Anneniz kendi memleketindeji salon parasini neden erkek tarafina yikiyir. Sonucta kina sayilir o ve kina icin salonu kiz tarafı halleder.
Kınayı kız tarafı yapar.
Allah kolaylık versin.
Allah kolaylık versin gerçekten yani kınayı kız tarafı yapar. anneniz saçma davranıyor bence
ona göre de mantıklısı oymuş
Kınayı kız tarafı yapar diye biliyorum. Aileniz madem salonda istiyor o zaman ufak bir salon tutup orada kına gecesi yapabilir gelinlikte giyinirsiniz çok istiyorlarsa. Erkek tarafına yüklemek olmaz kına gecesindeki salonun ücretini.
aslında kına ama düğün olarak düşünüyorlar benim isteğim evin için kızlarla yapmak ama akrabalar beni gelinlikle görsünler diye bide dağıttıkları altınları toplamak için düğün istediler
Annenler hem kınanın masrafını erkek tarafına ödedip hem de senin altınlarına mı el koyacak? Başlık parasından beter olacak yani? :44:
.
bizim de ayben sizin gibi kina adi altinda kiz evinin olduğu sehirde düğünümz oldu ve salonun parasini tabi ki babam ödedi. . kina bu yani erkek tarafini ilgilendirmez. yapmayn kinayi diyip rest cekebilirler.. genelde erkek tarafı uzer gelini ama sizin aileniz kimseye firsat birakmamis.. yazik..
dilerim en kisa surede asilir sorunlar.
💑💓
Ailen seni cok Kötü bir duruma sokuyor, ilerde bu yaptiklari bir bir
Basina kakilir erkek tarafindan. Kinayi kiz tarafinin yaptigini herkes
Biliypor, altinlari istemekt büÜk gurursuzluk, hicmi degeriniz yokmus
Yanlarinda ya.
Sinir oluyorum kizlarini böyle durumlara sokanlara ...
hayır salonun parasını ödemiyorsanız düğünde takılan takıları alır onunla salonu öderim dedi ama oda bizim olacaktı biz ödemiş oluyoruz yani ama biz düğün salonunu tutmayı istemedik hiç hatta masraf yapmayalım millet oynayacak diye nikah olsun paramızı altın yaparız düğüne harcayacağımız masraf olmasın dedik ki artık böyle dde yapıyor gençler ama ona da gelmediler dul kız mı veriyorum düşüncesiyle yaklaştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?