Ama zaten kapıdan girerken demiştimSende doğru diyorsun arasa iyi olurdu hatta araması lazımdı
Ama senin verdiğin tepki fazla ne olmuşta bu kadar ağlamanı gerektirecek kendine zarar
Şunu desen senin aramanı bekledim aramaman beni üzdü senin beni yeterince önemsemediğini düşündüm inanın üzerinde daha olumlu bir etki bırakırdınız
kendinizide bu kadar üzmemiş olurdunuz
Tamam ben zaten takıldım bu konuya kuruntu yapıom haklısın peki saatlerce benimle konuşmaması ne anlama gelio senceKendi kendinize akıl okuyup çıkarım yaparak kendinizi üzmeyin. Bana ceza vermeye çalışıyor falan, neden ceza versin size eşiniz, neden işkence çektirsin? Cidden kafası dolu olabilir, eve gelince sorarım diye düşünmüş olabilir sormuş da, belki de sadece düşünememiş olabilir. Kırıldığınızı söyleyin yeterli, bu kadar çıkarım yapmak kuruntuya giriyor bir süre sonra.
Tamam ben zaten takıldım bu konuya kuruntu yapıom haklısın peki saatlerce benimle konuşmaması ne anlama gelio sence
Benim yolumu kapatıo
Hiçbir zaman karşı tarafı suçlayıcı konuşmayın direk ne hissettiğinizi anlatınAma zaten kapıdan girerken demiştim
Telefonda sorsaydın keşke die
Yüzümden de düşen bin parça
Ben ona başka bişey diyemezdim gece çalışıo die sinirli yapısı var
Hatta bi kere daha dedim sakın bi dille
Hastaneye gittim aramadın aramanı beklemem normal dimi dedim
Bu cümleye bile yaa şimdi nooldu ya benzer şeyler söyledi
Anlıcağın tahammül edemio
İşte ona tavır yapmamı engellioTepkili davranıyorsanız trip falan attığınızı düşünüyor olabilir. Soğuk davranan insana sıcak davranılmaz sonuçta, hissediyordur. Yolumu kapatıyor derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
İşte ona tavır yapmamı engellio
Kızmıyorum kötü davranmıyorum
Surat asma halkım var die düşünüyorum o kadar da olsun
Onu zaten anlıo ama gönlümü aldı da red mi ettim
Evet be diyim bilemedim saatlerce aramayan o eve gelince iki cümle hesap sorarken de haksız olan ben mi oluyorum aaah ahhh ben eminim iki cimle etsem de etmesem de onun sorunu benim tavır yapmamı engellemekHiçbir zaman karşı tarafı suçlayıcı konuşmayın direk ne hissettiğinizi anlatın
Suçlarsanız koruma içgüdüsü devreye girer
Kendi hislerinizi konuşursanız empati yapar sizi anlamaya çalışır
Yok demioTavır yapmanızı nasıl engelliyor, surat asma falan mı diyor?
Herkesin olaylara tavrı vardırEvet be diyim bilemedim saatlerce aramayan o eve gelince iki cümle hesap sorarken de haksız olan ben mi oluyorum aaah ahhh ben eminim iki cimle etsem de etmesem de onun sorunu benim tavır yapmamı engellemek
Yok demio
Ama eminim iki gülsem hemen barışıcaz
Benden beklio
Tavır yapmıyım uzatmıyım die de kendi tavır koyuyo ki
Hee ben boşa nazlanmıyım
Yoksa saatlerce küser
Gözdağı
Çirkinleşip cırlayarak kendimden uzaklaştırırdımHerkesin olaylara tavrı vardır
Empati yapmasını sağlamakta bir tavırdır
Saatlerce ağlamakta
Sonuç kimin daha doğru bir tavır sergilediğidir
Beklentim olmasa ancak o zaman rahat olurum o da imkansızErkeklerin bu huyu beni sinir ediyor. Nasıl başarıyorlar anlamış değilim. Biz neden onlar kadar rahat değiliz.
Hmm, aslında surat asarak çözüme ulaşamazsınız da :) Küslük bireysel rahatlık sağlıyor, dikkat etmek lazım. İnsanlar konuşarak anlaşır. Birbirinizin düşüncelerini okuyamadığınıza göre siz daha bilinçli olarak alın eşinizi karşınıza "Canım bak böyle böyle, eve geldiğimde sordun teşekkür ederim ama ben hastanedeyken aramanı, yanımda olmanı daha çok isterdim. Hastanede kendimi yalnız hissettim." deseniz eminim eşiniz size tavır koymaz, hatta daha anlayışlı bile olur. Suçlarcasına konuşmadan ne hissettiğinizden, duygularınızdan bahsetmek hep ilişkileri iyileştirir inanın.
Arkadaşın yorumu gayet güzel ve açıklayıcı bunun üstüne söyleyecek pek birşey yokÇirkinleşip cırlayarak kendimden uzaklaştırırdım
Öfkemi içime attım k yokken de saatlerce ağladım
Sessiz kaldım ki merhametiyle gelsin
Yine olmadı
Bi de mahalle karısı gibi söylensem hayatta gönlümü almaz şuan bile sıfır çok üzgünüm çok
Aynen öyle sonuçta iki kişilik yaşanıyor bu ilişki. Beklentisiz olmaz sanki vazgeçmiş gibi. Bende üzerime dusulmesini aranmayi ilgiyi seviyorum. Erkekleri seksi kabullenmek gerek.sanirmBeklentim olmasa ancak o zaman rahat olurum o da imkansız
Ben de ilk defa küsüyom zatenHmm, aslında surat asarak çözüme ulaşamazsınız da :) Küslük bireysel rahatlık sağlıyor, dikkat etmek lazım. İnsanlar konuşarak anlaşır. Birbirinizin düşüncelerini okuyamadığınıza göre siz daha bilinçli olarak alın eşinizi karşınıza "Canım bak böyle böyle, eve geldiğimde sordun teşekkür ederim ama ben hastanedeyken aramanı, yanımda olmanı daha çok isterdim. Hastanede kendimi yalnız hissettim." deseniz eminim eşiniz size tavır koymaz, hatta daha anlayışlı bile olur. Suçlarcasına konuşmadan ne hissettiğinizden, duygularınızdan bahsetmek hep ilişkileri iyileştirir inanın.
Ben de ilk defa küsüyom zaten
Soğukluk olur küsmüyim
Rahatlık olur küsmüyüm
Öyle de olmuyo inan
Haftalarca uzatsam tamam da bence iki üç gün tavır koyulmalı
O sinir ve gerginlikle insan karşılıklı oturup konuşmaya korkuyo
Öfke kontrolü de var işin için de susuyorum
Sanki söylesem hemen anlıvak da yok böyle bi dünya
Onu koca gibi görmesem sıfır beklenti ancak o zaman olur öyle evliliği dedem de yürütürAynen öyle sonuçta iki kişilik yaşanıyor bu ilişki. Beklentisiz olmaz sanki vazgeçmiş gibi. Bende üzerime dusulmesini aranmayi ilgiyi seviyorum. Erkekleri seksi kabullenmek gerek.sanirm
Canım benim seni gerçekten anlıyorum ve çok hak veriyorum iyi de hiç tripsiz nazsızSakinleştikten sonra konuşursunuz. Atasözü bile var öfkeyle kalkan zararla oturur diye. O "tavır koymalar, trip atmalar" ilişkiyi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz. Önyargılısınız çok ve gene zihin okuyorsunuz bakın. "Anlamaz, yapmaz". Denemiyorsunuz bile. Bir deneyin, denemekten zarar gelmez. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?