Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

araya mesafeler gelince aşk ateşi sönmüş sizde :umursamaz:

canim benim hayirlisi böyleymis takma kafana allah büyüktür beterin beteri var deyip sükretmek lazim

Desteğinize derdime ortak olmanıza çok teşekkür ederim dostlarım. Fakat acele etmiş olabilirmisin diye düşünen canım dostlarım benim muhatabım yok karşımda malesef dedim ya adam ın istediği buydu ve beni kışkırtarak bunu yaptılar bana . Annesinin de aklında varmış ki bana çeyiz diye getirdiklerini hurçların içinden alıp gitmiş 3 ay önce yoksa ben gerçekten çok sabırlıyımdır.
Bunları yeni yeni farkediyorum beni sadece ihtiyaç olduğunda açıp kapayacak bir cüzdan gibi görmüşler malesef. Ve hiç haketmemiştim.
Evet erken ama düzelecek gibi değil malesef. 2 gün önce bir arkadaşım aradı eşin bilmem ne arkadaşlık sitesinde resmi ve sesli mesajı var dilek aç bak dedi.
Açtımki ne görsem adam düğünümüzden 15 gün önce üye olmuş ve kızlara resmi çağrı bırakmış cep telefonu resmi herşeyi orda. Yani ben onun evlenmiş olmak için evlendiği biriymişim sadece... Tabi bunlarıda duymak can yakıyor.. Ve doğru karar diyorum...
Teşekkür ederim hepinize...a.s.:enbuyukkk:

kesinlikle ayrıl o adamdan...klava:
malesef erkekler bazen böyle iğrençleşebiliyolar..
senin canını sıkmana değermi ya...
ne diye sabrettin bu kadar?
madem maddi olanaklarında var.
bence o internet sitesindeki mesajlarını mahkemede delil olarak kullanabilirsin
teemin edebilirsen..
ailen en büyük desteğin olsun.
allah yolunu açık etsin.iyilerle karşılaştırsın inşallah.​

Öncelikle geçmiş olsun Dilekcim...
Yaşadıklarını ne kadar yazsan da anlatamazsın.
Ateş düştüğü yeri yakar...
Bu kadar kısa sürede seni kendilerinden soğutan aileden kendini ayrı tutman senin için iyi olur inşallah.
:Saruboceq:
Anlamadığım bir erkek sırf evlenmek için neden evlensin ki uzağındaki biriyle?
bilmiyorumkismile
Bunu anlamadım hiç...
:1no2:
Evlendiğinizde konuşmadınız mı yaşayacağınız yeri sadece gözü kapalı sadece o an evlenmeyi mi düşündünüz?
:bbo:
Hiç sormadın mı neden gelmiyorsun tayinini aldırmıyorsun diye?
Ya da sen gitmeyi teklif etmedin mi yanına?
Hiç mi rahatsız olmadı bu durumunuzdan ve bunca ayrı kalmanızdan?

Çok mu rahat biri anlamadım ki...
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Bu kadar rahatsa neden bir kadını kendine ayak bağı etsin ki?
Bunların hiçbirini anlamadım...
akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım daha önceki mesajında "başka şeyler varsa bilemem tabii" demiştim,sanırım o başka şeyler bunlarmış,çok üzücü malesef..
Daha gençsin,mesleğin var,çocuğun yok,çok şükür ki kendi ayakların üstünde durabiliyorsun..
Yaşadıklarını yalnızca sen bilebilirsin,neler çektiğini..
Eğer bu evlilikten artık hayır gelmez diyorsan senin de belirttiğin gibi doğru kararı vermişsin zaten..
Arkadaşlık siteleri,annesinin yaptıkları çok çirkin..
Dediğim gibi daha çok gençsin,ayrılmak bence de en doğru karar..
Düşünülecek pek birşey kalmamış gibi görünüyor..

canım hayal im sormaz olurmuyum binlerce defa sordum neden gelmiyorsun yanıma diye fakat herseferinde öfkelenip kavga çıkardı ve biz boşanalım diye tehditler etti.
ben kıdem olarak ondan üstüm o yüzden benim tayinim oraya olmadı ama onunki oluyordu yanıma ve yapmamak için elinden geleni yaptı.
ve nişanlıyken tek dediği şey ben seni seviyorum senin yaşadığın heryerde yaşarım oldu..
insan inanmaz mı evleneceği adama bende inandım işte yanıldım..
insan bir günde değişirmi düğünümüz oldu ertesi gün değişti birdenbire bende anlayamadım neden olduğunu bu evliliğin...

Çok acı ya hem de çok acı...
:umursamaz:
Gerçekten yaşadıkların için üzüldüm...
fisfisfis
Birşey soracağım ama yanlış anlamazsını umarım:
Evlendikten hemen sonra değişti diyorsun cinsel problemler var mı aranızda?
Ya da ten uyumu derler...
Bu mu yoktu acaba aranızda?
bilmiyorumkismile
Bir kadın olaak bunları hissettin mi hiç? bilmiyorumkismile
Umarım beni yanlış anlamazsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünelecek birşey yok. Herşeyin farkındasınız. Bu adamdan biran önce kurtulup, şükretmeniz lazım.

off Allahım ya nasıl bi adammış böyle lmaz:
klava: tam sopalık tam...
Allahtan mesleğiniz var. üzülmeye değmeyecek biriymiş. unutulmaya bırakın. bir gün çok pişman olur...

Allah allah e niye evlenmiş ki bu adam?
ailecek hasta sanırım bunlar
başka bir açıklaması olabilşr mi bunu yaa?

haklısınız. Rabbim gözümü açtığı için şükürler olsun. inşallah en kısa sürede biter. 1 nisan boşanma davamız... düşünecek bir şey olmadığını biliyorum fakat yinede canım yanıyor ne diyeyim...

çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah karşına yepyeni ve pırıl pırıl bir yaşam serilir ,kötükedihüsokötükedihüsogeçmişe dönüp te bakma bile.hatta mahkemede tazminat iste evlenmeden 15 gün önce neler karıştırdığını göster hakime de burnu fena sürtünsün...

uzucu bir durum ama bosanmaniz sizin yarariniza olacagi icin cok uzulmeyin. zaten esinizle tam anlamiyla bir evlilik yasamissiniz bile diyemeyecegim cunku pek bir sey paylasmamissiniz. bence karariniz yerinde. isiniz gucunuz var kimseye muhtac degilsiniz Allah'a sukur. size deger vermeyen insanlari def edin hayatinizdan, kimseyi cekmek icin gelmediniz bu dunyaya. umarim cok mutlu olursun tatlim opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım inşallah dileğin gerçek olur..
zaten burnu sürtmeye başladı . elbette tazminat istedik ben başta istememiştim ama avukatım sen delimisin dedi... ama adamın burnunun sürtünmesi beni kaybettiği için değil bu tazminatı duyduğu için sadece mail yazmış bana o kadar. kocalık anlaışıda buymuş malesef internetten mail

evet çok şükür. ailem benimle işim gücüm var malesef kaynanamı 6 ay çektim böyle yapacaklarını bilsem bir dakika çekmezdim...

ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim eşinin ama bence oturup konuşmadan karar vermeyin derim...çünki anladığım kadarı ile herşeyi sana üstlemeye çalışmış...boşanmayı bile..ve yarın öbür gün senin başına kakıcak belkide bunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…