çok bunaldım çok sıkıldım evlenmeye 1 ay kala ipler kopuyor

Dul olunca ne oluyomus? Senin duldan ne ustunlugun var? Koylu zihniyeti iste

Bende aynı zihniyetteyim ama köyle uzaktan yakından alakam yok :)

Evlenmiş boşanmış bayanın tekrar evlenmesiyle, ilk defa evlenecek genç kız arasında fark yok demek mümkün mü? Olmaz olur mu? Elbette fark var.

ya biz nişanlımla en başta iki tarafda almasın bizim birikimimiz olsun dedik nişanlım bin lira maaşı var yani elimizde biraz para olsun dedik ablamın düğünü oldu iki ay önce onlar herşeylerini kendileri aldılar aileler hiçbir şeyine karışmadı altınları da bölüştüler ama ikisinin evine 6 7 milyar para giriyor toplam ablamın düğünü yakın zamanda olduğu için bana pek gelen olmayacak takan da olmayacak zaten ailem ablamınki gibi olması için uğraştılar herşeyi erkek tarafına yüklemeye çalıştı niye böyle yapıyorsun dediğimdde de evlencem diye ayağa kalkıyorsa herşeyide yapacak diyor neyse karşı taraf herşeyi aldığı halde altın istemiyor sizin olsun diyor bizim taraf da eğer salonu biz öddüyorsak altınları biz alırız diyor hem salon parasını bize yıkın hemde altınları siz alın ne güzel diyor

en başından beri anlaşamadılar annem hep küçük gördü her hareketleri gözlerine battı her şeyden şikayet ettiler bana da muska yaptıklarını düşünüyor artık

yine kendi aramızda eğlence olurdu evde falan veya nişanlım sadece bizim memlekette yapalım düğünü siz evde kına gecesi yapın misafirlerde nikaha gelir dediler bende olur dedim kına gecesinde oynamak isteyen oynar hem de çok masraf olmaz dı

en başta teklif ettim kaçayım bütün suç benim olsun dedim millet biliyorsa benden bilsin bedavaya gelirim dedim bişi demedi

Sakın kaçayım deme.Bak burda her defasında kaçarak evlenenlerin hikayelerini okuyoruz.Yok kocam yüzüme vurdu,yok aldattı,yok kızdı-dövdü.Aman ha.Kocasının yanında kıymeti kalmıyor kaçanların.

Kınayı kız tarafı yapar ailenizin bu tutumu hiç hoş değil.Çevrenizden falan ailenize söyleyen hiç olmadı mı?
Kına masrafı çok tutmuyor zaten . Karşı taraf yapacağını yapıyor ev bile almışlar Ben oğlan tarafında bi suç görmedim tamamen haklılar.

Zaten mecbur olmadiklari halde kredi cekip size ev alarak yeterince masrafa girmisler bide sizin orda yapilacak kina/dugune para vermek istememeleri gayet normal. Aileniz illa salonda yapmak istiyolarsa kendileri karşılasinlar masrafi zaten benim bildigim kinayi kiz tarafi yapar.
Bence ailenizle oturup konusun, insafli olmak gerek karsidakinin durumu ona yetmiyorsa israrci olmak cok itici ve kirici

nişanlımın ailesi 140 milyar kredi çekip nişanlıma ev aldıkları için ayrıl bin lira kredi ödüyorlar ama altın talep etmiyorlar off nişanlımla benim aram bozuluyor

bu cümle olayın özü bence
senin ailen köylü uyanığı gibi davranıyor maalesef
erkek tarafı evi aldılar ödeyecekelr kızım kiraya gitmiyecek diceklerine herşeyi erkek tarafına yükletmeye çalışmaları tamamen görgüsüzlük
burada yıllarda emek veripte ev sahibi olamayan arkadaşlar var
onların aileleri birşey demezken senin aielen neden böyle yapiyor
en büyük takıyıda takmışlar
erkek tarafı bir iğne bile yapmazza haklılar
erkek tarafının vayh ki haline vahhhh

Ailenizi haksiz buldum. Ağzım açık kaldi hatta ne demek "bizene ev almasalarmis biz mi dedik" ev almayi kolay zannediyorlar sanırım. .sizin icin en gerekli ihtiyacı karsilamislar...bence
Nisanlinza destek olun..ailenize de kizmadan tavir alablirsiniz hatalarinin farkinsa degiller zira gozleri kör olmuş maddi isteklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…