Eşiniz de abarttığınız için neden şimdi böyle davrandığınızı anlamayıp haksızlığa uğradığını düşünüyor olabilir. Bir de sizin kesinlikle bebek için çok erken. Evliliğiniz oturmamış gibi görünüyor burdan. Bebek stresine çok erken girmişsiniz.

Arkadaş akraba ile eşi aynı kefeye koymuyorum ki ben. Eş farklı diğerleri pek umrumda değil, adetsiniz ya bence biraz duygusallaşmışsınız. Ağlanacak büyütecek bir durum yok. Kaç saat yoktunuz ki? Sabah kaçta çıkıp kaçta döndünüz tam olarak?

Ben hamileligim sürece hep hastaneye kendim gidip geldim yarım saatlik bir yol du otobüse binip gidip gelirdim tek başıma bazen amcamın kızı gelirdi ama hiç gelmeye yanasmazdi çocuğumu aldırmayı dahil düşündüm ama allahin verdiği cana ben kiyamazdim. Doğumu yaptım bi doğum yapeekwn benim le hastaneye geldi o kadar. Hamilelik süresincede çok ilgisizdi ama güçlü aldum bebeğim için

Bebek için öylesine gittim inananın konu o diil
Beni nie aramadı konusu o kadar
Abarttım demek ki peki sağolun ne diyim
Şimdi iki gündür kan kusıyorum
Evde sus pus
Ufacık sorun yüzünden ...

10:40 da çıktım
15:30 da geldim
Yani benim beklentim bir telefon

Anlıyorum sizi
Keşke konuyu daha düzgün yazsaydım
Gebeliğin aciliyeti yok da
Sonuçta insan eşini merak edip aramaz Mı
Aah ahh

Kanser şüphesiyle tetkiklerimin sonucunu alacağım gün bile eşim hiç ilgilenmemiş hatta neden hastaneye gittiğimi unutmuştu bile. Hiç sorun etmem. Hayat felsefem bana nasıl davranılırsa bende öyle davranırım. Eşimin tavrı yüzünden canımı sıkmam. Bence sizde takmayın.

Çok geçmiş olsun
Doğru diosun hırpaladım kendimi de ne oldu saatlerce ağladım iki gündür bugğn 3ncü gün artık yaş gelmio moralim bozuk hâlâ
Gerçekten de doğru diosun nasıl davranıosa Bırak yaaa ben de abartmadan dozunda aynı muameleyi ona yaparım ama kavga ederek hırsla belli ederek diil
Şimdilik böyle kalsın zaten gönlümü alacağı yok
Ben de bundan sonra aynısını....

ben gene hayattta koca icin aglayamam aglarsamda cok cok cok bisey olması lazım giderim bi odaya o asla görmemeli hatta sesini bile duymamalı agladıgımın agzımı kapata kapata aglarım heralde peki esin ne yapıyo sen aglarken hep merak etmisimdir aglayarak nasıl kavga edilir ben o anımı kimsege göstermek istemem mesela

Bir yerden sonra gurur murur umrunda olmuyor insanın.
Mutsuzum, üzgünüm, gururu ne yapayım diye koyveriyorsun kendini.

Mal herif gözyaşlarını siliyor, ağlama aşkım diye sakinleştirmeye çalışıyor.
Yapabildiği en iyi şey bu çünkü, gözyaşlarını silmek.

Hemen ağla anca ağla zaten diye kıçına takmayan moronlar da varmış öyle duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…