peki haklısın ama bi de şey düşün
siz kavga ettiğinizde onun ailesinin değeri daha çok artar ailesini istemeyen sen olursun
ayrıca görümceler anlattığına göre tam bi felaket eger kavga ederse senin ailesini istemediğini düşünebilir
ve görümcenler eşini sana karşı doldurabilir yani eşin seni savunmayabilir
yavaş yavaş öyle olmaya başladı ve bende düşünmee başladım işte hakediyomuyum değermi diye bu liste onun içn bi snav belkıde bılmıyorum bunu anlamak için ne yapmalıyım değermi sizce herkes karsıma alarak evlendim arkadaşlarım dahil
aileni karşına mı aldın
bak sen söylüyosun yapma
ayrıca sen ona ailesiyle iyi olmaya çalıştığını gösterirsen bu durum senin lehine dgişebilir
ama aksini yaparsan problemler büyüyebilir
ayrıca eşin onlara karşı davranışlarını görüp öyle davranıyor o zaman sen sıcak ol ,fazla karşı karşıya gelme ama tabiki kendinide ezdirme eşin müdahale etsin
bu arada değer mi değmez mi bunu ben bilemem
mutlumusun peki evlendiğin için
buraya lüleburgazdan geldik orada çok mutlu idim bide burada ben çok sıkılıyorum bebeğimi düşürdüm çalışmıyorum iyice pskolojim bozuldu ilk defa lojman hayatındayım burdakı herkes borç ödüyor ama benden çok daha rahatlar keyfi gidiyolar mesela siirte gezip tozuyolar evleri de güzel bizimki sanki öğrenci evi gbi bunları ıstemek hakkımken geri çevriliyorum en başta dediğim gbi şeytan diyor boşan git altınlarını boz aannene bir ev al gir eski işine gül gbi ama olmuyor tbi bakalım bu kez nolacak
bebeğini düşürmene çok üzüldüm
bak ilerde pişman olacağın
şeyler yapma
eşine güzellikle anlat sıkılıyorum diye
ayrıca gezmeseniz bile beraber bi şeyler yapın
ya film izleyin ,arkadaşlarınıza oturmaya gidin
ne biliyim yani beraber vakit geçirin ama sanana
tavsiyem sakın fevri davranma bi yuvayı kurmak zor ama yıkmak sadece bikaç saniye
senden Allah razı olsun ne diyim ki . film izliyoruz mısairimizde oluyor bızde gdiyoruz . neyse bugun nöbetçi yarın gelsin söyleyeym bakalım cevabı na göre
sendende canım ayrıca ben bi şey yapmadım
sen eşini seviyorsun bu sorunlarıda aşarsınız
ama unutma güzellikle,fevri davranmak yok
herşey gönlünce olsun ve nazarlardan korusun evliliğini
Merhabalar biraz uzun olacak gerçi nereden başlayacağımı da bilemiyorum .Antalyalıyım hemşireyim 21 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim eşim de Hataylı astsubay ve 24 yaşında . tahmin ettiniz belki çok kültür sorunu yaşadık yemek olsun dil olsun onlar sofu ben açığım falan akla hayale sığmayacak sıkıntılar herkes karşı çıktı evliliğimize birini dinleseydim keşke . neyse pişmanlık duysam da mutluyum şuan keşke sorunlar böyle kalsaydı . eşimle sözlendiğimiz vakitlerde kayınbabam beyin kanaması geçirdi ve şuan konuşma bozukluğu telafi de zorlanma ve duygu değişikliği yaşıyor dolayısıyla çalışmıyor ve eşim tamı tamına neredeyse 3 yıl olacak her ay para gönderiyor aslında 7 kardeşler 3ü erkek biri okuyor diğeride az maaş alıyor kızlar evli aslında kocaları çok zengin evlerinde yok yok ama sorsanız en zenginleri biziz. evimin fotolarını göndermek isterdim ama utanıyorum resmen gerçi şuan Siirt te bir dış karakol lojmanındayız bakkal bile yok en yakın köy 3 km Siirt 53 km lojmanlar berbat mutfak dolabı yok 1+1 banyo ve tuvalet bir burayada pek eşya almadık mesela iki çekyat bir yatak tv duvara monte bez gardrop aldık falan mutfakta işte buzdolabı çamaşır makinası fırın falan . neyse eşimin düğün için para biriktirmesine izin vermediler şimdide borcu bitirmeye izin vermiyorlar uyuz oluyorum 30.000 tl borcumuz var ayıptır söylemesi 4.500 maaş alıyor eşim çok şükür ama arada arayıp görümcelerim beni çıldırtıyor birde eşim bazen bir şey almak istediğimde para yok deyiveriyor kan beynime sıçrıyor. kaynımın haziranda düğünü var onun için iki aydır bankaya 1.500 tl atıyoruz aslında bizi fazla sıkmıyor gibi görünüyor ama bi bakıyorum ay sonu elimizde 300 tl gibi bir para kalıyor saf harcamalar için o da bir şekilde birey çıkıyo oraya gidiyor düşünmeden edemiyorum hele ki böyle beni arayıp saçma saçma konuşuyorlar ya diyor ki bana biz burada şehrin merkezindeyiz biz 1000 tl harcıyorsak siz 500 tl harcamalısınız 4000 de kenara atmanız lazım bu nasıl mantık ya 1200lira kredi ödüyoruz 1500 bankaya kaynım için yaklaşık 1000 lira mutfak kantin ve sigara harcamalarımız . ayda bir iki kere fala siirte gidiliyor korucularla benzin parası ödüyorsun ayda bir kere dağdan indiğimiz için biraz cozutuyoruz falan kısacası yememiz içmemizden kısmıyoruz internetten de mutlaka 2 ayda bir ufak tefek birşeyler alıyoruz ama sanki para yı çar çur ediyormuşuz gibi beni çıldırtıyorlar dolayısıyla bende eşimi. geçenlerde yine çıldırdım bağırdım çağırdım o da dedi ki neyin eksik diyecek laf bulamıyorum şu borç bitsede kurtulsam of. ama Allah razı olsun ki nisan 27 de ablamın düğünü var almak istediğim şeyleri rahatlıkla alabileceğiz işte diyor mesela bilezik mi almak istiyosun diyor falan hakkınıda yiyemem yani .hazirandada kaynımın düğünü olduğu içi temmuza kadar biraz sıkıntı çekicez sanırım ne yapmam lazım sürekli kafamda hesaplar yapıyorum bi yandan diyorum boşa git borçtan kurtul bu dereceye geldim ama eşimi de çok seviyorum . kafayı yemek üzereyim
Tüm konusmalari okudunuz mu bilmiyorum. Bunlari cok soyledim cocuk nasil yapicaz paranin garantisi yk. Onlar bize yardımcı olmadi hadi eyvallah olmasin lar ama bari değer bilsinler cok dedim lafi döndürdü sen benim aileme para gondermek istemiyosun . Buyuk bi kavga ettk gecenlerde basladi neyin eksik demeye bende dun bi liste hazirladim bugun aksam da baya arastirdim sectim tv unitesi 160 mutfaga kullanisli bi dolap 80 tl bi kac ufak bisey toplam 300 falan geldi az once oyle kahve içmeye( nobetci idi bugun ) söyledim ayin 15 inden once alamayiz diyor ya 300 tl cik ya gelde cildirma
Ayrica biktim bu ayin 15 inden sıkıldım gerçekten burda otur otur içim sisti. Burada 4 aileyiz biz isimiz cikarsa gidiyoruz siirte onlar keyfi de gidiyor ayda 3 kere biz git meyeli 2 ay oldu cildiricam
Ama antalyaya gidiyorum dedim dondugunde alirsin dedi sustum . Ya sirf ucak cok pahali diye 24 saat otobüs yolculugunu kabul ettim. Buradan antalya ya aktarmali var 300 den basliyor diye ucak bileti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?