Inan ki hicbisey hissedesim gelmiyo mutfaga giresim gelmiyo o tezgah in altinda tabaklari artik gormek istemiyorum iki metrecik kornis ne ka dar ki ya bari onu al cok basit bisey bunlar haketmiyomusum gbi davraniyo
Tüm konusmalari okudunuz mu bilmiyorum. Bunlari cok soyledim cocuk nasil yapicaz paranin garantisi yk. Onlar bize yardımcı olmadi hadi eyvallah olmasin lar ama bari değer bilsinler cok dedim lafi döndürdü sen benim aileme para gondermek istemiyosun . Buyuk bi kavga ettk gecenlerde basladi neyin eksik demeye bende dun bi liste hazirladim bugun aksam da baya arastirdim sectim tv unitesi 160 mutfaga kullanisli bi dolap 80 tl bi kac ufak bisey toplam 300 falan geldi az once oyle kahve içmeye( nobetci idi bugun ) söyledim ayin 15 inden once alamayiz diyor ya 300 tl cik ya gelde cildirma
Ama antalyaya gidiyorum dedim dondugunde alirsin dedi sustum . Ya sirf ucak cok pahali diye 24 saat otobüs yolculugunu kabul ettim. Buradan antalya ya aktarmali var 300 den basliyor diye ucak bileti
Bu arada kornisi tezgahin altına takmayi düşünüyorum en azindan guzel gorunur diye
canım benim eşiim de asker. ve benim eşim de eminim ben mani olmasam aynısını yapardı. yaşın küçükya ondan üstüne geliyolar bu kadar.. vur kafasına al ağzından ekmeğini küçük bu diyolardır.. okudum. bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm.. hadi iki yıl sonra doğu görevi bittiğinde ne yapacak?? birikim yok hiçbişey yok.. elde avuçta ne varsa yedirmiş ailesine.. al karşına anlat bunları uzun uzun konuş.. bıkmadan usanmadan sesini yükseltmeden konuş. ama ailesini suçlayarak değil. bizim böyle böyle hedeflerimiz var ev-çocuk vs diye. bunlar için birikim yapmalıyız de. şimdi doğudayız maaşın yüksek ama batıya gidince azalacak şimdi birikim yapmazsak hiç yapamayacaz de..
canım benim eşiim de asker. ve benim eşim de eminim ben mani olmasam aynısını yapardı. yaşın küçükya ondan üstüne geliyolar bu kadar.. vur kafasına al ağzından ekmeğini küçük bu diyolardır.. okudum. bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm.. hadi iki yıl sonra doğu görevi bittiğinde ne yapacak?? birikim yok hiçbişey yok.. elde avuçta ne varsa yedirmiş ailesine.. al karşına anlat bunları uzun uzun konuş.. bıkmadan usanmadan sesini yükseltmeden konuş. ama ailesini suçlayarak değil. bizim böyle böyle hedeflerimiz var ev-çocuk vs diye. bunlar için birikim yapmalıyız de. şimdi doğudayız maaşın yüksek ama batıya gidince azalacak şimdi birikim yapmazsak hiç yapamayacaz de..
Yok olmuyomus ya bu kadar basit seyler istiyorum ona bile ayin 15 i diyor yaödenek isteseya eşin. yaptırsın biraz toparlatsın ortalığı. sen mi istemiyosun inşaat?? gerçi bizdeki ödenek isteme zamanı geçti. jandarmada nasıl bilmiyorum ama..
Oyle yapicam artik napayım biraz sinirli ve gerginim kusura bakma lutfenöyle düşünme
bence şimdi biraz sakinleşip kafanı toparlamalısın
bunu içinde uyumaya çalış ama kafandaki bu sorunları düşünme
yoksa uyuyamazsın
uyu iyice dinlen
Yok hic bisey fayda etmiyor memnun degilsen git dedigi bile oldu. Kaynimin dugununden sonra yine o miktarda parayi bankayi atip omu biriktirecekmisiz batiya gidince bnde calisacakmisim bilmem ne
Hic deger gormuyorum 8 aydir buradayiz kaynanam demiyor hic geleyim cagiriyoruz yine gelmiyor . Zaten ben açığım ya arapca da konusuluyodu yanimda onada susuyodum artk laf sokmaya basladim ama iste durum bu of öfKız Antalya'nın o virajli berbat yolu çekilir mi biz bi kere arabamizla gittik bildiğin mahfoldum! Sende bu kadar taviz verme canım 4.500 lira maaş alıyor diyorsun bi zahmet bi ucak bileti kadar ayirabilsin sana da. Valla ne kadar taviz verirsen eşinde dahil aileside o kadar tepene çıkarlar. Kendimden biliyorum benimkiler çıktı indiremiyorum ve asla da iyi olmuyorsun en ufak şeyde şeytan damgasını yiyorsun onun için değmez bu kadar taviz vermeye
Yok olmuyomus ya bu kadar basit seyler istiyorum ona bile ayin 15 i diyor ya
Oyle yapicam artik napayım biraz sinirli ve gerginim kusura bakma lutfen
hep kaynananlar ve görümcelerin doldurmasıdır bunlar... sizin hazır evlat da bi evlensin sonra sırada varsa diğerlerini evlendirirsiniz. eeee kolay değil :/ üzüldüm canım durumuna ya allah sabır versin hakkaten zor.. bi çare de bulunmuyo ki.. tatlı dille çözmeye çalışacan tek bu var
foto atabilsem keske :)benim için problem değil ama sen üzülüyorsun sen yıpranıyorsun
bazı şeyleri kafana takma
tek ihtiyacı olan şey zaman hadi bakalım iyi geceler
bu arada seni çok merak ediyorum söylemeden gecemiycem
Hic deger gormuyorum 8 aydir buradayiz kaynanam demiyor hic geleyim cagiriyoruz yine gelmiyor . Zaten ben açığım ya arapca da konusuluyodu yanimda onada susuyodum artk laf sokmaya basladim ama iste durum bu of öf
kaynananlar siirtlimi?
seneye bidaha ödenek zamanları ekim kasım arasıydı sanırım.. seneye istersiniz artık dicem de zaten çoğu gitmiş olacak... niye olmasın. uğraşası gelmiyodur.. biz ödenek istedik yaptırdıkya mutfağı
Allahtan 1 aydan fazla kalicam antalyada. Ayol anlattikca aklima neler geliyo. Gecen kavga ettik dedim ya tutmys annemi aramis ne dedi bilmiyorum soylemedi annem bni arayip dediki sıkışık saniz para gonderelim o kadar canim yandiki babam 900 lira maas aliyor ve boyle soyluyolar. Gecen gun de annenle konusuyodum esimde yanimdaydi gonderiyomusun havvayi dedi annem o da tbi dedi anne harclik verirsiniz ama dedim tabi guzum yeter paramiz dedi nasil utandi pislik oh canima degsin
yok hataylı eşim rütbeli asker o yüzden siirtteyiz
4 aileyiz burda ikisinin dolabı var birinede eşi raf yapmış ben de saf gbi eşim tezgahın altını suntayla ikiye böldü ustune tabaklarımı dizdim 8 ayda yapsa yapardı heralde bebeğimi düşürmüştüm geldikten 1 ay sonra takmadım kafama hiçbişey şimdi yeni yeni işte içim daralıyor arık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?