cok bunaldı artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi bex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Inan ki hicbisey hissedesim gelmiyo mutfaga giresim gelmiyo o tezgah in altinda tabaklari artik gormek istemiyorum iki metrecik kornis ne ka dar ki ya bari onu al cok basit bisey bunlar haketmiyomusum gbi davraniyo

öyle düşünme
bence şimdi biraz sakinleşip kafanı toparlamalısın
bunu içinde uyumaya çalış ama kafandaki bu sorunları düşünme
yoksa uyuyamazsın
uyu iyice dinlen

canım benim eşiim de asker. ve benim eşim de eminim ben mani olmasam aynısını yapardı. yaşın küçükya ondan üstüne geliyolar bu kadar.. vur kafasına al ağzından ekmeğini küçük bu diyolardır.. okudum. bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm.. hadi iki yıl sonra doğu görevi bittiğinde ne yapacak?? birikim yok hiçbişey yok.. elde avuçta ne varsa yedirmiş ailesine.. al karşına anlat bunları uzun uzun konuş.. bıkmadan usanmadan sesini yükseltmeden konuş. ama ailesini suçlayarak değil. bizim böyle böyle hedeflerimiz var ev-çocuk vs diye. bunlar için birikim yapmalıyız de. şimdi doğudayız maaşın yüksek ama batıya gidince azalacak şimdi birikim yapmazsak hiç yapamayacaz de..

Ama antalyaya gidiyorum dedim dondugunde alirsin dedi sustum . Ya sirf ucak cok pahali diye 24 saat otobüs yolculugunu kabul ettim. Buradan antalya ya aktarmali var 300 den basliyor diye ucak bileti

Kız Antalya'nın o virajli berbat yolu çekilir mi biz bi kere arabamizla gittik bildiğin mahfoldum! Sende bu kadar taviz verme canım 4.500 lira maaş alıyor diyorsun bi zahmet bi ucak bileti kadar ayirabilsin sana da. Valla ne kadar taviz verirsen eşinde dahil aileside o kadar tepene çıkarlar. Kendimden biliyorum benimkiler çıktı indiremiyorum ve asla da iyi olmuyorsun en ufak şeyde şeytan damgasını yiyorsun onun için değmez bu kadar taviz vermeye

Bu arada kornisi tezgahin altına takmayi düşünüyorum en azindan guzel gorunur diye

ödenek isteseya eşin. yaptırsın biraz toparlatsın ortalığı. sen mi istemiyosun inşaat?? gerçi bizdeki ödenek isteme zamanı geçti. jandarmada nasıl bilmiyorum ama..

Yok hic bisey fayda etmiyor memnun degilsen git dedigi bile oldu. Kaynimin dugununden sonra yine o miktarda parayi bankayi atip omu biriktirecekmisiz batiya gidince bnde calisacakmisim bilmem ne

ödenek isteseya eşin. yaptırsın biraz toparlatsın ortalığı. sen mi istemiyosun inşaat?? gerçi bizdeki ödenek isteme zamanı geçti. jandarmada nasıl bilmiyorum ama..
Yok olmuyomus ya bu kadar basit seyler istiyorum ona bile ayin 15 i diyor ya

öyle düşünme
bence şimdi biraz sakinleşip kafanı toparlamalısın
bunu içinde uyumaya çalış ama kafandaki bu sorunları düşünme
yoksa uyuyamazsın
uyu iyice dinlen
Oyle yapicam artik napayım biraz sinirli ve gerginim kusura bakma lutfen

Yok hic bisey fayda etmiyor memnun degilsen git dedigi bile oldu. Kaynimin dugununden sonra yine o miktarda parayi bankayi atip omu biriktirecekmisiz batiya gidince bnde calisacakmisim bilmem ne

hep kaynananlar ve görümcelerin doldurmasıdır bunlar... sizin hazır evlat da bi evlensin sonra sırada varsa diğerlerini evlendirirsiniz. eeee kolay değil :/ üzüldüm canım durumuna ya allah sabır versin hakkaten zor.. bi çare de bulunmuyo ki.. tatlı dille çözmeye çalışacan tek bu var

Hic deger gormuyorum 8 aydir buradayiz kaynanam demiyor hic geleyim cagiriyoruz yine gelmiyor . Zaten ben açığım ya arapca da konusuluyodu yanimda onada susuyodum artk laf sokmaya basladim ama iste durum bu of öf

Yok olmuyomus ya bu kadar basit seyler istiyorum ona bile ayin 15 i diyor ya

seneye bidaha ödenek zamanları ekim kasım arasıydı sanırım.. seneye istersiniz artık dicem de zaten çoğu gitmiş olacak... niye olmasın. uğraşası gelmiyodur.. biz ödenek istedik yaptırdıkya mutfağı

Oyle yapicam artik napayım biraz sinirli ve gerginim kusura bakma lutfen

benim için problem değil ama sen üzülüyorsun sen yıpranıyorsun
bazı şeyleri kafana takma
tek ihtiyacı olan şey zaman hadi bakalım iyi geceler
bu arada seni çok merak ediyorum söylemeden gecemiycem

Allahtan 1 aydan fazla kalicam antalyada. Ayol anlattikca aklima neler geliyo. Gecen kavga ettik dedim ya tutmys annemi aramis ne dedi bilmiyorum soylemedi annem bni arayip dediki sıkışık saniz para gonderelim o kadar canim yandiki babam 900 lira maas aliyor ve boyle soyluyolar. Gecen gun de annenle konusuyodum esimde yanimdaydi gonderiyomusun havvayi dedi annem o da tbi dedi anne harclik verirsiniz ama dedim tabi guzum yeter paramiz dedi nasil utandi pislik oh canima degsin

benim için problem değil ama sen üzülüyorsun sen yıpranıyorsun
bazı şeyleri kafana takma
tek ihtiyacı olan şey zaman hadi bakalım iyi geceler
bu arada seni çok merak ediyorum söylemeden gecemiycem
foto atabilsem keske :)

Hic deger gormuyorum 8 aydir buradayiz kaynanam demiyor hic geleyim cagiriyoruz yine gelmiyor . Zaten ben açığım ya arapca da konusuluyodu yanimda onada susuyodum artk laf sokmaya basladim ama iste durum bu of öf

kaynananlar siirtlimi?

4 aileyiz burda ikisinin dolabı var birinede eşi raf yapmış ben de saf gbi eşim tezgahın altını suntayla ikiye böldü ustune tabaklarımı dizdim 8 ayda yapsa yapardı heralde bebeğimi düşürmüştüm geldikten 1 ay sonra takmadım kafama hiçbişey şimdi yeni yeni işte içim daralıyor arık

kız... ne diyim. eşin de az değil hani de. belki de doğudaya.e şartlar da zor o da bunalmıştır kafa gitmiştir belki.. annenler o durumda sana destek çıkmaya çalışıyo eşinin yaptığına bak.. kuduruyom bex kuduruyom benimki de öyle olurdu kesin. biz de zor şartlarla evlendik kredilerle falan. 5 kuruş vermediler. bi gelin alışverişi bile yapmadılar. üstüne yeni evliler bi düzene girsinler demeyip habire para istediler. ben duruşumu korumasaydım biz de aynı olurduk.. eşime de ailesine de karşı duruşumu korudum. nettim. ve hep tatlı dille anlatarak çözmeye çalıştım. bak bebek olacak bak borçlarımız var.. inanır mısın inadımdan çalışmıyorum. parasızlığı görsün diye.. çalışsam parasız kalmasak yollayacak biliyorum.. ne bileyim belki benim kötülüğüm ama istemiyorum. sen de tavrını koru. de bak ben seni çok seviyorum. seninle her sıkıntıyı çekmeye razıyım. seninle bu evde ömrüm boyunca otururum yeter ki senle olayım senle olduktan sonra umrumda değil her şey. AMA bu parasızlığımız bu sıkıntılarımız kendi ailemiz içinse o zaman katlanırım de.. Başkaları için bunu yaşamak çok zor geliyo bana de. yeni gelinim bi gelin evim olmadı evlendik bişey takmadılar bana ben hiçbişey görmedim kimseden. sen de benim ne kadar ezildiğimi görmedin hiçbi zaman de.. ailen evet onları at demiyorum sana ama artık onlardan önce ailen benim BİZİZ de..

yok hataylı eşim rütbeli asker o yüzden siirtteyiz

Arapça konuşuyorlar deyince... siirt in yerlileri de arap oluyor çünkü. Ve aman allahım tam psikopat kaynanalar ve sumsuk ogullar şehri. Etrafimda daha hiçbir istisnaya rastlamadim burada. Bütün kaynanalar manyak ve oğulları sunepe allah sana sabır kocana da akıl fikir versin ne diyim

doğu görevi 2 yılya. kimse inşaatla uğraşmak istemiyodur. kolay da değil tabi inşaat ödenek işleri falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…