Çok basit bir konu ama ilgisizlikten ağlıorum iki gündür :(

Bir

bir dakika ilgi beklemek anormallikse ne diyim
İşte olayı böyle melodramatikleştirdiğiniz için günlerdir ağlıyorsunuz. Eşiniz şimdiye kadar size hiç bir dakika ilgi göstermedi mi? Nasıl evlendiniz o zaman? Benim eşim şu an çalışma odasında mesela iki üç dakikadır. Şimdi ben de mi bir kaç gün ağlayayım bir dakika ilgi göstermedi diye. Kendi kendinizi acındıracak şeyler buluyorsunuz böyle melodramatik davranışlar ve laflarla, sanki büyük acılar içindeymişçesine yaşamak çok mu zevkli?
Kabul edin sizin istediğiniz bir dakika ilgi göstermesi, bir sefer arayım bir dakikalığına konuşması değil... Sizin istediğiniz sizin canınızın istediği her an onun araması, her an ilgilenmesi. Her sokağa çıktığınızda aklı sizde olsun, sürekli arasın sorsun üzerinize titresin istiyorsunuz. Onun sabaha kadar çalışmış olması, uykusuna ve dinlenmeye ihtiyacının olması sizin umurunuzda mı peki?
Ya da böyle değildir, siz normalde sokağa yalnız çıkmıyorsunuzdur. Çok nadir eşiniz olmadan bir yere gidiyorsunuzdur. Bağımsız hareket eden biri değilsinizdir. O zaman biraz daha anlarım bunu neden büyüttüğünüzü.

Anlıyorum ama gidip aşkım canım diyecek Halim yok o kadar sinirliyim ki anlatamıyorum ne haldeyim
Aramaması diil şuan beni üzen
Onu da geçtim bu neyin inadı da suratıma bakmıyor
Farkındaysanız kızgın kalmak için kendi kendinize yalan söylüyorsunuz. Adam elinizi tuttu gülümsedi, gel içerde otursana dedi, size yaklaştı yani ama yüzüme bakmıyor diyorsunuz....
Alınmanızın gerçek sebebi hastaneye gittiğinizde herkesi çift olarak, eşleriyle orada görmek ve eşiniz çalıştığı için gelemiyor olduğundan tek başına gittiğiniz için kendinizi kötü hissetmeniz olabilir mi? Adamın uykuya ihtiyacı olduğu, mantıklı bahanesi olduğu için gelmedi diye kızamıyorsunuz direk ama kendi kendinize kızacak başka şeyler buluyorsunuz farkında olmadan belki de... Bu sadece bir tahmin, eğer böyle ve farkında değilseniz diye diyorum, yoksa polemik olsun diye değil veya sizi suçlamıyorum.

Erkeklerin öfke, kıskançlık krizleri gibi biz nazlı kızların da duygusal atakları olabiliyor. İki davranış türüde karşı tarafa orantısız güç olarak yansıyor.

ban hastaneye gitsem çıkışta sevgilimi/kocamı arar haber veririm. normal olan bu değil midir? ablam/annem fln olsada aynısı olur galiba. bilemedim. galiba siz fazla duygusalsınız ya da çok işgi bekliyorsunuz

Her dakika demedim yine yanlış anladım veya yanlış anlattım
Bir dakika sorsa yetecekti dedim
Tamam gönlümü aldı az önce çok zor oldu yani
Batıştık teşekkür ederim

Yok biliorım yorgun olduğunu zaten kendine zaman ayırıyor asla kızmıyorum bu konuda dinlensin tabi ki
Yanıma geldi elimi tuttu evet ama hiçbişet demedi o anlamda dedim ama olsun barıştık şükür

ban hastaneye gitsem çıkışta sevgilimi/kocamı arar haber veririm. normal olan bu değil midir? ablam/annem fln olsada aynısı olur galiba. bilemedim. galiba siz fazla duygusalsınız ya da çok işgi bekliyorsunuz
Teşekkürler ne diyim

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve derdime ortak olduğunuz için
Gönlümü aldı barıştık
Sağolun

Bunda ağlanacak bir şey yok da gelip yanında olmalıydı hastanede. Bence ona oturup ağlayabilirsin ben hastaneye grip olup gitsem de doktora derdimi anlatırken ağlak olurum. O yüzden yanımda olmasını isterim, bazen işi oluyor gelemiyor da gözlerim dolup dolup boşalıyor sıra beklerken bakıyorum herkes normal bi tek ben ağlak ağlak sıra beklerim. Sen de duygusalsın sanırım

Konuyu okuyunca ya önemsiz birşeydir veya kadın hastalığıdır dedim. Sonuçta jinekologmuş. Erkeklerin çoğu için bu konu tabu.

Evet dostum üzücü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…