Çok bozuldum ben.

Dediğin gibi oldu gerçekten. Ama artık farklı olacak.

Ya hic bir şey yapmayin ya da yaptığınızı bas kakintisi yapmayın bnce

Ona ilgi gösterilmesi ister istemez sizi üzmüş is yapanın kıymet bjlincegi yargısına kapilmissiniz

Sizde yaomasaydiniz keşke madem el diyorlar
El gbi gelip el gbi gitseydiniz anın tadını cikaraaydiniz

Şahsen oynamak istersem.kimsenin davetini de beklememn cikar piste dokerm kurtlarmi vallahi

Valla hiç geline bozulmayın, iyi olanı o yapmış yani. Siz kendinizi boşuna hizmet edeceğim diye yormuşsunuz..
Onun suçu yok, siz misafirliğe gittiğiniz yerde, her şeye yetişmeye çalışmak zorunda değilsiniz

Evin gelini değil kızı gibi davranmışsınız. Bir daha asla böyle yapmayın. Siz gelinsiniz. Ayrıca sizi gazlamışlar sen bizdensin o değil diyerek. Çok gereksiz olmuş bu kadar koşmanız. Evi kitlemek falan. Hayır bi de eşinizin kuzeni. Kardeşi falan olsa neyse. Bence bu kadar dahil olduğunuza siz de sonradan pişman oldunuz. Yalnız şöyle de birşey var, nasıl başladıysa öyle gider.
Size edindiğim bir deneyim sunayım. Ne zaman bir mekana şık giyinip süslenip full makyaj, elimde telefon hatta saçımda gözlük falan gitsem kimse beni iş konusunda beklentiye girip ellemiyor. Ama o ortamda ev halinde iseniz o ev sizin gibi olmuştur.
Kadın o gün gelmiş, umarım kahvaltı falan hazırlamamışsınızdır ona.
Millet kıza niye taktın diyor ama ben olsam ben de takardım. Takmak değil de, imrenmek diyelim.

İçimden geldi tabi. Ama durup düşününce durum böyle. Birşey yapılacak önce benim adım. Diğer kıza seslendiklerini duymadım bile.

Ben geline değil. Akrabalara bozuldum. Sadece gelinin otel gibi kullanmasına sınır oldum

Eger nisani olan kisi sizin icin degerliyse,ki oyle anladim, o zaman ben onun hatirina yaparim icimden geldigi gibi. Ama bana deger vermeyene de deger vermem. Zaten hep umursamaz olan rahatina duskun olanlar baskose ediliyor. Bizim ailede de var boyleleri. Caninizi sikmayin. Ama birdaha boyle bir ortam olursa da ona gore davranirsiniz.

Misafir gittiğim bir yerde her işe koşturmam ben. Zaten 2 günlük tatilde gitmişsiniz. Uğraştı yoruldu diye kimseye madalya takmiyorlar. Ne yorulurum ne de beni cagirmadilar diye kafama takarim

Sende yapma ben yapmam pek laf sokarlar duymam çocuklarım var derim alıştılar Ayrıca ne kadar yaparsan o kadar isterler üstüne görevin gibi görürler bir yerden sonra

Özel bir günde özel bir ilgi beklemiyorum tabiki. Kız gelmeden arkasından atıyorlardı. Sonra herşey farklı oldu. Bana resmen gazı verip çalıştıp. Kız hiç birşey yapmadan gel eğlenelim oldu. Hafta sonu gerçekleri gördüm. Herşey farklı olacak zaten.

İçimden geldi tabi. Ama durup düşününce durum böyle. Birşey yapılacak önce benim adım. Diğer kıza seslendiklerini duymadım bile.
yoruldum biraz dinleneyim ablacım sen başkasını çağırır mısın deseydin keske.
Ayrıca evin bu kadar kızı gibi davranırsanız kimse sizi oyuna çağırmaz ki tabi. Çünkü siz zaten söylenmeden her şeyi yapan kişisiniz. İnsanların gözündeki bu imajı silin.
Ben sizin ruh durumunuzu çok iyi anladım. Ben de çok sinir olurum kenarda oturup iş yapmayanlara. Ama onun ayıbı kendine. Sen de bu kadar yapma ama. Zamanında çok yaşadım bu durumları. çok can sıkıcı gerçekten. Ben kendi kuzenlerimle yaşadım.

Cok alınganlık yapmıssınız dıkkat cekmek ıcın mı iş yaptınız Allah rızası ıcın yapaydınız böyle olmazdı demek kı yardım yaptın ama eglencelı bırı degılsın ısımı yapar otururum kım ne yapıyor umrumda olmaz bırılerı aaa ıs yapıyor dıye yardım etmem ben o evde yedım ıctım ben bana dusenı yaptım demek ıcın ıse gırısırım kımsenın hakkı bana gecmesın kımseye ezıyet olmayım dıye. Cunku aılem oyle yetıstırdı kızım kımseye yuk olma sana dusenı yap yapmayan olursa bıle sen sana ayrılan ısı yap gerısıne karısma.

Doğru söylüyorsunuz. Kahvaltıyı kayınvalidemle hazırladık. Herkesten önce masaya oturdu zaten.

Haklısınız. Artık uyandım. Farklı davranacağım.

Dikkat çekmek için falan yapmadım. Yardım amaçlı yaptım. Durdum baktım düşündüm. Bozuldum. Kendimi geri çekmeye çalıştığımda gün bitti zaten.

Çıktım oynadım sonradan zaten. Kayınvalidem ve kuzeni çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…