cok bunaldı artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi bex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yavaş yavaş öyle olmaya başladı ve bende düşünmee başladım işte hakediyomuyum değermi diye bu liste onun içn bi snav belkıde bılmıyorum bunu anlamak için ne yapmalıyım değermi sizce herkes karsıma alarak evlendim arkadaşlarım dahil

aileni karşına mı aldın
bak sen söylüyosun yapma
ayrıca sen ona ailesiyle iyi olmaya çalıştığını gösterirsen bu durum senin lehine dgişebilir
ama aksini yaparsan problemler büyüyebilir
ayrıca eşin onlara karşı davranışlarını görüp öyle davranıyor o zaman sen sıcak ol ,fazla karşı karşıya gelme ama tabiki kendinide ezdirme eşin müdahale etsin
bu arada değer mi değmez mi bunu ben bilemem
mutlumusun peki evlendiğin için

buraya lüleburgazdan geldik orada çok mutlu idim bide burada ben çok sıkılıyorum bebeğimi düşürdüm çalışmıyorum iyice pskolojim bozuldu ilk defa lojman hayatındayım burdakı herkes borç ödüyor ama benden çok daha rahatlar keyfi gidiyolar mesela siirte gezip tozuyolar evleri de güzel bizimki sanki öğrenci evi gbi bunları ıstemek hakkımken geri çevriliyorum en başta dediğim gbi şeytan diyor boşan git altınlarını boz aannene bir ev al gir eski işine gül gbi ama olmuyor tbi bakalım bu kez nolacak

bebeğini düşürmene çok üzüldüm
bak ilerde pişman olacağın
şeyler yapma
eşine güzellikle anlat sıkılıyorum diye
ayrıca gezmeseniz bile beraber bi şeyler yapın
ya film izleyin ,arkadaşlarınıza oturmaya gidin
ne biliyim yani beraber vakit geçirin ama sanana
tavsiyem sakın fevri davranma bi yuvayı kurmak zor ama yıkmak sadece bikaç saniye

senden Allah razı olsun ne diyim ki . film izliyoruz mısairimizde oluyor bızde gdiyoruz . neyse bugun nöbetçi yarın gelsin söyleyeym bakalım cevabı na göre

senden Allah razı olsun ne diyim ki . film izliyoruz mısairimizde oluyor bızde gdiyoruz . neyse bugun nöbetçi yarın gelsin söyleyeym bakalım cevabı na göre

sendende canım ayrıca ben bi şey yapmadım
sen eşini seviyorsun bu sorunlarıda aşarsınız
ama unutma güzellikle,fevri davranmak yok
herşey gönlünce olsun ve nazarlardan korusun evliliğini

sendende canım ayrıca ben bi şey yapmadım
sen eşini seviyorsun bu sorunlarıda aşarsınız
ama unutma güzellikle,fevri davranmak yok
herşey gönlünce olsun ve nazarlardan korusun evliliğini

amin inşallah dertleşmek dinlenmek bile o kadar güzel ki. yarın veya ertesi gün yazarım

kaynım için ayda 1500 lira atıyoruz kenara diyosun neden?? iyi bi düğün yapsın diye mi yoksa büyük bi hediye mi planlıyosunuz?? kardeşse senin de kardeşin evlenecek. 7 kardeşler diyosun bitmez ki kardeş ver ver nereye kadar. onlar peki yaptılar mı size evlenirken??? 30bin borc var dediğine göre yapmamışlar her şeyi kendiniz halletmişsiniz. canım sen de bişeyler söylesene bu konuda eşine.. onunki kardeş de seninki ne?? bilezik dediğin ne kadar tutacak ki. eşinin kardeşi için bi ay biriktirdiğin paraya karşılık gelir.. çok sinirlendim kusura bakma. ufukta benim de eşimin kardeşinin nişan-düğün vs işleri var onlar da 5 kardeş tepem attı yazdıklarını okuyunca :) millet size ne yaptıysa aynı şekilde karşılık verirsin. o sana çeyrek altın takarken sen böyle durumu sonuna kadar zorla olmaz... sana da yazık.. birikim yapalım de.. bak çocuğumuz olucak ilerde falan ne bileyim düzgün bi yolla söylersin.. almaya alışmış senin eşinin ailesi sömürebildiğince sömürecek.. eşin buna izin verdikçe bitmez istekleri.. düğün parası yok çocuk parası yok araba alacaz falan.. isterler de isterler.. yapmayın...

Tüm konusmalari okudunuz mu bilmiyorum. Bunlari cok soyledim cocuk nasil yapicaz paranin garantisi yk. Onlar bize yardımcı olmadi hadi eyvallah olmasin lar ama bari değer bilsinler cok dedim lafi döndürdü sen benim aileme para gondermek istemiyosun . Buyuk bi kavga ettk gecenlerde basladi neyin eksik demeye bende dun bi liste hazirladim bugun aksam da baya arastirdim sectim tv unitesi 160 mutfaga kullanisli bi dolap 80 tl bi kac ufak bisey toplam 300 falan geldi az once oyle kahve içmeye( nobetci idi bugun ) söyledim ayin 15 inden once alamayiz diyor ya 300 tl cik ya gelde cildirma

valla tam çıkmıştım ki yazdığın cvp gördüm
canım almıycam demiyorki
ayın 15 önce alamayız diyo sakin ol

Ayrica biktim bu ayin 15 inden sıkıldım gerçekten burda otur otur içim sisti. Burada 4 aileyiz biz isimiz cikarsa gidiyoruz siirte onlar keyfi de gidiyor ayda 3 kere biz git meyeli 2 ay oldu cildiricam

Ama ben 15 inde antalyaya gidiyorum annem ameliyat olucak 20 sinde. Ablamin dugunu de nisan 27 de o yuzdrn dugunu de beklicem . Bu kez de antalyadan dondugumuzde alalim diyecek . Dondugumuzde mayis olacak bu kez de kardesimin düğünü diyecek valla o kadar zoruma gidiyorki calistigim zamanlar 2000 tl maas alirdim simdi 300 tl istiyorum cok zor

Ayrica biktim bu ayin 15 inden sıkıldım gerçekten burda otur otur içim sisti. Burada 4 aileyiz biz isimiz cikarsa gidiyoruz siirte onlar keyfi de gidiyor ayda 3 kere biz git meyeli 2 ay oldu cildiricam

sakinleş eşin ayın 15 inden sonra dediğinde sen ne dedin

Ama antalyaya gidiyorum dedim dondugunde alirsin dedi sustum . Ya sirf ucak cok pahali diye 24 saat otobüs yolculugunu kabul ettim. Buradan antalya ya aktarmali var 300 den basliyor diye ucak bileti

Ay bilmiyorum o kadar sıkıldım ki buraya yazmasaymisim heralde bugun ona patlarmisim

Inan ki hicbisey hissedesim gelmiyo mutfaga giresim gelmiyo o tezgah in altinda tabaklari artik gormek istemiyorum iki metrecik kornis ne ka dar ki ya bari onu al cok basit bisey bunlar haketmiyomusum gbi davraniyo

Bu arada kornisi tezgahin altına takmayi düşünüyorum en azindan guzel gorunur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…