- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
Bana yapsa ben bu durumu farketmem bile. Ciddi bir hastalık vs. olsa tamam hemen merak içinde olmasını aramasını beklerim. Ama böyle daha ortada bir şey yokken adamın akşam ben eve gidince sorması çok normal bence. Öyle bir beklentin olmasaydı hiç sorun olmayacaktı. Önemli bir haber varsa zaten sen ararsın gecikmeden diye düşünmüştür. Benim eşim olsa öyle düşünür. Ki hiç bir zaman ilgisiz olduğunu düşünmediğim biridir. Adam da tabi ki durup dururken asık bir suratla karşılaşmış ve trip yemiş, şimdi kendisi burada kırılan. Sizin gönlünü almasını beklemesi normal.Sana yapsa naparsın ağlamanın dışında
+1Bu erkeklerin ilgisizligi basa bela zaten.. genlerinde var galiba ilgisizlik..tip dunyasi bu soruna henuz cozum bulmus degil ..
İçerde ağlıorum gördü üç dört defa gelip ama tepki göstermediben gene hayattta koca icin aglayamam aglarsamda cok cok cok bisey olması lazım giderim bi odaya o asla görmemeli hatta sesini bile duymamalı agladıgımın agzımı kapata kapata aglarım heralde peki esin ne yapıyo sen aglarken hep merak etmisimdir aglayarak nasıl kavga edilir ben o anımı kimsege göstermek istemem mesela
Zaten dediğin gibi anormal diil de konu böyle kapsamsın istemiyorum beni alıştırmaya çalışıoKonu sahibi adam bana çok normal geldi.
Tüm erkeklerin isteği budur.
Kendi kendine kapansın konu.
Bir şey olmamış gibi davranalım :)
Bence bu kadar ağlamayın.
Elbet gelecek gönül almaya da kendi istediği zaman gelecek öküzcan..
İyi de erkekler ağlayan ve bunu adamın gözüne sokmaya çalışan kadınlardan nefret eder.İçerde ağlıorum gördü üç dört defa gelip ama tepki göstermedi
Gel içerde otursana burda sıkılırsın tarzı bişeyler dio anlıomusın
Anlamamazlkktan gelio
Tam üç kere dile getirdim bal gibi de bilio kulaklarıyla duydu
Hem bilio hem görüyo
Kendiliğinden konu kapansın istiyo
Elimi tuttu bugğn gülimsedi ama açıklama yok kusura bakma demek yok
Valla çok haklısın dostum aslında içimden gelen bağırmak çağırmak ama tepkisinden ve çirkinleşmekten korkuyorumBir yerden sonra gurur murur umrunda olmuyor insanın.
Mutsuzum, üzgünüm, gururu ne yapayım diye koyveriyorsun kendini.
Mal herif gözyaşlarını siliyor, ağlama aşkım diye sakinleştirmeye çalışıyor.
Yapabildiği en iyi şey bu çünkü, gözyaşlarını silmek.
Hemen ağla anca ağla zaten diye kıçına takmayan moronlar da varmış öyle duydum.
Evet bilşorım erkekler sevmez ağladığını gözüne sokanlarıİyi de erkekler ağlayan ve bunu adamın gözüne sokmaya çalışan kadınlardan nefret eder.
Çünkü ortada sorun bile yok ki ağlayacak kadar.
Güçlü olup sallamayınca kıymetli olursunuz onların gözünde.
Bunun için tek yapman gereken unutmuş ama ona karşı hissizleşmiş şekilde davranmak.Evet bilşorım erkekler sevmez ağladığını gözüne sokanları
Ama sinirimi engelliyorum kavga da etmiyorum
Elimden gelen başka tepki yok maalesef
Konuşmak da hiç bi zaman fayda vermedi
Sadece kusura bakma dese günlerim zehiri olmucak inada bindirdi hepiniz haklısınız ama bu sefer asla tatlıya bağlayan taraf ben olmucam kahroluyorum bu huzursuzlukla
Sana da hak veriyorum konunun hamilelikle zerre ilgisi yok dışarı çıktım aramadı hastane yerine market de olurdu konu hiç farketmezBana yapsa ben bu durumu farketmem bile. Ciddi bir hastalık vs. olsa tamam hemen merak içinde olmasını aramasını beklerim. Ama böyle daha ortada bir şey yokken adamın akşam ben eve gidince sorması çok normal bence. Öyle bir beklentin olmasaydı hiç sorun olmayacaktı. Önemli bir haber varsa zaten sen ararsın gecikmeden diye düşünmüştür. Benim eşim olsa öyle düşünür. Ki hiç bir zaman ilgisiz olduğunu düşünmediğim biridir. Adam da tabi ki durup dururken asık bir suratla karşılaşmış ve trip yemiş, şimdi kendisi burada kırılan. Sizin gönlünü almasını beklemesi normal.
Bu tür sorunlar evliliğin ilk bir iki yılında olur. Sonradan iyice birbirinizi eş olarak tanırsınız, ilişki rayına oturur. O zaman çocuk yapılması aslında daha doğru bence. Ki siz şimdi böyleyseniz hamileyken kim bilir neler bekleyeceksiniz de olmayacak da onlar için ağlaya ağlaya ne hallere geleceksiniz. Ama kendi kararınız tabi.
Evet bu tip davranışlar olabilir işte ama korkum da soğur die bendenBunun için tek yapman gereken unutmuş ama ona karşı hissizleşmiş şekilde davranmak.
Sorularına cevap ver ama kısa ve soğuk bir tonla.Sürekli bişeyle meşgulmüşsün de işini bırakamıyor edası ile.
Daha önce senden görmediği dik bir davranışı gördüğünde erkeklerde şok etkisi yapar.Evet bu tip davranışlar olabilir işte ama korkum da soğur die benden
Dozunda yapmak gerek
Evet sağol dostum müzik açtım şimdi isterse hiç barışmasınDaha önce senden görmediği dik bir davranışı gördüğünde erkeklerde şok etkisi yapar.
Hiç de soğumaz,bırak korksun güçlü olmandan.
Niye onun sizi markete gitmişken merak edip araması gerekiyor ki? Normalde sokağa çıkmanıza izin vermiyor mu nedir? Ya da savaş alanında mı yaşıyorsunuz? Hala telefonda arayıp kavga etmekten bahsediyorsunuz çok garip.Sana da hak veriyorum konunun hamilelikle zerre ilgisi yok dışarı çıktım aramadı hastane yerine market de olurdu konu hiç farketmez
Ok suçlu benim keşke telefonda arayıp kavga etseydim beni neden aramadın die tövbe tövbe hesap bile sormadım eve gelince iki çift laf ettim die sorun benim demekki
Çok haklısın hâlâ ağlıorum müzik açtım bi kere bile gelmio yanıma 10 sene bile gelmese yemin ederim adım atmacamBen sizi haklı buldum, illa komalık mı olmak lazım merak edilmesi için. Madem arkadaşlar her şeyi tek başınıza çok güçlü atlatabiliyosunuz o zaman ne demeye evleniyosunuz? MAneviyat eksikliği benim için katlanılcak bi şey değil. Ben dişçiye bile gitsem eşim arasın, aramazsa ne anlamı kaldı hayatı paylaşmanın anlamadım ben. Geçen benim belim kitlendi, rapor aldım 2 gün işe gitmedim, sonra ilaçlardan bi de felaket karın ağrım oldu, eşim sürekli aradı, işe başladığım gün iş çıkışı doktora gittim o da geldi, gelmese çok üzülürdüm, Benim için sarılmak, öpmek, mesaj atmaktan ziyade bu tarz şeyler önemlidir. Ben korkuyorum sonuçta, o zaman yanımda olmıcaksa ne zaman olucak?
bir dakika ilgi beklemek anormallikse ne diyimNiye onun sizi markete gitmişken merak edip araması gerekiyor ki? Normalde sokağa çıkmanıza izin vermiyor mu nedir? Ya da savaş alanında mı yaşıyorsunuz? Hala telefonda arayıp kavga etmekten bahsediyorsunuz çok garip.
İsterseniz bakkala ekmek almaya gidince de arasın. "Alo canım bakkala varabildin mi?" Sonra bir dakika sonra "Canım bakkaldan çıkıyor musun?" Böyle bir şey bekliyorsunuz sanki. Akşama kadar dediğiniz de 4-5 saat yokmuşsunuz. Gece yarısına kadar dışarıda olsanız da sizi aramamış olsa tamam merak etmiyor insan bir niye eve gelmiyor der deseniz yine anlayacağım.
Cidden acayip. Bu kadar arayıp sorup dursa hesap soruyormuş gibi hissetmeyecek misiniz?
Anlıyorum ama gidip aşkım canım diyecek Halim yok o kadar sinirliyim ki anlatamıyorum ne haldeyimKadınlar gerçekten bazen çocuk gibi oluyorlar. Sırf bu sebepten iki gündür aglanır mı ? Kusura bakmayın da çok abartmissiniz tamam araması gerekirdi ama aramamis, dunyanin en kötü şeyi gibi davranmaniza ne gerek var? Eşinizi hayatınızın merkezine koymayın o olmazsa herşey eksik olacakmış gibi dusunmeyin Allah korusun hayatta herşey gelebilir insanın başına, sevdiğimiz insanlar gün gelir hayatimizdan çıkabilir. güçlü olmalı kimseye dayanmadan kimseden birşey beklemeden hayatımızı sürdürmeyi öğrenmeliyiz sanırım. karşıdaki kişiden beklentiye girdiğimiz zaman yüzde 99 ihtimalle mutsuz oluruz çünkü insan nankör bir varlıktır ne yazık ki. Coooook içinizden gelerek esinize yaptığınız herhangi bir şey gün gelir
" yapmasaydin! " Olarak carpabilir suratiniza. Hayatta herşeye hazırlıklı olmamız lazim yani. bu kadar ufak birşey için kahretmeyin kendinizi siz yaşamanıza bakın mutlu olmaya bakın hayat başkaları yüzünden üzülmek için çok kısa. Evliliğin ilk zamanlarında böyle küçük şeyler yüzünden çok tartışılıyor ama yıllar geçip de geriye baktığında anlıyor insan bunlar için mi mutsuz etmişim kendimi dersiniz sonra benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?